- Konu Sahibi Orodrethica
-
böyle bir topik görünce yazayım dedim, ben de sizin gibi zayıflıktan şikayet ediyordum ama sizin gibi bilinçli bir şekilde bunu yapmaya karar vermemiştim size de ibret olsun halim istedim.
kızlar ben de 4 yıl önce 47 kg üzerine geçemeyen, 1.67 boyunda, hatta ona da zorla gelmiş genel olarak 42.45 arası gidip gelen, üzerine hiçbir kıyafet olmayıp oturup ağlayıp zırlayan bir tiptim..
gayet yemek yerdim, ama bir türlü kilo alamazdım..
neyse sonra lisenin son döneminde inanılmaz sağlıksız bir beslenmeye başladım artık, ne olursa olsun kilo almak istiyordum yok efendim fastfoodlar bilmem neler derken cidden de kilo almaya başladım bir sene sonunda 42den 50 kg.ya gelebilmiştim nihayet ve bu öss.ye hazırlandığım yıldı. dersane çıkışı sürekli fastfoodla falan beslenmeler derken üniversiteye başladım orada da kafeterya ağırlıklı beslenmeye başladım ki o da aynı besin grubuna dahildi, 2 yılın sonunda 59.ya çıktım..
korkunçtu. gerçekten 34 beden üzerime bol gelirken 38 bedene anca girer oldum ve göbek kalça alıp başını gitti, arkadaşlar zayıf halimi unutup göbekli falan diye dalga geçmeye başladı. ve bu dönemde gayet de hareketsizdim, metabolizmamı yavaşlattım anlayacağınız.
sonra hırs yaptım, bu böyle olmaz diye, şu an 54kg.yım ve kilomla mutluyum. fastfoodu kestim, hiç yemiyorum artık midemi kaldırıyor resmen, okuldayken de hep ymeekhanede ev yemekleri yiyorum.
ama size tek tavsiyem, alacaksanız da verecekseniz de sporla alıp verin ve mümkünse yavaş olsun..ve asla ama asla kilo alayım da nolursa olsun diyip sağlıksız besinlerle beslenmeyin. öğün atlamayın kesinlikle. ben kahvaltı etmezdim genelde. kahvaltınızı iyi biçimde etmeye özen gösterin, 3 öğün değil de 5 öğün yiyin mesela ama sağlıklı yiyecekler olsun. kilo alayım diye hamur işi fast food falan yerseniz sonra ayrıca yok çatlak yok selülit dertleriyle uğraşırsınız ki inanın zayıf olmaktan çok beterler
her yerim çatlak selülit içinde kaldı, üstüne vücudum sıkılığını kaybetti, 36 beden olup böyle bir tipte gezmek çok canımı sıktığı için yeniden toparlamak için programa başladım, spor yapıyorum 1 kg aldım hatta ama aksine vücüdum toparlanıp sıkılaşıyor ve inceliyor, zaten sıkılaştıkça selülit görünümü hafifliyor bayağı, şu selülit, çatlak derdim de bir bitse vallahi çok mutlu olacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?