- 20 Ocak 2010
- 46.194
- 167.429
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.541
Koca gözlerine kurbanEvet teyzesi kendisi minik dili oldukça büyük![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koca gözlerine kurbanEvet teyzesi kendisi minik dili oldukça büyük![]()
Olsun vücudun toparlanması için 6 aya ihtiyacı var sezeryansa hele
Bebek 9 ayda bedeni kendine hazırlıyor sonrası eski haline dönmesi için zaman lazım![]()
Tüm kalbimle söylüyorum iyi ki varsınız şu cümlelerin kıymeti çok bendeSen yediklerini yarıya düşürerek başla bence sıkı bir diyetle değil kuzusu![]()
Tam dilli düdük BibiKoca gözlerine kurban![]()
Kız sen de iyi ki varsınTüm kalbimle söylüyorum iyi ki varsınız şu cümlelerin kıymeti çok bende![]()
Kız sen de iyi ki varsınsen dediğimi yap inan ilk etap için yeter hiç gerek yok kenidini kasmaya
![]()
Kahve miMune abla kahveye dört şeker atan var bu gruptan nasıl olur ya
İnekler: neden?
4 kez banlanmalık sebep resmen aaaMune abla kahveye dört şeker atan var bu gruptan nasıl olur ya
Aklından geçirse yemin ederim daha fazla renk alırdı geçerken göz ucuyla görmüş kafasını çevirmiş
O zaman her gün 1 biradan bir şey olmazMune abla kahveye dört şeker atan var bu gruptan nasıl olur ya
Bencede beybiO zaman her gün 1 biradan bir şey olmaz
Sutler sagildiktan sonra paketlenmeye giderken kahve agaclarinin yanindan gecmisAklından geçirse yemin ederim daha fazla renk alırdı geçerken göz ucuyla görmüş kafasını çevirmiş![]()
Aynen zaten 10 demlik çay içiyor 1 kilo seker kullaniyordur günde bira köpeeen olsunO zaman her gün 1 biradan bir şey olmaz
BdbsbdbdbddbdhdndhhdSutler sagildiktan sonra paketlenmeye giderken kahve agaclarinin yanindan gecmis![]()
KıZ bu çayıda şekerli içiyormuş annnooowww ben nerelere düştümmmSutler sagildiktan sonra paketlenmeye giderken kahve agaclarinin yanindan gecmis![]()
Vumın sende mi ya sende miiiiiiiSutler sagildiktan sonra paketlenmeye giderken kahve agaclarinin yanindan gecmis![]()