• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

Pırasa seviyorum ama sebze çorbalarını kremasız sevmiyorum 😌krema da koymayacağım için normal çorbalardan yaparım 1 çeşit. Biz öğlen de eve geliyoruz uygun olursal yemek için hızlı pratik oluyor hazır şeyler

Mesela kabak yulaf lorlu bi poğaça yapıyorum unsuz kahvaltıya çok iyi oluyor gibi
ne tür kahvaltılıklar yiyorsunuz bilmiyorum ama ıspanak brokoli gibi sebzeleri haşlayıp dondurucuya koyarsınız, kahvaltıda az yağla omlet de yapabilirsiniz baharatlarla tatlandırıp.
Kendiniz içinse eğer müsli ve sevdiğiniz meyveleri yoğurtla buluşturup biraz ceviz badem ekleyerek çok az da balla tatlandırdıktan sonra yiyebilirsiniz.

Tarif var mı? Sen feldin tarif var mı diye ben sende kileri alıp gideyim 🤣
IMG_1358.png IMG_1357.png

ne tür kahvaltılıklar yiyorsunuz bilmiyorum ama ıspanak brokoli gibi sebzeleri haşlayıp dondurucuya koyarsınız, kahvaltıda az yağla omlet de yapabilirsiniz baharatlarla tatlandırıp.
Kendiniz içinse eğer müsli ve sevdiğiniz meyveleri yoğurtla buluşturup biraz ceviz badem ekleyerek çok az da balla tatlandırdıktan sonra yiyebilirsiniz
omlet tercih etmiyorum ama yulaf meyve süt ya da yoğurtlu yapıyorum teşekkürler

Ya bu arada ben yazın evde haftada min 4 gün olmak kaydıyla 40 dakika kadar spor yaparak 1 ayda yaklaşık 5 kilo zayıfladım 2 ayda kasları toparladım 8 kg vermiş oldum. Azdan az çoktan çok gider sporla beslenmeyle yürüyüşle olmayacak yok bence. Enseyi karartmayın

hayatımın bir döneminde 90 kiloya yakındım. Doğumdan sonra 6 ay içinde az yiyip mümkün oldukça çok hareket ederek 25 kiloyu verdim. Toparlanmayı sporsuz yapamazdım. Evden olmaz demeyin düzgün bir spor grubu bulup sebaat edince daha fazla bile zayıflanır.

Ya bu arada ben yazın evde haftada min 4 gün olmak kaydıyla 40 dakika kadar spor yaparak 1 ayda yaklaşık 5 kilo zayıfladım 2 ayda kasları toparladım 8 kg vermiş oldum. Azdan az çoktan çok gider sporla beslenmeyle yürüyüşle olmayacak yok bence. Enseyi karartmayın
Rejim de yaptın mı?

Hanlı sporu yaptın 👀

Back