- 17 Ağustos 2023
- 7.809
- 23.451
- 268
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.361
Ben evin içinde tamamliyordum çıkamayinca dışarı leslie falanlaBen alışkın değilim kızım kış günü nasıl yurucem donuyoruz biz burda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben evin içinde tamamliyordum çıkamayinca dışarı leslie falanlaBen alışkın değilim kızım kış günü nasıl yurucem donuyoruz biz burda![]()
Evde 30-40 dakkalik cardiyolar da kabuldürBen alışkın değilim kızım kış günü nasıl yurucem donuyoruz biz burda![]()
Koşcaz mı evin içindeEvde 30-40 dakkalik cardiyolar da kabuldür![]()
Amuda kalkip takla atıcazKoşcaz mı evin içinde![]()
Kardio neydi gidip bakamAmuda kalkip takla atıcaz
Yaparsın kuşum nolcak ki sandalyeye oturup ayaklarını yere değdirme yokE doğru biliyomuşumritm arttırcak işte dıptıs dıptıs stayl
Yürürüm ben fıtıfıtıYaparsın kuşum nolcak ki sandalyeye oturup ayaklarını yere değdirme yok![]()
Kaptandan herkese birer koşu bandı ooooooYürürüm ben fıtıfıtıuğraşamam alengirli işlerle
![]()
Telefonda adimlari sayiyorLeslie kardio yapılır evde ya ama aksi gibi ben akıllı saatimi geçen hafta akrdesime verdim all bana lazım değil diye nerden bileyim diyete baslicagimizi![]()
Tebrik ediyorum djhdhdLeslie kardio yapılır evde ya ama aksi gibi ben akıllı saatimi geçen hafta akrdesime verdim all bana lazım değil diye nerden bileyim diyete baslicagimizi![]()
Kaptan grubu terk ettiKaptandan herkese birer koşu bandı oooooo
Yeterki grubumun totosu donmasın diyor![]()
Sen de haklisin ama cay kahve cok icmistim, ya ne iceydim gece 12’deAlkolsüz kokteyl dediğin meyve suyundan hallice![]()
ay şimdi bi de sinemaya götürücem söz verdim
![]()
Ashshshs koşarak kaçarken zayıflarKaptan grubu terk etti![]()
Gerçekten gitti galibaAshshshs koşarak kaçarken zayıflar
Böyle toz olacağını düşünmemiştimGerçekten gitti galiba![]()