• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

Eve her hafta 5 litre süt alıyorum, 1,5 litresinden yoğurt, gerisi full tatlı, daha 2 gün önce muhallebili muzlu bisküvili tatlı yaptım onu gömdü, son dilimi de bana diyor ye diye, vallahi çöpe attım yememek için 🥲

Ben tatlıcıyım Cemoos, azıcıkla yetinemiyorum, keki yemeye başlarsam üzerine çikolata sosu tahin, kaymak doldururum al sana bomba en kalorilisinden, fındık fıstık ezmelerini yemek kaşığıyla çiğnemeden yutuyorum o derece bağımlıyım hahahahahahah
Geçen gün arkadaşta yiyemediğim son dilim kek aklıma geldi aşırı pişmanım şu an keşke yeseydim

Ben yemesem uyuyamam rüyalarıma girer eninde sonunda bir ısırık alirim yoksa çatlarım😕🤣
Kendime karanfil çayı demledim, yürüyüş yapıp gelince onu içerim biraz da ananas, tatlı krizini bu gecelik bastırmış olurum.

Azmine hayranım abla🥹🧿
Ben bugün 5bin adım atmışım fena degil ya🥲
Gayet iyi👍 ah valla keşke her şeyde azimli olsam, tatlı zayıf noktalarımdan biri😖 tabii hepten bırakayım demiyorum ama her gün yemeyi kesmem lazım.

Su içiyorum limon içiyorum, meyve çayları yapıyorum, bu kadar sıvı tüketimine yakında yüzgeçlerim çıkacak 🙄

Back