- 15 Şubat 2013
- 25.152
- En iyi cevaplar
- 1
- 95.395
- 798
- Konu Sahibi accessdenied
Tamam yüzümüze vurmayın hdhdhDürüm müydü tantuni mi neydi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam yüzümüze vurmayın hdhdhDürüm müydü tantuni mi neydi![]()
BendeYarın çok aşırı pis başlıyorum bu sefer hiç kaçak göçek yok her yediğimi de yazıcam![]()
Kız sabah son tartıyı at bana unutma
Tamam atarım istersen bunu da kullan ben 5 gün sikarsam zaten veririrm biraz bu sefer baslicam çok kararlıyımKız sabah son tartıyı at bana unutma![]()
AcıktımYarın çok aşırı pis başlıyorum bu sefer hiç kaçak göçek yok her yediğimi de yazıcam![]()
Ya ben de unutup mutfağa gidesin geliyoAcıktım![]()
Kız eylülde dedik aralığa kaldıkAy yine açılmış![]()
Olmaz mı şiştim yaKız eylülde dedik aralığa kaldıkvar mı bacım fazla kilo bdbdb
![]()
Gelcen mi ?Olmaz mı şiştim ya![]()
Kendimi zor tutuyorum napsam hiyarmı yesem acaba salatalık gibisindenYa ben de unutup mutfağa gidesin geliyo![]()
Nasılsın aşko görünmuyosun pek sendeOlmaz mı şiştim ya![]()
Hayır kız kalkı git yat alıştır beynini gece yemiyoruz artıkKendimi zor tutuyorum napsam hiyarmı yesem acaba salatalık gibisindenaz yeme piskolojisine girdim ya ye ye diyor beynim
![]()
TamamHayır kız kalkı git yat alıştır beynini gece yemiyoruz artık
Salatalığı kokla bariTamamsu içeyim bari
![]()
Ahahahaha tamam yazarım mesela yarım çikolata yedim 19 da yazdım ne ki yani benim yediğimHiçbiri korkudan yazamıyor. Neler gömdüler kimbilir agshsjsjsweetgirlcandy
Arada kaçamak yaparsan yaz bunlarınkinin yanında ne ki
Şöyle güzel tavukla pilav olsa koklardimda salataligin neyini koklayamSalatalığı kokla bari![]()
Hiçbişeycik o ne ki. Çikolatalı mantı hayali kuranlar varken ahahahAhahahaha tamam yazarım mesela yarım çikolata yedim 19 da yazdım ne ki yani benim yediğim![]()
Şöyle güzel tavukla pilav olsa koklardimda salataligin neyini koklayam![]()