• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

köprüden önce son çıkış için salı gününü tercih ettim jfjhgd nasıl aldığımı anlatayım hemen cumartesi istanbula gittim, giderken yolda hamburger yolda yürürken 1 ıslak hamburger gece alkol üstüne 1 tantuni pazar günü dehşet bir kahvaltı üstüne tatlı, akşamına kebap üstüne tatlı :KK49: daha fazla detaya gerek var mı gruptan atılmam için yeterli mi ahhahaah
eyyyy maşallah biz pırasalarla beslenirken😂 püüü size be

saçmalama senin yerine de yediğim için bu kadar çok tmm mı
e keşkül yememişsin
IMG_7122.jpeg

Geçen haftayla aynıyım. Birileri bana yine yalançı muamelesi yapmasın diye çekildiği günü saati de gösterdim fotoğrafta. Geçen haftanın fotoğrafı falan derler neme lazım. Utanırlar mı SANMAM. 🤣

Bu arada o kadar yeme içme semirmeye iyiyim bile. Habire gün modundaydık çünkü. Bu cumartesi de gün bende. 😁
gün moduna olupta almamak mümkün değil zaten iyi yine korumuşsun. bende cumartesi gün modundaydım 1,5 kg fazla çıkmıştım ama şükür sıktım kendimi 2 gün kurtuldum

köprüden önce son çıkış için salı gününü tercih ettim jfjhgd nasıl aldığımı anlatayım hemen cumartesi istanbula gittim, giderken yolda hamburger yolda yürürken 1 ıslak hamburger gece alkol üstüne 1 tantuni pazar günü dehşet bir kahvaltı üstüne tatlı, akşamına kebap üstüne tatlı :KK49: daha fazla detaya gerek var mı gruptan atılmam için yeterli mi ahhahaah
kovuldun bizimle deyılsııınnnn:KK12::KK12:

bi kaç kilo verelim yeriz bi gün hfhhdhfhfd şaka maka ben yılbaşı günü accık yerim sadece onun dışında yemeyeceğim :KK49:
Bende kendimi sadece yılbaşı gecesine kurdum onun haricinde yemeyeceğim. hatta 31 aralıkta hedefim 55 kiloyu görmek biraz daha sıkacağım kendimi :dua:

Back