Diyetin Sultanları 😎

Mesela ne oldu da kilo aldın Margaret
Bu hafta çok mu boş bıraktık topiği, kırbacımı mı çıkarayım ne yapayım siz söyleyin ona göre davranacağım
Ya ben başka tartıda 66 çıkmıştım. Başlangıç kilosuna da onu yazdık. Bir hafta sonra kilo verdiğimi biliyordum ama tartımı bulamadığım için ne kadar olduğunu yazamamışım hatırlarsan birileri bana yalançı muamelesi yapmıştı hattaahshhsh. Sonra buldum, bir baktım, 63.2. Dedim iyi zayıflamışım ya biraz kaçamak yapabilirim demek ki.

Fazla kaçmış.

Neyse belli ki yarın sapır sapır döküleceğiz ama yarından sonra iyi vermişim süperim şahaneyim deyip kaçamakları abartmak yok, kendimizi ödüllendirelim fakat kilo aldıracak kadar değil

Perşembeden itibaren askeriye düzenine geçerim heee

Emrindeyim komtanım jsjdjd bu hafta biraz yürüyeceğim evet.

3 kilomu verdin bir haftada

Ben sabahın köründe kalkcam tartilcam.
Fazla çıkarsam zaten çıkacaktım hemen yurucem
Bence şiştim ama hiç tartilmadim fikrim yok

Mune ablacım sen tartı istemişsin ama benim misafirim vardı, onları zehirlediğimi düşünmesinler diye ben de biraz yemek zorunda kaldım ablam. Türküm abla misafirperverim hep ondan. (Yarın fazla çıkarsam türklüğüme versek abla olur mu)

Günaydın kızlar kendimi hedeflemistim bu hafta 57 gorucem diye ve cok şükür gördüm. Haftaya hedef 56 yi görebilmek.
Gecen hafta 58.4
Bu hafta 57.8
Fark 600 gr
accessdenied

Eklentiler

• 20241218_064331.jpg
    123,4 KB · Görüntüleme: 6
kesinlikle benim en büyük motivasyonum kıyafetlerim her kıyafetimi rahat rahat biyerlerim taşmadan giyebilirsem olmuşum demektir. sporuda bu yüzden yapmaya çalışıyorumki yağlarım erisin ama sıkıda durayım diye. yoksa zayıf ama salık bir vucuttada herşey güzel durmuyor. önemli olan hem yağsız hem sıkı olmak benim için

tabiki inşallah ulaşıcaz hedeflerimize.
ben bu grupların her zaman faydasını görmüşümdür. o tartı gününün vermiş olduğu korku istesende yedirmyor sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…