- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.211
- 598
- Konu Sahibi accessdenied
-
- #2.641
Ya ben başka tartıda 66 çıkmıştım. Başlangıç kilosuna da onu yazdık. Bir hafta sonra kilo verdiğimi biliyordum ama tartımı bulamadığım için ne kadar olduğunu yazamamışım hatırlarsan birileri bana yalançı muamelesi yapmıştı hattaahshhsh. Sonra buldum, bir baktım, 63.2. Dedim iyi zayıflamışım ya biraz kaçamak yapabilirim demek ki.Mesela ne oldu da kilo aldın Margaret
Bu hafta çok mu boş bıraktık topiği, kırbacımı mı çıkarayım ne yapayım siz söyleyin ona göre davranacağım
Neyse belli ki yarın sapır sapır döküleceğiz ama yarından sonra iyi vermişim süperim şahaneyim deyip kaçamakları abartmak yok, kendimizi ödüllendirelim fakat kilo aldıracak kadar değilYa ben başka tartıda 66 çıkmıştım. Başlangıç kilosuna da onu yazdık. Bir hafta sonra kilo verdiğimi biliyordum ama tartımı bulamadığım için ne kadar olduğunu yazamamışım hatırlarsan birileri bana yalançı muamelesi yapmıştı hattaahshhsh. Sonra buldum, bir baktım, 63.2. Dedim iyi zayıflamışım ya biraz kaçamak yapabilirim demek ki.
Fazla kaçmış.
Emrindeyim komtanım jsjdjd bu hafta biraz yürüyeceğim evet.Neyse belli ki yarın sapır sapır döküleceğiz ama yarından sonra iyi vermişim süperim şahaneyim deyip kaçamakları abartmak yok, kendimizi ödüllendirelim fakat kilo aldıracak kadar değil
Perşembeden itibaren askeriye düzenine geçerim heee
3 kilomu verdin bir haftadaYa ben başka tartıda 66 çıkmıştım. Başlangıç kilosuna da onu yazdık. Bir hafta sonra kilo verdiğimi biliyordum ama tartımı bulamadığım için ne kadar olduğunu yazamamışım hatırlarsan birileri bana yalançı muamelesi yapmıştı hattaahshhsh. Sonra buldum, bir baktım, 63.2. Dedim iyi zayıflamışım ya biraz kaçamak yapabilirim demek ki.
Fazla kaçmış.
Sadece Bu akşam i sayarsak evetİnşallah yıkılmayiz yıkarızniyaptin başladın mı sen bakiim diyeteee
Hadi bakalım performans bekliyorum askerEmrindeyim komtanım jsjdjd bu hafta biraz yürüyeceğim evet.
Başka tartıydı ilki. Muhtemelen fazla tartıyordu benimkine göre. Ama 1-2 kilo arası gitmişti, ona eminim.3 kilomu verdin bir haftada
Günaydın kızlar kendimi hedeflemistim bu hafta 57 gorucem diye ve cok şükür gördüm. Haftaya hedef 56 yi görebilmek.accessdenied hasta olduğu için yarın tartı veremeyebilir ama biz yarın en geç 14:00’da kadar tartılarımızı koyuyoruz hanımlar.
Listede olanları yazıyorum, henüz listede olmayanlar varsa acces gelince onun adını etiketleyerek boy kilo ve hedef kilosunu yazdırırlar
Listedekiler:
Berrfeelinda
@Bllossom
Cemoos
@Cledyana
@COLIN
@gelengiden
@Istenmeyentuyy
Infinite Soul
@Led_BiR_Vele_DisTiri
Margaret Hale
Mune
Nowaybabe
Orenda
prensesss016
Processes
@sweetgirlcandy
Minik Duduklu Tencere
@WOMAN
kesinlikle benim en büyük motivasyonum kıyafetlerim her kıyafetimi rahat rahat biyerlerim taşmadan giyebilirsem olmuşum demektir. sporuda bu yüzden yapmaya çalışıyorumki yağlarım erisin ama sıkıda durayım diye. yoksa zayıf ama salık bir vucuttada herşey güzel durmuyor. önemli olan hem yağsız hem sıkı olmak benim içinaccessdenied geçmiş olsun firansızım
Evettt herkes hayalindeki kendisini anlatsın bakalım, vücutta hangi bölgelerden şikayetçiyiz, görüntü yüzünden giymek isteyip giyemediklerimiz vs.
Bazen sadece kilo hedefi koymak yetmeyebilir, bir kıyafet de motivasyonumuz olabilir.
prensesss016 aynen ben de dar giymeyi seviyorum, kotlarım şortlarım dar, crop seviyorum mesela, istiyorum ki sevdiğim kıyafetleri hep giyebileyim.
İlk hafta alışma sürecü, bu hafta sendeleme derken hep beraber toparlayacağız
o zaman tempoBen yüzüm de dahil her yellerimdem şikayetçiyim mune
tabiki inşallah ulaşıcaz hedeflerimize.Teşekkür ederimevet zorlu bir süreçti ama değdi tekrar başladım ama artık o kadar zor gidiyor ki yaza kadar 55 olmam hatta 50 yi bile zorlamam lazım birlikte motivasyonla daha güzel verebiliriz darısı herkesin başına olsun inş
geçmiş olsun canımSelam 200gram almışimbiliyordum zaten
Bugünden bende grip oldum pek iyi degilim dun gece zaten uyutmadi bebegim
çocuklarımdan geçti banada biraz kendime geleyim tamamlarim adim cezasini.Mune accessdenied
Eki Görüntüle 3522508
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?