• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

Mesela ne oldu da kilo aldın Margaret 😂
Bu hafta çok mu boş bıraktık topiği, kırbacımı mı çıkarayım ne yapayım siz söyleyin ona göre davranacağım :KK70:
Ya ben başka tartıda 66 çıkmıştım. Başlangıç kilosuna da onu yazdık. Bir hafta sonra kilo verdiğimi biliyordum ama tartımı bulamadığım için ne kadar olduğunu yazamamışım hatırlarsan birileri bana yalançı muamelesi yapmıştı hattaahshhsh. Sonra buldum, bir baktım, 63.2. Dedim iyi zayıflamışım ya biraz kaçamak yapabilirim demek ki.

Fazla kaçmış. 🥸

Ya ben başka tartıda 66 çıkmıştım. Başlangıç kilosuna da onu yazdık. Bir hafta sonra kilo verdiğimi biliyordum ama tartımı bulamadığım için ne kadar olduğunu yazamamışım hatırlarsan birileri bana yalançı muamelesi yapmıştı hattaahshhsh. Sonra buldum, bir baktım, 63.2. Dedim iyi zayıflamışım ya biraz kaçamak yapabilirim demek ki.

Fazla kaçmış. 🥸
Neyse belli ki yarın sapır sapır döküleceğiz ama yarından sonra iyi vermişim süperim şahaneyim deyip kaçamakları abartmak yok, kendimizi ödüllendirelim fakat kilo aldıracak kadar değil😂

Perşembeden itibaren askeriye düzenine geçerim heee :KK70:

Neyse belli ki yarın sapır sapır döküleceğiz ama yarından sonra iyi vermişim süperim şahaneyim deyip kaçamakları abartmak yok, kendimizi ödüllendirelim fakat kilo aldıracak kadar değil😂

Perşembeden itibaren askeriye düzenine geçerim heee :KK70:
Emrindeyim komtanım jsjdjd bu hafta biraz yürüyeceğim evet. 🙄

Fazla kaçmış. 🥸
3 kilomu verdin bir haftada🧿

Ben sabahın köründe kalkcam tartilcam.
Fazla çıkarsam zaten çıkacaktım hemen yurucem 🥲
Bence şiştim ama hiç tartilmadim fikrim yok

Mune ablacım sen tartı istemişsin ama benim misafirim vardı, onları zehirlediğimi düşünmesinler diye ben de biraz yemek zorunda kaldım ablam. Türküm abla misafirperverim hep ondan. (Yarın fazla çıkarsam türklüğüme versek abla olur mu😬)

Günaydın
Gecen hafta 94.9
+600 gr regl dönemindeyim bu artışın sebebi o olsa gerek🙄
accessdenied accessdenied cok geçmiş olsun 🌸

Eklentiler

• 20241218_084951.jpg
    20241218_084951.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 8
accessdenied accessdenied hasta olduğu için yarın tartı veremeyebilir ama biz yarın en geç 14:00’da kadar tartılarımızı koyuyoruz hanımlar.
Listede olanları yazıyorum, henüz listede olmayanlar varsa acces gelince onun adını etiketleyerek boy kilo ve hedef kilosunu yazdırırlar😘

Listedekiler:
Berrfeelinda Berrfeelinda
@Bllossom
Cemoos Cemoos
@Cledyana
@COLIN
@gelengiden
@Istenmeyentuyy
Infinite Soul Infinite Soul
@Led_BiR_Vele_DisTiri
Margaret Hale Margaret Hale
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
Nowaybabe Nowaybabe
Orenda Orenda
prensesss016 prensesss016
Processes Processes
@sweetgirlcandy
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
@WOMAN
Günaydın kızlar kendimi hedeflemistim bu hafta 57 gorucem diye ve cok şükür gördüm. Haftaya hedef 56 yi görebilmek.
Gecen hafta 58.4
Bu hafta 57.8
Fark 600 gr
accessdenied accessdenied

Eklentiler

• 20241218_064331.jpg
    20241218_064331.jpg
    123,4 KB · Görüntüleme: 6
accessdenied accessdenied geçmiş olsun firansızım🙏

Evettt herkes hayalindeki kendisini anlatsın bakalım, vücutta hangi bölgelerden şikayetçiyiz, görüntü yüzünden giymek isteyip giyemediklerimiz vs.

Bazen sadece kilo hedefi koymak yetmeyebilir, bir kıyafet de motivasyonumuz olabilir.
prensesss016 prensesss016 aynen ben de dar giymeyi seviyorum, kotlarım şortlarım dar, crop seviyorum mesela, istiyorum ki sevdiğim kıyafetleri hep giyebileyim.

İlk hafta alışma sürecü, bu hafta sendeleme derken hep beraber toparlayacağız 🫶🫶🫶🫶
kesinlikle benim en büyük motivasyonum kıyafetlerim her kıyafetimi rahat rahat biyerlerim taşmadan giyebilirsem olmuşum demektir. sporuda bu yüzden yapmaya çalışıyorumki yağlarım erisin ama sıkıda durayım diye. yoksa zayıf ama salık bir vucuttada herşey güzel durmuyor. önemli olan hem yağsız hem sıkı olmak benim için

Teşekkür ederim 🥰 evet zorlu bir süreçti ama değdi tekrar başladım ama artık o kadar zor gidiyor ki yaza kadar 55 olmam hatta 50 yi bile zorlamam lazım birlikte motivasyonla daha güzel verebiliriz darısı herkesin başına olsun inş 😍
tabiki inşallah ulaşıcaz hedeflerimize.:KK5:
ben bu grupların her zaman faydasını görmüşümdür. o tartı gününün vermiş olduğu korku istesende yedirmyor sana.:KK17:

Back