- 6 Temmuz 2023
- 5.942
- 23.572
- 268
- Konu Sahibi accessdenied
-
- #2.601
Mune abla bende hastayım birazHem de keşküüğğllll tartıya 1 kala bir de
Abla keşke beni etiketlemeyi unutsaydinaccessdenied hasta olduğu için yarın tartı veremeyebilir ama biz yarın en geç 14:00’da kadar tartılarımızı koyuyoruz hanımlar.
Listede olanları yazıyorum, henüz listede olmayanlar varsa acces gelince onun adını etiketleyerek boy kilo ve hedef kilosunu yazdırırlar
Listedekiler:
@Berrfeelinda
@Bllossom
@Cemoos
Cledyana
@COLIN
gelengiden
@Istenmeyentuyy
Infinite Soul
@Led_BiR_Vele_DisTiri
@Margaret Hale
Mune
@Nowaybabe
@Orenda
@prensesss016
@Processes
@sweetgirlcandy
@Tenceresiz kaldim anne
WOMAN
Keşkül iyileştirdi mi peki :)))Mune abla bende hastayım biraz
Sana ehehehehe
Abla babam getirmiş dolapta mı dursun
Yarın tartı için eczaneye koşuyorum sabahtan abla umutluyum çünkü gerçekten yememek kilo verdiriyorsa vermişimdir bugün hariç keşkülle bozdum biraz amaKeşkül iyileştirdi mi peki :)))
Geçmiş olsun sana da ama tartı verebilecek durumdasın sanırım.
Seni etiketlemeyi nasıl unuturum Azerbaycan Ripablikasının en tatlı annesiAbla keşke beni etiketlemeyi unutsaydin
Bende tam kahve ve keşkül yiyordum ki etiketlendiniz dedi hemde kırbaçlı bir hatun tarafından Eki Görüntüle 3522365
mune ablanın vereceği 10bin adımı ben her gün yürüyorum zaten
O zaman kardiyo mekik punk ne varsa artık bağa neeeemune ablanın vereceği 10bin adımı ben her gün yürüyorum zaten
Yok artık be taze anayım ben (nE alaka)O zaman kardiyo mekik punk ne varsa artık bağa neeee
Sana da geçmiş olsun kuşumaccessdenied ve ben bu hafta fena hastalandık ablacım. Ama ben yarın tartı veririm.
O zaman kardiyo mekik punk ne varsa artık bağa neeee
Keşkül tabağını göbüşünün üstüne koy mekik çekYok artık be taze anayım ben (nE alaka)
Şimdi sen davet edersinde ben gelmezmiyim ablammSeni etiketlemeyi nasıl unuturum Azerbaycan Ripablikasının en tatlı annesi
Yarın tartıdasın konu kapanmıştır
Senin kirbacın şart bize abla accesse kalsak künefecide buluşucaz
Yarın tartısını görelim, keşkül etkisi varsa ağır kürek cezası veririz
topik yöneticisi iyi kiaccessdenied yatın kalkın şükredin
Yarın tartısını görelim, keşkül etkisi varsa ağır kürek cezası veririz
topik yöneticisi iyi kiaccessdenied yatın kalkın şükredin
Yarın 104ü görüyormuşum valla konularını görüp deli olduğum su diyetine başlarım sadece suKeşkül tabağını göbüşünün üstüne koy mekik çek
10bin degil 7.500 kararlaştık artirma kız Mune ablanin aklini karıştırma zaten ceza alıcammune ablanın vereceği 10bin adımı ben her gün yürüyorum zaten
Mune abla 15 bin diyelim yürüyüşün ortasında düşüp kalalım aplam10bin degil 7.500 kararlaştık artirma kız Mune ablanin aklini karıştırma zaten ceza alıcam
Tamamlamam mümkün değilMune abla 15 bin diyelim yürüyüşün ortasında düşüp kalalım aplam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?