- 20 Mart 2008
- 141.338
- 212.659
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi accessdenied
Tamamdır gelirim her fırsattaKız pat ne demek istediğin model gelebilirsin
Gelcem valla süper olurGel gel abla pat diye gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır gelirim her fırsattaKız pat ne demek istediğin model gelebilirsin
Gelcem valla süper olurGel gel abla pat diye gel
Çok iyiyimiş dtayları verir nasılsaBizim ekibin Karatayı Depresif Penguen
Hocam benim kıymeti ve söyledikleri hep sonradan anlaşılıyorSelamlar Canan hocayı tesadüf hastanede görmüştüm sırt çantasını takmış odasına gidiyordu ufak tefek kendisi.
Bizim ekibin Karatayı Depresif Penguen
Ben Canan Hoca’nın yemeyin ölürsünüz diyen kısmını temsil ediyorum ne yenileceğini internetten bakcaz artıkÇok iyiyimiş dtayları verir nasılsa
Diyet yapmak istiyosan listeye de alabiliriz bu aradaTamamdır gelirim her fırsatta
Gelcem valla süper olur
Çok tartışılıyor demi bazı fikirleri.Hocam benim kıymeti ve söyledikleri hep sonradan anlaşılıyor
Yeşil çay tavsiyem,birde dikkat edin diyet zamanı kabızlık ok fazla olabiliyor onun içinde liptonun slim plus iyi geliyor ben çok kullandım onu 14 gün filan içiliyor oda.Ben bitki çayı da icicem artık
Bu hafta aralıklı oruç+bitki çayı baslicam
Senin zaten ihtiyacın yoktu ki…Yeni topicik hayırlı olsun hanımlar bende sizlere destek amaçlı burada olurum uygun görürseniz.
Bu akşam alışveriş yapacaktım slm plus alayım abla.Çok tartışılıyor demi bazı fikirleri.
Yeşil çay tavsiyem,birde dikkat edin diyet zamanı kabızlık ok fazla olabiliyor onun içinde liptonun slim plus iyi geliyor ben çok kullandım onu 14 gün filan içiliyor oda.
Yiyim genede kısmı benim yiyip mennun kaldığım yemekler vardı eklerim onlarıda sayfaya.Ben Canan Hoca’nın yemeyin ölürsünüz diyen kısmını temsil ediyorum ne yenileceğini internetten bakcaz artık
Diyeti bıraktım zaten dikakt ediyorum yinede,zaten daha önce diyet grubundaydım .Diyet yapmak istiyosan listeye de alabiliriz bu arada
Sağol tatlım dikkat etmeye devam hala ,Senin zaten ihtiyacın yoktu ki…
Çok etkili oda tavsiye ederim.Bu akşam alışveriş yapacaktım slm plus alayım abla.
Ben yeşilçay,kiraz sapı arada kayısı iciyordum.
Baya baya etkisi var o çayların inanıyorum.
Tabii bazılarına çok saçma geliyor söyledikleri. Aslında beslenme rutini kişiden kişiye değişir, vücuttaki etkileri de aynı şekilde. Mesela ben karbonhidratsız beslenemem çok fazla protein de tüketemem bu benim rutinim ve kilo aldırmıyor bana, ama bazı insanlar da tam tersi karbonhidrat yesin hemen şişer, işte bunların hepsi bizim vücudumuzla alakalı. Benim bağırsağımın tolere ettiği şeyi sizinki etmeyebilir. Size çok iyi gelen yiyecekler benim mideme dokunabilir. O yüzden bence diyet yaparken önce kendimizi tanımamız lazım ona göre bir diye ayarlamak lazım. Ezber diyetler herkeste işte yaramıyor maalesef.Çok tartışılıyor demi bazı fikirleri.
Yeşil çay tavsiyem,birde dikkat edin diyet zamanı kabızlık ok fazla olabiliyor onun içinde liptonun slim plus iyi geliyor ben çok kullandım onu 14 gün filan içiliyor oda.
Ay ben su içemiyorum en büyük derdimSağol tatlım dikkat etmeye devam hala ,
Çok etkili oda tavsiye ederim.
Ancak suyu sakın ihmal etmeyin günlük 2 litre filan yetiyor aslında.
Kız alman lazım komşuya sor olmadı bdbxbHayırlı olsunnnn. Hala tartı almadım
Dur bugün bakcamKız alman lazım komşuya sor olmadı bdbxb
Beni niye unuttun accee Bende yerim mayonezi herseyle diğer tarafta tek başıma kalmışımCanlarım şekerlerim
Bir yemin ettim zayıflıyorum 2.sezonunu açmak için bugün burada toplanmış bulunuyoruz. Jfjdj Geçen sezon çok güzel kilo verdiğimiz için, bırakır bırakmaz geri aldığımız kiloları vermek üzere yeniden bir araya geliyoruz, çünkü olayımız eğlenmek. Ve zayıflamak tabii
Cebren ve hileyle grup açtırdığım Cemoos sen de dobarla orayı gel gari @Mune: baş kırbaçcı , Depresif Penguen : motivasyoncu başı, @Infinite Soul, Nowaybabe , Margaret Hale , @gelengiden, @Cledyana, @Processes Cemoos @Delirtiyor, @Istenmeyentuyy @sweetgirlcandy kız birilerini kesin unuttum burdan eklyerek yürüycez. Siz de el atın. Çok kalabalık olmayalım istiyorum. Haftalık tartı ve kilo veremeyene yürüyüş cezasıyla başlayalım. Her türlü öneriye her bişeye açığız. Gelin goşşş.
Gel kız yarın tartı vercen unutma beybisu, liste yabcamBeni niye unuttun accee Bende yerim mayonezi herseyle diğer tarafta tek başıma kalmışım
Kabak detoksu 2 gün yeterli geliyor yemek için .
Japonyanın yumurta diyeti var birde onuda denedim buda kilonun durduğu zaman şaşırtma yöntemi deniyor.
Sabah ve akşam yeniyor 2-3 deneyin.
Sabah 2 yumurta katı olacak 1 bardak süt 1 muz.
Öğlen z.yağlı yemek yada salata.
Akşam 2 katı yumurta 1 bardak süt 1 elma.
Ben süt içmediğim için limonlu su içmiştim sonra çaya devam ettim.