merhaba bayanlar ben 1,60 boyunda 62 kiloyum 3.günümdeyim diyete ve hiçte fena sayılmam motvasyonum düşüyor sürekli çünkü çevremdeki herkes çok fazla yiyiyor :)) 30 yaşındayım 5,5 yaşında kızım var ve oturarak çalıştığım bir işim belrli bi yaştan sonra kilolar kalıyor gibi geldi bana bakalım zimle kendi çapımda birşeylere başladım listemi de yazıyorum size ilk hedef 57 kg :))
sabah 1 yumurta haşlanmış ve istediğim kadar peynir 1 kepek ekmeği çay
öğlen ızgara köfte yada sulu bir sebze yemeği 1 dilim kepek ekmeği bana yetiyor bunlar
ara öğünlerde muz yada mandalina elma
akam yemek yemiyorum saat 5 gibi iş yerinde atıştırıyorum o akdar .çok acıkırsam leblebi atıyorum ağzıma 1,5 lt su tüketiyorum şekersiz kahvede tabi.şmidilik aç ama iyiym bakalım..yarın 4. günnüm tekrar yazıcam 1 hadta sonra tartılıcam :))
son olarak bu akşam karnıbahar haşlayıp üzerine yoğurt döküp yemeği düşünüyorum :))
sabah 1 yumurta haşlanmış ve istediğim kadar peynir 1 kepek ekmeği çay
öğlen ızgara köfte yada sulu bir sebze yemeği 1 dilim kepek ekmeği bana yetiyor bunlar
ara öğünlerde muz yada mandalina elma
akam yemek yemiyorum saat 5 gibi iş yerinde atıştırıyorum o akdar .çok acıkırsam leblebi atıyorum ağzıma 1,5 lt su tüketiyorum şekersiz kahvede tabi.şmidilik aç ama iyiym bakalım..yarın 4. günnüm tekrar yazıcam 1 hadta sonra tartılıcam :))
son olarak bu akşam karnıbahar haşlayıp üzerine yoğurt döküp yemeği düşünüyorum :))