• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyetim azimle devam ediyor 05.01.2015 başlangıç :))

bngbrck

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
16
2
3
39
merhaba bayanlar ben 1,60 boyunda 62 kiloyum 3.günümdeyim diyete ve hiçte fena sayılmam motvasyonum düşüyor sürekli çünkü çevremdeki herkes çok fazla yiyiyor :)) 30 yaşındayım 5,5 yaşında kızım var ve oturarak çalıştığım bir işim belrli bi yaştan sonra kilolar kalıyor gibi geldi bana bakalım zimle kendi çapımda birşeylere başladım listemi de yazıyorum size ilk hedef 57 kg :))

sabah 1 yumurta haşlanmış ve istediğim kadar peynir 1 kepek ekmeği çay
öğlen ızgara köfte yada sulu bir sebze yemeği 1 dilim kepek ekmeği bana yetiyor bunlar

ara öğünlerde muz yada mandalina elma

akam yemek yemiyorum saat 5 gibi iş yerinde atıştırıyorum o akdar .çok acıkırsam leblebi atıyorum ağzıma 1,5 lt su tüketiyorum şekersiz kahvede tabi.şmidilik aç ama iyiym bakalım..yarın 4. günnüm tekrar yazıcam 1 hadta sonra tartılıcam :))

son olarak bu akşam karnıbahar haşlayıp üzerine yoğurt döküp yemeği düşünüyorum :))

Konu ilgili bölümüme taşınmıştır.Bilginize.

GÜNAYDIN KIZLAR HERKESE,

akşam ne yediğimi belirtmek istedim.karnıbahar haşladım bir kase üstüne 1 kaşık hakiki zeytnyağlı yoğurt döktüm biraz pul biber tuz ekledim.üstüne biraz maydanoz dereotu ve nane koydum harika bir lezzet oldu :)) sonra biraz acıktım geç yattım çünkü o ara muz yedim

sabahta 1 haşlanmış yumurta peynir ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim.

hepinize ii günler öğlen ne yerim bilmiorum bakalım tekrar yazarım ;)

merhaba ,

öğlen yemeğim belli oldu

ızgara köfte 4 adet yanında ızagara domates ve yeşil biber 1 dilim kepekli ekmek

gün arasında saat 3 gibi 1 ad. küçük boy yerli muz

diyetimde beyaz ekmek makarna prinç pilavı ve şekerli olan hiçbir şey yoktr.şekeri sadece meyveden alıyorum aralarda acıkırsam leblebi meyve gibi şeyler yiyorum

MERHABA DİYET LİSTEM

SABAH HAŞLANMIŞ YUMURTA
BİR DİLİM KEPEK EKMEĞİ
ŞEKERSİZ ÇAY
PEYNİR
MAYDANO

ÖĞLEN

IZGARA ET O KADAR

AKŞAM YEMEĞİNİ TAMAMİYLE KESİTİM

AKŞAMLARI MUZ YADA ELMA DİLİMLİYORUM ÜZERİNE TARÇIN SERPİYORUM ÇOK İYİ GELİYOR ACIKTIRMIYOR VE TATLI İSTEĞİNİ YOK EDİYOR

BOL SU

BU ARADA 15 GÜNÜ TAMAMLADIM KAÇ KİLO VERDİM BİLMİYORUM ARZUM TARTI SİPARİŞİ VERDİM GELİNCE TARTILICAM VE SİZE YAZICAM BURDAN ;)

Back