• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyete Pazar Günü başlamak :)

seabell86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
9
0
36
Bitlis
Merhaba, adım Sibel :) Yaşım 26 ve 83 kiloyum. Bu güne kadar sürekli olarak iş tempom yoğun, zamanım yok, yemek yemeyince halsiz ve kötü hissediyorum diyerek kendimi kandırmıştım ve bir türlü zayıflama konusunda başarı gösterememiştim. Dün bir diyetisyene gittim ve diyet listemi aldım. Hedeflediğim kilo 70, boyum 1.73.

Her şeyin başı karardan geçiyor, bu sabah kalktım ılık suyumu içtim kahvaltımı yaptım ve spor zamanı. Diyetisyenim eşliğinde yaptığım her şeyi yazmayı planlıyorum. Çünkü "Söz uçar yazı kalır" demişler, umarım benim gibi kararsızlara da bir faydam dokunur :)

Başlangıç için gerekenler:
1 Defter/ ajanda : Ne yaptık ne ettik yazmak, görmek ve takip etmek için
1 Step sehpası : Sabahları spor yapmak için (evden 6.50de çıkıp okula gidiyorum, yaşadığım yerde yürüyüş imkanım bile yok)
1 Diyetisyenden alınmış diyet listesi: Hepimizin bünyesi farklı, şeker/ kolestrol oranı farklı.
1 tane boy aynası : Düzenli takip ve en ufak bir kıvrımın yok olması umut vericidir :)

Not: Evde baskül olmasına rağmen çıkmayacağım. Kilo kontrolünü haftalık olarak diyetisyenim yapacak :)

güzel bir karar vermişsin sibelciğim bende 26 yaşındayım daha bekarım kilo almamın bahanesi çok:)9

evlensem çocuk yapsam Allah bilir 90 falan olacağım:))

tebrik ederim seni isabetli karar bol şanslar sana.

spordan sonra ılık su içmeyi unutma:))

Sakin sakin geçirdiğim diyetimin ilk günüydü :) Genel olarak güzel geçse de yine de bu kadar çok sıvı tüketmek zor geldi, ama uydum diyetime ve çok mutlu hissediyorum :46:

1 Haftada 1.7 kilo vermişim, o kadar mutlu oldum ki anlatamam :) şuan 81.3 kiloyum, haftaya amacım 79 olmak, bakalım ne denli becerebileceğim :)

Oncelikle tebrik ederimm basarilarin devamını diliyorumm basladın ya bu kararlılıkla devamıda gelir hep beraber zayıf bayanlar olacagız :)

Tebrik ederim arkadaşım inşallahmistediğin kg ulaşırsın bende diyetteyim hedefim 78.5 tan 65 olmak inş.

Bize yazarsın gelişmeleri

Yazılılardı not girmelerdi derken uğrayamadım bir türlü :)

Şu an kendimi 6.3 kg daha hafif hissediyorum :) Diyete başlayalı 1 ay oldu ve ben bu süreçte hafif kaçamaklarım da dahil olmak üzere toplamda 6.3 kilo verdim :)

83.1 ile başladığım zayıflama serüvenimde şu an 76.8 kiloyum ve çoooooooooook mutluyum kızlar :D Hedefim 70 olmaktı, azıcık akldı onun için de, yaza fit girip musmutlu olacağım <3

Back