diyete bağlı kalmadan günde 300 ile 600gram veriyorum çok mutluyum :))

busra44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2007
2.446
19
158
40
İzmir
merhaba kızlar
doğumdan sonra aldığım kiloları vermek için denemediğim araştırmadığım diyet kalmadı ama hiç birinde başarılı olamadım ve en sonunda kendi bildiğim yöntemlerle kilo vermeye başladım ve çok mutluyum sizlerlede paylaşmak istedim
sabah kalkar kalkmaz aç karnına mutlaka bir kupa bardağı limonlu yeşil çay içiyorum
üzerine hemen 2 tane kuru kayısı yiyorum
yarım saat sonra kahvaltımı yapıyorum
kahvaltıda mutlaka haşlanmış yumurta iki dilim ekmek yiyorum
ara öğün meyve veya yoğurt yiyorum
öğlen yemeği olarak genelde et yada tavuk yemeği yiyorum
akşamıda hafif şeylerle geçiştiriyorum

ama asla taviz vermediğim şeyler
günde yarım saat mutlaka spor yapıyorum
genelde koşu bandında 2km kadar yürüyorum arkasındanda 60tane mekik çekiyorum
terlemeden bu iş olmuyormuş arkadaşlar onu anladım
akşam 7den sonra asla birşey yeemiyorum
günde mutlaka 2 ltden fazla su içiyorum
ve hayatımdan abucuburu çıkardım
ve bol greyfurt ve nar yiyorum çünkü yağ yakma özellikleri var
böylelikle 70 kilodan 62.8 kiloya indim
hedefim 55

canım tebrik ederim azmine, benim de annem kanser tedawisi görüyor, malum psikiyatra gidiyorum destek alıyorum, bu durumda diyet yapmayı bana yasakladı , sadece bilinçli şekilde dikkat et, ama istediğin şeylerden ye mutlaka dedi, antidepresan da kullanıorum doktor kontrolünde, dediklerini aynen yaşadım, belli bir liste beni de boğuyor, elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıcam çünkü bu yaz eve tıkılıp ağlamak istemiyorum... tekrar tebrik ederim, destek olursan beraber yapalım dicektim ...sevgiler

canım tebrik ederim azmine, benim de annem kanser tedawisi görüyor, malum psikiyatra gidiyorum destek alıyorum, bu durumda diyet yapmayı bana yasakladı , sadece bilinçli şekilde dikkat et, ama istediğin şeylerden ye mutlaka dedi, antidepresan da kullanıorum doktor kontrolünde, dediklerini aynen yaşadım, belli bir liste beni de boğuyor, elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıcam çünkü bu yaz eve tıkılıp ağlamak istemiyorum... tekrar tebrik ederim, destek olursan beraber yapalım dicektim ...sevgiler

canım öncelikle allahım annene acil şifa versin sanada tabiki
bende öyle diyet listelerine bağımlı kalamadım
zaten o listeleri denerkende hiç kilo vermedim ve çok mutsuzdum
şimdi hem hiç bir şeye bağlı değilim hem mutluyum hemde kilo veriyorum
sen kaç kilosun şimdi kaç kilo olmak istiyorsun

ben 1.62 boyundayım kilom 86 ne yazıkki, vermek istiyorum artık yaza az kaldı, çalışmıyorum, annemin durumundan dolayı, evde yürüme bandım var, fakat binmiyorum, hayattan soğudum, kendime gelmeye çalışıyorum

ben 1.62 boyundayım kilom 86 ne yazıkki, vermek istiyorum artık yaza az kaldı, çalışmıyorum, annemin durumundan dolayı, evde yürüme bandım var, fakat binmiyorum, hayattan soğudum, kendime gelmeye çalışıyorum

canım benim yaşadığın süreç tabikide çok zor ama sen iyi olacaksınki annenede desdek olacaksın
kendini iyi hissetmek için önce kilolarından kurtulmalısın ben zayıfladıkça çok mutlu oluyorum

tbrikler bencede en guzelı kendı kafandan yaptıgın hanı sankı bıseylerı kanıtlar gıbı olunca ınsan daha azımlı oluyo tekrar tebrik ederim :54:

tbrikler bencede en guzelı kendı kafandan yaptıgın hanı sankı bıseylerı kanıtlar gıbı olunca ınsan daha azımlı oluyo tekrar tebrik ederim :54:

kesinlikle öyle
birde her diyet her kişide aynı etkiyi göstermiyor bence
en iyi kişi kendisi bilir nasıl kilo vereceğini :13:

Tebrikler :) Bende 17 yaşındayım, 25 gün boyunca diyet yaptım bir buçuk hafta elma diyeti, kalan günlerde neredeyse hiç bir şey yemiyordum. 60dan 56 kiloya düşmüştüm 25 günün sonunda, 1 hafta sonra tartıldım (ki bu bir haftada abartı bir şey yemedim hatta açtım genelde) ve 59 kilo çıktım tartıda! Şok oldum, nasıl mutsuzdum anlatamam.. Sonra aç kalınarak kilo verilmeyeceğini anladım ve kendime plan hazırladım, p.tesiden beri uyguluyorum: sabah aç karna yarım saat yürüyüş, eve gelince limonlu yeşil çay, ardından kahvaltı her şeyden azar azar 1 dilim ekmekle. 1 gibi yoğurt veya abur cubur yiyorum ama ölçülü. Asla abur cuburu bırakamıyorum, bıraktığım an çökerim mutsuzluktan o derece :( 3 buçukta da sebze yemeği yiyorum karnıbahar, pırasa gibi 1 tabak ve 1 dilim ekmek ile. Sonrasında da ara öğün olarak yine 4 kaşık yoğurt veya 1 bardak süt. Ve ardından limonlu yeşil çay. Akşam 7 gibi de oda da 10 hareket + 30 mekik çekiyorum yarım saat sürüyor ve inanılmaz terliyorum. Ardından yeşil çayımı içiyordum, hemen sonrasındaysa salata yiyorum sadece (domates, marul, havuç, mor lahanalı ve bol limonlu). İçebildiğim kadarda su içiyorum günde. Ve sabahtan itibaren ne yersem telefonumdan kalorisini bulup hesaplıyorum, 1.000 kaloriyi asla geçmiyorum. Genelde yediklerim ara öğünler dahil 750 tutar kalan 250yi de işte abur cubura ayırıyorum mutlu bir diyet sürüyorum :) İnşallah etkisi olur hedef 50. Umarım herkes istediği kiloya kavuşur, iyi forumlar! :)

merhaba kızlar
doğumdan sonra aldığım kiloları vermek için denemediğim araştırmadığım diyet kalmadı ama hiç birinde başarılı olamadım ve en sonunda kendi bildiğim yöntemlerle kilo vermeye başladım ve çok mutluyum sizlerlede paylaşmak istedim
sabah kalkar kalkmaz aç karnına mutlaka bir kupa bardağı limonlu yeşil çay içiyorum
üzerine hemen 2 tane kuru kayısı yiyorum
yarım saat sonra kahvaltımı yapıyorum
kahvaltıda mutlaka haşlanmış yumurta iki dilim ekmek yiyorum
ara öğün meyve veya yoğurt yiyorum
öğlen yemeği olarak genelde et yada tavuk yemeği yiyorum
akşamıda hafif şeylerle geçiştiriyorum

ama asla taviz vermediğim şeyler
günde yarım saat mutlaka spor yapıyorum
genelde koşu bandında 2km kadar yürüyorum arkasındanda 60tane mekik çekiyorum
terlemeden bu iş olmuyormuş arkadaşlar onu anladım
akşam 7den sonra asla birşey yeemiyorum
günde mutlaka 2 ltden fazla su içiyorum
ve hayatımdan abucuburu çıkardım
ve bol greyfurt ve nar yiyorum çünkü yağ yakma özellikleri var
böylelikle 70 kilodan 62.8 kiloya indim
hedefim 55

Çok hoş bir program,tebrikler :) Akşam 7den sonra bir şey yememe olayını denemeye başladım da bir şey sorucaktım. Yeşil çay vb içecekleri tüketebiliyor muyuz peki su dışında yani?

tebrik ederim seni bu azmin devam eder inşallah bende temmuzda 2 hfta gerçekten hiç bozmadan enin tarzında beslenerek 67 lerden falan 62 düşmüştüm daha sonra bozdum aburcubura düştüm ama arasıra por yaıp bazı günlerde dikkat edip kilo vermeye devam ettim
şimdi 57 ama 52 olmak istiyorum o zamanki azmim olsa 2 haftada veririm ama bozuyorm malesef

Tebrikler :) Bende 17 yaşındayım, 25 gün boyunca diyet yaptım bir buçuk hafta elma diyeti, kalan günlerde neredeyse hiç bir şey yemiyordum. 60dan 56 kiloya düşmüştüm 25 günün sonunda, 1 hafta sonra tartıldım (ki bu bir haftada abartı bir şey yemedim hatta açtım genelde) ve 59 kilo çıktım tartıda! Şok oldum, nasıl mutsuzdum anlatamam.. Sonra aç kalınarak kilo verilmeyeceğini anladım ve kendime plan hazırladım, p.tesiden beri uyguluyorum: sabah aç karna yarım saat yürüyüş, eve gelince limonlu yeşil çay, ardından kahvaltı her şeyden azar azar 1 dilim ekmekle. 1 gibi yoğurt veya abur cubur yiyorum ama ölçülü. Asla abur cuburu bırakamıyorum, bıraktığım an çökerim mutsuzluktan o derece :( 3 buçukta da sebze yemeği yiyorum karnıbahar, pırasa gibi 1 tabak ve 1 dilim ekmek ile. Sonrasında da ara öğün olarak yine 4 kaşık yoğurt veya 1 bardak süt. Ve ardından limonlu yeşil çay. Akşam 7 gibi de oda da 10 hareket + 30 mekik çekiyorum yarım saat sürüyor ve inanılmaz terliyorum. Ardından yeşil çayımı içiyordum, hemen sonrasındaysa salata yiyorum sadece (domates, marul, havuç, mor lahanalı ve bol limonlu). İçebildiğim kadarda su içiyorum günde. Ve sabahtan itibaren ne yersem telefonumdan kalorisini bulup hesaplıyorum, 1.000 kaloriyi asla geçmiyorum. Genelde yediklerim ara öğünler dahil 750 tutar kalan 250yi de işte abur cubura ayırıyorum mutlu bir diyet sürüyorum :) İnşallah etkisi olur hedef 50. Umarım herkes istediği kiloya kavuşur, iyi forumlar! :)

bende aburcuburu çok seviyorum ama yediğim zaman kendimi durduramıyorum daha sonra yediklerimede yansıyo daha çok yiyorum sende öyle bi sorun olmuyo heralde

canım kesinlikle haklısın insan aç kalarak kilo veremiyor versede çok çabuk geri alıyorsun o kiloları
malesef bir kaçgündür ipin ucunu kaçırdım :(
hemen geri düzene girmem lazım
burda birbirimize desdek olarak verelim kilolarımızı :8:

tebrik ederim seni bu azmin devam eder inşallah bende temmuzda 2 hfta gerçekten hiç bozmadan enin tarzında beslenerek 67 lerden falan 62 düşmüştüm daha sonra bozdum aburcubura düştüm ama arasıra por yaıp bazı günlerde dikkat edip kilo vermeye devam ettim
şimdi 57 ama 52 olmak istiyorum o zamanki azmim olsa 2 haftada veririm ama bozuyorm malesef

teşekkür ederim canım tebrik ederim seni
ama ben kendime nazar değdirdim galiba
bikaçgündür hiç dikkat etmedim 300 gram aldım :(
burda birbirimize desdek olarak kurtulalım kilolarımızdan

teşekkür ederim canım tebrik ederim seni
ama ben kendime nazar değdirdim galiba
bikaçgündür hiç dikkat etmedim 300 gram aldım :(
burda birbirimize desdek olarak kurtulalım kilolarımızdan

tartı olayı pek belli olmuyo bi gün fazla çıkıyosun bugun az bende geçen cuma 56.7 çıktım bugun 57.1 :27:

önce isterseniz yediklerinizin içinde neler olduğunu araştırın .en sevdiğiniz çikolata ya da patetes kızartması.ne kadar doğal ve kaç kalori.her yediğinizde aklınıza gteirirseniz artık yemek istemeyeceksizniz.tabi canınız isterse kesinlikle yemelisiniz arkadaslar kesinlikle.yoksa zor bi zamanınızda daha fazlasını yiyeceksiziniz.hiçbişeyden kendinizi mahrum etmeden zayıflayabilirsiniz.ama vücut ne istiyosa verin ona.

Back