diyet yöntemi önerisi

curiouss

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
5.846
3.396
373
kızlar... hepinize bol eksili günler diliyorum :16::16::16::16:

kızlar ben geçen yıl 2 ay dukan yapıp 10 kg verdikten sonra mecburi olarak bırakmak zorunda kaldım(taşınma falan filan)
yine diyete başlamak istiyorum ama farklı olsun bu sefer istiyorum. birde benim ilk deneyimimdi dukan :5:...
tekrar diyete başlama sebebim anneannem 2,5 aydır bizde ve 4 kg aldm :43::43::43::43::43::43::43::43:
çünkü sürekli çeşit çeşit yemekler meyve faslı ve ne zamandır alınmayan nut....le ya geri denüş... çikolataya dayamıyorum her mutfağa girişimde çıkışımda en az bir kaşık alıyorum gece bile olsa :25::25::25::25:
çikolatayı kesemiyorum çünkü anneannem sabahları kahvaltıda seviyormuş bunun yüzünden kilo alıyorum da diyemiyorum :5::5::5: çünkü alıngan
ve ben maalesef çikolataya bakıp geçemiyorum :125::125::125:

neyse niye kg aldığımı açıkladım...
sizce ben bu 4 kg ıve + 4 kg nasıl sağlıklı verebilirim.. dümdüz karnım gitti yanlarım şişti popom yayıldı :47::47:
:43::43::43::43::43:
yardım edin kızlar bana :5::5::5::5::5:

canım ben 1 aydır dıyet değilde aslında sağlıklı beslenerek 4 kılo verdim pilav ve makarna yemıyorum ekmek 1 dilim sadce kahvaltıda bol yeşillik ve yoğurt yemek yanında yedim tabiii bol bol su içmeyide unutma inan farkediceksin ama evde misafir varken diyet yapmak çok zor oluyor

canım ben 1 aydır dıyet değilde aslında sağlıklı beslenerek 4 kılo verdim pilav ve makarna yemıyorum ekmek 1 dilim sadce kahvaltıda bol yeşillik ve yoğurt yemek yanında yedim tabiii bol bol su içmeyide unutma inan farkediceksin ama evde misafir varken diyet yapmak çok zor oluyor

bu kızma katılıorum :1:
cnmm bnde deneyeyimm
bnm asıl derdim yan taraflarım çoookkk çıkıyor hmn uyuz oluyorummm... yediklerim yan taraflarıma ve kalçaya gidiyor resmen...:14::14::14:

slm ben de diyete baslayali 1 hafta oldu 64 ile basladim bugun tartildim 60 bucuk cikti 1 haftada 3.5 kilo vermisim istersen seni burdan takip edebilirim birbirimize destek oluruz senin kilon kac ve hedefin nedir bu arada ben newyorkta yasiyorum 7 saat fark oldugu icin ben yazarken siz uyuyor oluyorsunuz ama onemli olan kilo vermek degil mi

Back
X