Diyet yaparken VİTAMİN kullanıyor musunuz?

asusi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2007
82
1
86
43
İzmir
kızlar bugün iyiydim aslında,kahvaltımı yaptım,sonra spora gittim,burda kar yağmaya başladı(muş)spordan terli terli çıkınca üşüttüm galiba:çok üzgünüm:
şimdi burnum akıyor,boğazım ağrıyor,1 saat koşu bandında 7.2 de koştum,kalçalarımda acıyor

diyette yapıyorum,vücudumu diyet esnasında özellikle korumak için ne gibi vitaminler kullanabilirim?

Aslında hergün yoğurt-süt tüketiyorum,haftada 1 yumurta,2 günde bir sıkılmış portakal suyu,hergün 8 adet kayısı,marul,salatalık...kırmızı et yemiyorum,yiyordum da birazcık tiksinmeye başladım artık.

siz hangi vitamini önerirsiniz?(gnc nin sitesine göz attım,çok çeşitli,kullananlardan cevap bekliyorum)

umarım iyileşirim pazartesi 23 nisanda sapa sağlam olmalıyım

canım elma sirkesi ve bal bağışıklık sistemini kuvvetlendirir onu iç faydalarını buradan çok okuyoruz zaten .soğuk algınlığı için de kuşburnu tavsiye ederim.boğazında gıcık ve öksürük varsa zencefille balı karıştır macun olarak 1 tatlı kaşığı kadar ye bunlar çok faydalı geçmiş olsun

teşekkür ederim zambakcım ,elma sirkesi her akşam içiyorum ,az sonra içicem :bbo: hazırladım,boğazım nası kötü anlatamam,yutkunamıyorum,evde ne kuşburnu ne zencefil var:1no2: inşallah yarına iyi olurum,hem diyet,hem hastalık,hem karakış çok moral bozucu:çok üzgünüm:

benim snaa birkaç tavsiyem olacak ben 15 yaşımdan beri bütün bir senemi diyetle geçirdim ama ne diyeti yaparsam yapayım mutlaka günde bir multivitamin hapı bir de mineral hapı aldım bu sayede vücudumu alacağı zarardan maksimum derecede korudum(zarar almadı mı aldı tabiki de ama en az zarar) bu sayede boyumun uzamasının durmasını da engellemiş oldum =)

aranızad one a day woman kullanan arkadaşlar var mı acaba kilo aldırma iştah açma gibi etkileri var mı

Kızlar doğru düzgün beslenemiyorum sebze meyve yiyemiyorum.. önerebileceğiniz günlük multivitamin var mı?

Sebze meyvenin yerini hiçbirşey tutmaz multivitaminler dönemsel çözümler için kullanılmalı bence sebze meyveyi hayatınıza mutlaka sokmalısınız hep böyle genç kalmayacaksınız bunu yaşlılığı var hamileliği var kadın ne kadar sağlıklıysa hamilelikte de o kadar rahat ediyor mesela.
O yüzden geçici olarak multivitamin alın ama bu bir çözüm değildir beslenme değildir bunu da unutmayın.
GNC multivitaminleri iyidir ben ordan alırım.

bence de sebze meyvenin yerini hiçbir vitamin tutamaz. ama ben dönem dönem kendimi çok bitkin yorgun uykulu hissediyorum. o zamanlar pharmaton kullanıyorum. gözlerimi açıyor resmen.

tabii tutmaz ama öğrenci hayatı işte uğraşamıyorum pek yemek yapmakla.. makarna haşla ye durumundayım fisfisfis GNC yi bi inceleyeyim o zaman.. ama çeşit çeşit vardır illa ki birini seçicem artık..

kızlar kendinizi yorgun ve bitkin hissediyorsanız c vitamini kapsülleri varya ondan için suya atın erisin

cnm ben de çok kötü oldum geçen ay diyetisyenime gittim bana pharmaton verdi onu kullanıyorum spor yaparken de daha iyi yapıyosun daha enerjik,daha mutlu hissediyosun.kilo aldırma gibi bişeyi de yok 32 milyon eczanelerde 30 kapsül var günde 1 tane öğle yemeğinden sonra ya da sabah kahvaltısından 1 saat sonra alıyorsun :)

Arkadaşlar diyet yapalım derken vücudun metobolizmasını bozmayın lütfen. Parayla bile geri alamazsınız sonra giden sağlığı. Şu açıklamalarını okuyacağınız iki ürün vücudun büyük oranda gereksinimlerini karşılıyor. Ama size bişey yemeyin bunları içinde demiyorum. Vitaminler doğal yollardan alınmayan besin eksikliğini gidermek içindir. Çalışanlar, tek tip beslenen insanlar için vb. takviyedir sadece ve önerebileceklerim bunlardır. Keşke her şeyden ihtiyacımız kadarını yiyebilsekte bunlara ihtiyaç duymasak. Keşke herşeyi tadımlık yesekte fazlalıklardan kurtulsak.
Hadi felsefemiz bu olsun. Hayatı tadında bırakalım herşeyden az az tadında

Bende yaptım bi sürü diyet belki ama vazgeçtim artık kendini sevmekle başlıyor herşey beslenmeyi bi alışkanlık edinmekle:sm_cool:

1.si

NUTRIWAY DAILY (60 tablet)
NUTRILITE/NUTRIWAY* kendi sertifikalı organik çiftliklerinde bitkileri yetiştiren, hasat eden ve işleyen tek küresel vitamin ve mineral markasıdır.
NUTRIWAY Daily Beslenme Destek Ürünü sağlıklı bir beslenme destek programının temelidir. Bu dengeli vitamin ve mineral beslenme destek ürünü, özgün NUTRIWAY konsantresi içermektedir. Birçok beslenme rejimi, yanlış yemek yeme ve yaşam tarzı alışkanlıkları nedeniyle, gerekli besleyici bileşenler yönünden eksik olabilir. Eğer diyet, yeterli miktardan daha az ise, birçok beslenme öğesi açığı ortaya çıkabilir. NUTRIWAY Daily ile beslenme desteği verilerek, düzenli diyette eksik kalan beslenme öğeleri sağlanabilir.

NUTRIWAY ÜRÜNLERİ TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI' NIN 35-R005 REFERANS İZNİ İLE İTHAL EDİLMİŞTİR.

ÖZELLİKLERİ
• 13 vitamin ve 8 mineral sağlar.
• Özgün NUTRIWAY konsantresi içerir.
• NUTRILOCKTM ile kaplanmıştır.
• İçinde hiçbir yapay tatlandırıcı, koruyucu madde, koku veya renk verici madde yoktur.

FAYDALARI
• Kapsamlı bir beslenme ile dengeli beslenme öğeleri sağlar.
• Doğal bitkisel materyal ve değerli gıda faktörleri sağlar.
•Tazeliğini korur; tabletler tüketilinceye kadar besin öğelerini saklar; tabletleri yutmak kolaydır.
• Yapay katkı maddelerinden kaçınmak isteyenler için özellikle uygundur.

ÖNERİLEN DOZ
Bir sıvı ile günde 1 tablet alın. Tercihen, yemekle beraber alın.

KİMLER KULLANABİLİR
Gıdalar aşırı işlemlerden geçirildiği, pişirildiği, ve/veya uzun süre depolarda saklandığı için tazeliğini yitirdiğinden, yediklerinin besin değerlerinden emin olmayan yetişkin bir kişi veya 4 yaşında ya da daha büyük çocuklar, Yaşam tarzları vücudun temel beslenme öğelerini yok ettiği için, sigara içen, alkol tüketen veya fizyolojik stres altında olan kişiler, Her gün taze meyva, sebze ve tahılları yiyemeyenler, Yaşlılar ve yediklerinin besin değerinden emin olmayanlar.
Diyabetikler, vejetaryenler ve veganlar için uygundur.

2.si

DOUBLE X Beslenme DestekÜrünü vitamin, mineral, fito-besleyicilerin özgün birharmanıdır ve 23 farklı bitki kaynağından elde edilmiştir.
Belirli sağlık işlevlerine yardımcıolduğu bilinen Lutein ve Likopengibi seçkin fito-besleyicilerdenoluşan bir harman içerir.
Ekstra beslenme güvencesitemini amacıyla optimummiktarda vitamin ve mineral sağlar ve tüm beslenme destekprogramları için sağlam bir temel oluşturur.
DOUBLE X Beslenme Destekürününün her üretim partisi için,en yüksek kalite standardınısağlamak amacıyla, 600 kalitetesti ve kontrolü yapılır.
Bitki konsantreleri üzerindeyapılan yüzlerce biyolojik analizsonucunda doğru biyolojik faaliyeti sağlayacak karışım elde edilmektedir.
FİTO-BESLEYİCİLER (BİTKİSELBESLEYİCİLER)NUTRIWAY

ürünleri üzerinde çalışan bilim adamları ve araştırmacılar,insan sağlığı için en yararlı konsantreleri sunacak bileşikleri bulmakamacıyla fito-besleyicileri dikkatle saptayarak değerlendirmektedirler.Her biri tek tek benzersiz olmasına rağmen tüm NUTRIWAYkonsantreleri besin öğesi zengin bitkiler olarak aynı ortak kökenipaylaşırlar. Bu konsantreler pek çok NUTRIWAY ürününe eklenir,çünkü bunlar geniş bir aralıkta çeşitli fito-besleyiciler sağlar.

KONSANTRELER

Çok titiz bir çalışma ile doğal bitkiler kurutulur ve toz formunda bir konsantre haline getirilirler. Bu konsantreler,bitkinin doğal besin maddelerini ve fito-kimyasalları içerir. Her bir NUTRIWAY ürünü farklı özelliklere sahip olsa da,hepsinin çıkış noktası besin yönünden zengin bitkilere dayanır. Geniş bir yelpazede fito-besleyiciler içerdikleri için, bukonsantreler bir çok NUTRIWAY ürününde kullanılır.

KAPSAMLI, HEDEFE YÖNELMİŞ GÜÇ İLERADİKALZARARLARDAN KURTULUN!

Serbest radikaller vücut hücrelerimizin kendini yenilemeyeteneğini kalıcı şekilde etkileyebilir. Bu da cildimizin erkenyaşlanmasına neden olur. NUTRIWAY™ DOUBLE X™Multivitamin/Multimineral/Fito-besleyici Beslenme DestekÜrününde bulunan temel vitamin, mineral ve konsantrelerbirlikte çalışarak vücudun serbest radikal hasarına karşısavunulmasına yardım ederler.

DOUBLE X Beslenme Destek Ürününde bulunanbileşenler normal bağışıklık işlevini, kemik sağlığını,beyin işlevini de destekleyebilir ve sağlıklı hücrelerikorumak için güçlü bir antioksidan koruma sağlayarakvücudun genel zindeliğine destek olabilirler.

bu nutrıway'in sadece bağışıklık sistemini güçlendiren ilacı varmı acaba?
doğal ama faydali bir sistem güçlendirici ilaç arıyorum.

Henüz bebeğim olması sebebiyle kullanmadım ama çok yakın tanıdıklarım var kullanan. Faydalarınıda gördüklerini yakından izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…