Mübarek diyet aylarına girdiğimiz şu günlerde,
Bize fazla kilolarımızdan kurtulup fit duruma gelmeyi nasip et Yarabbim!
Bilhassa;
Obezlerimize dayanma gücü ver,
Selülitlere karşı onları muzaffer eyle Yarabbim!!
AMİN
18 Mart itibari ile 72 kiloyum 1.62 boyundayım vee doğumdan sonra 4 yıl içinde bu hale geldim
Hedefim 60 kilo olmak veee ardından 2.ye hamile kalmak
Ne kadar kötü değil mi önce zayıflaa 1-2 ay geçmeden geri gelsin hamilelikle beraber kilolar
Zaten baştaki amacım biraz kilo vereyimde öyle hamile kalayım yoksa bu kiloyla hamile kalsam doğumdan sonra 80 kilo olurum ve daha zor olur o kiloları vermek.
Eylülden sonra 2.çocuğu düşünüyorum şuan 3.5 yaşında bir kızım var. Diğeri olupta doğana kadar 5 yaş araları olur.
Diyet dediğim şey yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum saatli beslenmeye çalışıyorum
Yürüyüş düzenli yapamasamda karın ve basen egzersizleri yaparım evimde
çalışmıyorum bütün gün yiyip yatıyorum açıkçasıı
bütün gelişmelerimi bu topiğimde paylaşıcağım ve 1Temmuz günü inşallah tartıda 59-60 ı görmek istiyorummm
Aralarda canım tatlı çektikçe gün kurusu yiyorum bu şekilde geçiştiriyorum
vücuduma bakınca her şey aynı göbeğim olduğu gibi ama dayanamayıp bugün tardıldım 70 kilo gösterdi tartı
inanasım gelmedi şööyyyle 1 ay geçse ve 65 falan görsem tartıda tamam dicem birazda basenlerim gitse ooohhh değmeyin sevincime o zaman
eşim kilolu istemiyo beni belli olan bir şey ama yüzüme de direkt demedi kilo ver diiye hep lafın altından söyleniyo tontişim benim yok maşallah maşallah diyip duyur (tabii hiç bir erkek istemiyor kilolu kadın ama napalımm öyle çok kolayda değil vermesi)
Tabii bir de yemek ya da abur cubur tarzı şeyler yerkende sen yemezsen bende yemem gel ye bak diye ısrar eder
Aralarda canım tatlı çektikçe gün kurusu yiyorum bu şekilde geçiştiriyorum
vücuduma bakınca her şey aynı göbeğim olduğu gibi ama dayanamayıp bugün tardıldım 70 kilo gösterdi tartı
inanasım gelmedi şööyyyle 1 ay geçse ve 65 falan görsem tartıda tamam dicem birazda basenlerim gitse ooohhh değmeyin sevincime o zaman
eşim kilolu istemiyo beni belli olan bir şey ama yüzüme de direkt demedi kilo ver diiye hep lafın altından söyleniyo tontişim benim yok maşallah maşallah diyip duyur (tabii hiç bir erkek istemiyor kilolu kadın ama napalımm öyle çok kolayda değil vermesi)
Tabii bir de yemek ya da abur cubur tarzı şeyler yerkende sen yemezsen bende yemem gel ye bak diye ısrar eder
cnm bende kilo alamıyorum mayısta düğünüm var nişanlım benimde kilo almamı ıstıyo ama alamıyorum çok yememe rağmen. Aslında fazlan yok anllattığına göre balık etli Bi bayansın bence balık etli olmak çok daha ıyı
canım herkesin derdi farklı işte bende zayıflara nasıl özeniyorum yani çok da zayıf değil 55-60 kilo olsam ne güzel olurdu
basenlerim felakeet durumda inşallah kilo verdikçe ordanda eksililirler
erkekler her zaman fit kadın istiyor belli olan bir şey
çıtı pıtı kız olmak varken kendimi bu durumda çok kötü hissediyorum ama tam gaz devam
salı günü de arkadaşım gelicek illa kek börek salata yapıcam ama inşallah yemem o gün gelsin bakalım ya da tadımlıkla geçiştiririm çeyreği gibi
sabahta ekmek yemem dengelemeye çalışırım
Diyetin 7. günü ve gayet başarılı çikolata pasta kek kafamda bitirdiğim için yanımda yiyenler olsa da inanın canım hiç çekmiyor Aman nazar değmesin hep böyle devam etsin
Çünkü kafama koydum BA_ŞA_RA_CA_ĞIM !!!
yarın tartılacağım takip çizelgemde inşallah 1-2 kilo değişiklik yapmış olurum
tebrik ederim,diyetinde başarılar
bende diyetteyim yavaş yavaş gidiyor kilolar,çok mutlu oluyorum
inşallah hedefimize en kısa zamanda ulaşırız
kolay gelsin canım