- 28 Temmuz 2009
- 1.133
- 25
- 358
öncelikle dua ile topiğimi açmış bulunmaktayım
Mübarek diyet aylarına girdiğimiz şu günlerde,
Bize fazla kilolarımızdan kurtulup fit duruma gelmeyi nasip et Yarabbim!
Bilhassa;
Obezlerimize dayanma gücü ver,
Selülitlere karşı onları muzaffer eyle Yarabbim!!
AMİN
18 Mart itibari ile 72 kiloyum 1.62 boyundayım vee doğumdan sonra 4 yıl içinde bu hale geldim
Hedefim 60 kilo olmak veee ardından 2.ye hamile kalmak
Ne kadar kötü değil mi önce zayıflaa 1-2 ay geçmeden geri gelsin hamilelikle beraber kilolar
Zaten baştaki amacım biraz kilo vereyimde öyle hamile kalayım yoksa bu kiloyla hamile kalsam doğumdan sonra 80 kilo olurum ve daha zor olur o kiloları vermek.
Eylülden sonra 2.çocuğu düşünüyorum şuan 3.5 yaşında bir kızım var. Diğeri olupta doğana kadar 5 yaş araları olur.
Diyet dediğim şey yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum saatli beslenmeye çalışıyorum
Yürüyüş düzenli yapamasamda karın ve basen egzersizleri yaparım evimde
çalışmıyorum bütün gün yiyip yatıyorum açıkçasıı
bütün gelişmelerimi bu topiğimde paylaşıcağım ve 1Temmuz günü inşallah tartıda 59-60 ı görmek istiyorummm
Mübarek diyet aylarına girdiğimiz şu günlerde,
Bize fazla kilolarımızdan kurtulup fit duruma gelmeyi nasip et Yarabbim!
Bilhassa;
Obezlerimize dayanma gücü ver,
Selülitlere karşı onları muzaffer eyle Yarabbim!!
AMİN
18 Mart itibari ile 72 kiloyum 1.62 boyundayım vee doğumdan sonra 4 yıl içinde bu hale geldim
Hedefim 60 kilo olmak veee ardından 2.ye hamile kalmak
Ne kadar kötü değil mi önce zayıflaa 1-2 ay geçmeden geri gelsin hamilelikle beraber kilolar
Zaten baştaki amacım biraz kilo vereyimde öyle hamile kalayım yoksa bu kiloyla hamile kalsam doğumdan sonra 80 kilo olurum ve daha zor olur o kiloları vermek.
Eylülden sonra 2.çocuğu düşünüyorum şuan 3.5 yaşında bir kızım var. Diğeri olupta doğana kadar 5 yaş araları olur.
Diyet dediğim şey yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum saatli beslenmeye çalışıyorum
Yürüyüş düzenli yapamasamda karın ve basen egzersizleri yaparım evimde
çalışmıyorum bütün gün yiyip yatıyorum açıkçasıı
bütün gelişmelerimi bu topiğimde paylaşıcağım ve 1Temmuz günü inşallah tartıda 59-60 ı görmek istiyorummm