• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet yapamıyorum :((

delibirselvi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2021
1.844
1.975
83
27
Hanımlar merhaba 10 kg verdim ama hala fazla 12 kilom var ama diyete başlayamıyorum hatta diyet yapmak bile istemiyorum:(( nolur beni gaza getirin ya var mı benim gibi isteksiz olan birbirimizi gazlasak 🥺

Vallahi benim totalde 35 kilo fazlaligim var 8 yıldır bu haldeyim bir türlü basarqmadim ama sıvı diyeti yapıyorum 20 gün oldu 10 kilo kadar verdim ama sanki tükenmiş gibiyim birşeyler yemek istiyorum 2 gündür hafif hafif az az yiyorum ama pişman oluyorum keşke yemeseydim diyorum ve yarından itibaren sadece su içeceğim kesin kararlıyım ama

Vallahi benim totalde 35 kilo fazlaligim var 8 yıldır bu haldeyim bir türlü basarqmadim ama sıvı diyeti yapıyorum 20 gün oldu 10 kilo kadar verdim ama sanki tükenmiş gibiyim birşeyler yemek istiyorum 2 gündür hafif hafif az az yiyorum ama pişman oluyorum keşke yemeseydim diyorum ve yarından itibaren sadece su içeceğim kesin kararlıyım ama
Cok tehlikeli ama yaptiginiz :(

Ben 25 kg vermiş biri olarak yaparsın diyorum ama böyle hiçbir şey yemeden olmaz.
Azar azar yemeye çalış. Diyet mantığını aklından çıkar, sağlıklı beslenme olarak gör bunu.
Bir de hafta da bir gün tek öğünü serbest yap. Atıyorum pizza, börek, dondurma ye. Ya da istediğin herhangi birşey.
Çok zor değil, yaparsın. Sadece kendine inan, sen kendine inanmazsan olmaz

Ben 25 kg vermiş biri olarak yaparsın diyorum ama böyle hiçbir şey yemeden olmaz.
Azar azar yemeye çalış. Diyet mantığını aklından çıkar, sağlıklı beslenme olarak gör bunu.
Bir de hafta da bir gün tek öğünü serbest yap. Atıyorum pizza, börek, dondurma ye. Ya da istediğin herhangi birşey.
Çok zor değil, yaparsın. Sadece kendine inan, sen kendine inanmazsan olmaz
Ben zaten hiçbir şey yenmeyen katı diyetler uygulamıyorum aslında 18 kg verdim 8 kgsini geri aldım ondan sonra tekrar diyet yapmak o kadar ağır gelmeye başladı ki. Vücudumu hiç beğenmiyorum aslında motive olmak için aynaya bakmam yeter ama olamıyorum nedense ve annem falan zayıfla diyip duruyor çok daraldım

Back
X