diyet ve spor yapmadan sağlıklı zayıflamak..

honestysl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
150
3
0
İzmir
Türkiye de ve dünyada tek ve ilk reishi mantarlı (ganoderma lucidum)çay,kahve,sabun,kapsül,sıcak çikolata,diş macunu ile hem sağlığınızı koruyun..hem hastalığınız varsa tedavi olun..hem güzelleşin..yani antiaging etkisini görün..

kilo vermeyle ilgili olarakda ürünler çok kaliteli ve güvenilir olduğu için doktorlar da bu ürünlerin arkasında..kilo vermeye ve kilo kontrolü sağlamaya yarayan ürünler;

spurilina(mısır gevreği) ve sıcak çikolata

bir doktor arkadaş önce kendinde deniyor..ve de sabahları spurilina yiyor..galiba gün içinde sıcak çikolata da içmiş..öğlen yemeğimi hastanede ne çıkarsa yedim, akşam da yemeğimi yedim diyor..2 ayda 14 kilo vermiş..spor ve diyet yapmadan..

spurilina(mısır gevreği) içinde yosun ve reishi mantarı var..tok tutuyor..sıcak çikolata da yemeklerden 1 saat önce içildiğinde tok tutuyor..içinde bir günlük insan ihtiyacı olan bütün proteinler vitaminler ve mineraller var..sadece %6 yağ içeriyor..

başka bir bayanda 1 ayda sıcak çikolata ve spurilina sayesinde 4 kilo veriyor..

ürünlerin sağlık ve tarım bakanlığı onayı var..ayrıca %100 doğal olduğuna dair pubmed onayı da var..

aslında ben de pek inanmamıştım..ama elimde 6-7 adet spurilina vardı..sabahları yedim..ve de vücudumda bir incelme hissettim..

reishi mantarının faydalarını googledan öğrenebilirsiniz...reishi mantarı şu mantıkla çalışır..arar..bulur ve iyileştirir..yani sadece kilo vermede değil..aklınıza gelebilecek hertürlü hastalıkta deneyebilrisniz..tamamen doğal..hasta değilseniz bile hastalıklardan korunmak, kilo kontrolü ve cilt güzelliği için bile kullanabilirsniz..çünkü reishi mantarı hücre yenileyicidir..antiaging etkisinden de yararlanırsınız..

200 reishi mantarı çeşidi içinden en yüksek şifa değerine sahip 6 tür kullanılmıştır..

Ganoderma mantarının yetiştirilmesinde herhangi bir kimyasal, bitki ilacı veya hormon kullanılmamaktadır.

Bu ürünler için kullanılan Reishi mantarı dünyanın En büyük %100 Ganoderma Organik tarım alanı Kedah-Malezya’da bulunmaktadır.

Back