- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Diyet motivasyon grubu
- Konu Sahibi APRIL23
- Başlangıç Tarihi
Benzer Konular
- Kilitli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. Ne durumdasınız . Ben de 12kilo vermek istiyorum ondan konunuza göz attım son durumlar nelerMalum dönemde canım çok tatlı istedi, çiğnedim ama yutmadımBu da isteğinizi bastırıyor
Gayet kolay ve iyi gidiyorDiyetteyim psikolojisine girmeden, dengeli beslenerek haftada 1,5/2 kilo gidiyor. Yeter ki vazgeçmeyin. Paketli gıda tüketmiyorum son 2 aydır. Her gün mutlaka 1 yeşil çayı defalarca sallayıp içiyorum. Tek sallama çay olacak ama, fazlası sıkıntı yaratır. Sıcağa yakın ılık suya 1 çubuk tarçın ve bir limon koyup, akşama kadar (su bittikçe ekleme yaparak) onu içiyorum.Merhaba. Ne durumdasınız . Ben de 12kilo vermek istiyorum ondan konunuza göz attım son durumlar neler
Yeter ki heves ederek başlayın, gerisi geliyor zatenYolunuz açık olsunGayet kolay ve iyi gidiyorDiyetteyim psikolojisine girmeden, dengeli beslenerek haftada 1,5/2 kilo gidiyor. Yeter ki vazgeçmeyin. Paketli gıda tüketmiyorum son 2 aydır. Her gün mutlaka 1 yeşil çayı defalarca sallayıp içiyorum. Tek sallama çay olacak ama, fazlası sıkıntı yaratır. Sıcağa yakın ılık suya 1 çubuk tarçın ve bir limon koyup, akşama kadar (su bittikçe ekleme yaparak) onu içiyorum.
Sabah 09:00-17:30 arası içtiğim ılık su(5/6 şişe).Hatta içine bir poşet yeşil çay koyuyorum çok zaman. Buna maydanoz da ekleyebilirsiniz.
Oluşturalım hatta whatsap grubu olustrsak daha iyi olur bende 121 kg başladım 4 gün önce 2 kg vermişim tek sorunum var şu içemiyorum1 Mart’ta 108 kiloyla başladığım yolculuğa bugün itibariyle 10 kilo vermiş olarak devam ediyorum! Aynı yolda olanlar varsa destek grubu oluşturalım. Motivasyon önemli!