- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #1.721
Kayısı yapıyorum. Ama şu sıralar önlere sardım haşlamadan sıkıldım . Omlet sağlıklı mi peki o konuda çok bilgim yokAllah kabul etsin canım 2 yumurta tok tutar seni maşallah ben 1 yumurtayı yiyemiyorum birde kaç dk kaynatıyorsun Canım 8 dk dan fazlası yumurtayı trans yağa çeviriyor
Tabiki sağlıklı fazla pişirme ben onun için porselen minik tava aldım Carrefour dan 10 tl sahanlık Güral porselenin hem omletin içine maydonoz ,peynir de koyarsın keten tohumu da yanlız keten tohumunu pişince koy yoksa zehirleme ihtimali var Canım dikkatli olKayısı yapıyorum. Ama şu sıralar önlere sardım haşlamadan sıkıldım . Omlet sağlıklı mi peki o konuda çok bilgim yok
Canım bende kendi turşumu yapıyorum Harika oluyor İnanEylülde insallah kendi tursumu yapicam . Turşuyu da sağlıklı yapma araştırmaları yapicam
Tamam canım aklımda olsun teşekkür ederim . Peynir koyuyorum maydanoz da eklerimTabiki sağlıklı fazla pişirme ben onun için porselen minik tava aldım Carrefour dan 10 tl sahanlık Güral porselenin hem omletin içine maydonoz ,peynir de koyarsın keten tohumu da yanlız keten tohumunu pişince koy yoksa zehirleme ihtimali var Canım dikkatli ol
Afiyet olsun canımTamam canım aklımda olsun teşekkür ederim . Peynir koyuyorum maydanoz da eklerim
Mesela ben varım canım hoşgeldin. Sensiz olmazdı zaten.Gelmezmiyim heleMiyav_su . Cagirirda. bakalım kimler var burada.
Mesela ben varım canım hoşgeldin. Sensiz olmazdı zaten.
Ağzına seker tadi gelmediyse bozmaz ama seker tadi geldiyse cokta uzun süre bozduğunu sanmam. Afiyet olsun bebege.Kızlar hurma dişlemek leptini bozar mı?yanlışlıkla bebeğin hurmasını dişledim.
Günü erken kapatmışsın Canım afiyet olsun hiç bilmiyorum ki bir araştırmak lazım bende bugün dereotu kürüne başladımSabah kahvaltim
Pastirmali yumurta
5 zeytin
Az peynir
Yeşil biber
Çay
Akşama da inşallah
Ciger kavurma
Yeşil fasulye
Yeşillik tere yesil sogan
Tere troidi etkiliyor mu acaba hiç bilmiyorum. Bileniniz var mi?
Yutmasan tadını almazsanKızlar hurma dişlemek leptini bozar mı?yanlışlıkla bebeğin hurmasını dişledim.
Canım maşallah sana Allah nazardan saklasinBu arada kızlar benim bugün leptinin uzun sürdü kahvaltımı saat 10.30 yaptım ve Hale'n daha açıkmadım dükkanı kapatınca çarşıya gideceğim akşam yemeği 20.30 bulur toplam 10 saat olmuş olacak kendi rekorumu kırıyorum.
Amin canım bende şoklardayım kahve içtim tık Yok belki sinir stres etkiledi bugün çok gergin geçti işler şuanda bile dükkandayım 19.30 grubunu bekliyorum eve gitmem 22.00 bulacakCanım maşallah sana Allah nazardan saklasin
Bol kazançlar canım. Stres yok herşeyin başı stres. Dikkat et kendineAmin canım bende şoklardayım kahve içtim tık Yok belki sinir stres etkiledi bugün çok gergin geçti işler şuanda bile dükkandayım 19.30 grubunu bekliyorum eve gitmem 22.00 bulacak
Evet yanıyor cayır cayır bakalım eve gidince ne olucakDesene senin yağlar yaniyor
Bol kazançlar canım. Stres yok herşeyin başı stres. Dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?