DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Allah kabul etsin canım 2 yumurta tok tutar seni maşallah ben 1 yumurtayı yiyemiyorum birde kaç dk kaynatıyorsun Canım 8 dk dan fazlası yumurtayı trans yağa çeviriyor
Kayısı yapıyorum. Ama şu sıralar önlere sardım haşlamadan sıkıldım . Omlet sağlıklı mi peki o konuda çok bilgim yok

Kayısı yapıyorum. Ama şu sıralar önlere sardım haşlamadan sıkıldım . Omlet sağlıklı mi peki o konuda çok bilgim yok
Tabiki sağlıklı fazla pişirme ben onun için porselen minik tava aldım Carrefour dan 10 tl sahanlık Güral porselenin hem omletin içine maydonoz ,peynir de koyarsın keten tohumu da yanlız keten tohumunu pişince koy yoksa zehirleme ihtimali var Canım dikkatli ol

Tamam canım aklımda olsun teşekkür ederim . Peynir koyuyorum maydanoz da eklerim

Sabah kahvaltim
Pastirmali yumurta
5 zeytin
Az peynir
Yeşil biber
Çay

Akşama da inşallah
Ciger kavurma
Yeşil fasulye
Yeşillik tere yesil sogan

Tere troidi etkiliyor mu acaba hiç bilmiyorum. Bileniniz var mi?

Sabah kahvaltim
Pastirmali yumurta
5 zeytin
Az peynir
Yeşil biber
Çay

Akşama da inşallah
Ciger kavurma
Yeşil fasulye
Yeşillik tere yesil sogan

Tere troidi etkiliyor mu acaba hiç bilmiyorum. Bileniniz var mi?
Günü erken kapatmışsın Canım afiyet olsun hiç bilmiyorum ki bir araştırmak lazım bende bugün dereotu kürüne başladım

Bu arada kızlar benim bugün leptinin uzun sürdü kahvaltımı saat 10.30 yaptım ve Hale'n daha açıkmadım dükkanı kapatınca çarşıya gideceğim akşam yemeği 20.30 bulur toplam 10 saat olmuş olacak kendi rekorumu kırıyorum.

Canım maşallah sana Allah nazardan saklasin

Desene senin yağlar yaniyor
Amin canım bende şoklardayım kahve içtim tık Yok belki sinir stres etkiledi bugün çok gergin geçti işler şuanda bile dükkandayım 19.30 grubunu bekliyorum eve gitmem 22.00 bulacak
Bol kazançlar canım. Stres yok herşeyin başı stres. Dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…