- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #1.701
Çok sağol canımminerva1988 canım okuduğum ve bazı okuyamadığım kitaplarda var içinde birkaç kitabımda başkalarında Canan Karatay kitaplarımda öyle
Günaydın canım afiyet olsunSabah
Kkk
Akşam
Etli bamya
Yoğurt
Közlenmiş kırmızı biber
Prof.dr.metin özatanın kitabı Canım onun hemen hemen bütün kitaplarını okudum tiroidlerimizi ve rahatsızlıklarımızı konu alıyor okumak istersen oku bilgi bilgidir CanımTahil beyini ben de okumustum
Su tiroid ve siz nasil bir kitap acaba..
Sağol Canım benim mecburen dükkanın bulunduğu yer mahrumiyet bölgesiSana da canim
Masallah hamarat caliskan kiz kahvaltisini da hazirlarmis
Yine yemişsin bitterleri Canım bari Nestle yeseydin diğerlerinin içinde soya lestini var su tüketiminde mükemmel afiyet olsunKizlar olan oldu aksam yeme yoktu planda ama rahatladim ve abartmadan korka korka yedim bir kac bir sey
Bu nasil psikolojiyse yemek yiyip rahatlamak
Ac degildim halbuki...
Bugünkü menüm
Sali
SABAH 6:00
- tere yaginda iki yumurta
- 30 gr 85% bitter cikolata
ÖGLE 12:00
- izgara alabalik
- z. yagli salata
ARA 16:00
- 1 kase keten tohumlu ev yogurdu
AKSAM 20:00
- bir avuc aycicek cekirdegi citledim
- biraz bitter cikolata yedim 85% lik
- 3-4 kasik annemin et suyuna yaptigi yuvalama köftenin suyundan ictim
Hafta sonuna kadar aksam gec yeme yok insallah tam gaz devam, 1 kilo versem 1 kilo 1 kilodur
2 litre su, 1 kupa yesil cay ictim (cok mutluyum, nefret ediyorum yesil caydan)
Yarim saat da olsa yürüdüm bugün
Allahima sükür evde bitter kalmadi, 2-3 gündür resmen sarmistim cikolataya..
Sevgiler herkese
Evet ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi olur@kumsal su canim bir de sen vardin en fit anne hepimize tas cikaran, gel de biraz motive et bizi lütfen
Yine yemişsin bitterleri Canım bari Nestle yeseydin diğerlerinin içinde soya lestini var su tüketiminde mükemmel afiyet olsun
Günaydın canım aç kalıyorsun o yüzden vücudun da basit karbonhidrat istiyor biliyor Musun beynimizi bağırsaklarımız yönetiyor oradaki bakterileri iyi beslenirsek iyi gıdaya kötü beslenirsek kötü gıdaya yöneltiyor bizi o yüzdem bol bol probiyotik yoğurt ,kefir turşu tüket birde şu var magnezyum eksikliği de çikolataya yönelmemizi sağlıyorGünaydın kızlar
Canım yedim valla ne desen haklısın
Bu sabahta çerez yedim neler oluyor dün akşamdan beri bende belli değil
Rica ederim canımGünaydın kızlar ,günaydınMiyav_su teşekkür ederim davetin için canım.
Allah kabul etsin canım 2 yumurta tok tutar seni maşallah ben 1 yumurtayı yiyemiyorum birde kaç dk kaynatıyorsun Canım 8 dk dan fazlası yumurtayı trans yağa çeviriyorSahur yaptim
2 yumurta ile kkk
Salata tüket Canım yAda yoğurt o zaman o hissi yaşamazsınHenüz kahvaltımı yapmadım , 3 4 gündür 2 öğün yapoyorum karnım acıkmıyor ama akşam yedikten sonra midem kazınıyor.
Dün sabah kkk
Arada Türk kahvesi sık sık
Akşam tavuk tava
Mantar tavada ızgarü
3 mercemekli köfte
Biraz kabak çekirdeği ve fıstık kavrulmuş
Eylülde insallah kendi tursumu yapicam . Turşuyu da sağlıklı yapma araştırmaları yapicamGünaydın canım aç kalıyorsun o yüzden vücudun da basit karbonhidrat istiyor biliyor Musun beynimizi bağırsaklarımız yönetiyor oradaki bakterileri iyi beslenirsek iyi gıdaya kötü beslenirsek kötü gıdaya yöneltiyor bizi o yüzdem bol bol probiyotik yoğurt ,kefir turşu tüket birde şu var magnezyum eksikliği de çikolataya yönelmemizi sağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?