- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #1.641
Cilginim da ondan canimCanım kendini resmen aç bırakmışsın neden yaptın ki
Gerçekten öyle bence böyle yapmaCilginim da ondan canim
Kimse beni örnek almasin ahah <3
Tartı günüm Çarşamba canım Çarşamba paylaşırım olur muMenü güzel spor güzel Allah bilir kac gr vermissindir özellikle bu menüyleyazmalisin yarin :*
Canim cumartesi o kadar insan disi yedim ki inan aksama kadar acikmadim dünGerçekten öyle bence böyle yapma
Olur fistik nasil istersenTartı günüm Çarşamba canım Çarşamba paylaşırım olur mu
Canım kendini aç bırakmıyor musunMerhaba kizlar,
işten eve gidiyorum. Varınca inşallah 1 saat yürüyüş yapacağım.
Bugün ne yedim?
9. Gün: Salı
SABAH 8:30
- iki haşlanmış yumurta
- bir kase ev yoğurdu
- bir fincan sütlü kahve
ÖĞLE 13:00
- beyaz peynirli salata
- bir kase yoğurt
- sütlü kahve
Aksama bir şey yemeyi düşünmüyorum. Annemler mangal yapıyormuş en sevdiğim ama uğramayi düşünmüyorum. Sütü çok mu içtim acaba diyorum süt yağ yakınını çok engelleyen bir besin çünkü. Umut ediyorum ki yürüyüşle dengrliyorumdur.
Sevgiler
ceru
Yok canım bu sefer kararlıyim yoksa kilo verecegim yok. Bugünkü menüm çok zengindi ama. Akşam yine bir şey yemeyi dusunmesemde iyi yedim iki öğünCanım kendini aç bırakmıyor musun
Canım benden disiplinlisin hem yediklerim hem yaptığın spor. Çalışkan birisin belli
Birazcık öyleyim CanımCanım benden disiplinlisin hem yediklerim hem yaptığın spor. Çalışkan birisin belli
Verdiğin kiloya sevindim devam fıstık 70 kg görmemiz yakındır inşallah ; ) boyun nedir canim
Afiyet olsun Canım birde fırsatın olursa ağırlık çalışması yap olur muYok canım bu sefer kararlıyim yoksa kilo verecegim yok. Bugünkü menüm çok zengindi ama. Akşam yine bir şey yemeyi dusunmesemde iyi yedim iki öğün
SABAH 6:00
- dünkü Mangaldan 3 parça kuzu pirzola
- 1 kase yoğurt
Sabah 6:00 da pirzola mi olur demeyin. Akşam yemeğini yemeyenler bilir sabah acikmis uyaniyorsun ; )
9:30
- 1 sütlü kahve
ÖĞLE 13:00
- 1 yumurta beyazlı,
- biraz beyaz peynirli,
- baya mozarella peynirli
- baya zeytinli salata
- 1 kase yoğurt
- 1 sütlü kahve
Tahmin ediyorum ki 56.00 kg im şu sıralar. Pazar veya pazartesi tartilacagim inşallah. O zamana kadar full konsantrasyon. Dünkü gibi bugün de 1 saat yürüyüş inşallah
Sevgiler herkese
Günaydın canım geldin mi şuan kaç kilosunIyi aksamlar Karataycilar
Bu Pazar'dan itibaren kendi kendime bile olsa buraya ne yedim, ne ictim yazmaya baslayacagim insallah
Bu aralar güzel bir depresyon geciriyor gibiyimkendi kendimi cok ihmal ettim
Insallah bir an önce toparlanir kendime gelirim
Gecen hafta yazmaya baslayacaktim bu hafta kesin basliyorum
Haydi bismillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?