DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Sabah 5:45'de uyandim isten 19:00'da geldim sonra bir saat yürüyüse ciktim ve yürüyüsün yarisini tshirtle yagmurun altinda bitirdim su an bilgisayar karsisinda tembelligi fazlasiyla hak ediyorum ahahah

8. Gün: Pazartesi

SABAH 8:30
- iki haslanmis yumurta

ÖGLE 12:30
- mantarli, beyaz peynirli, mozzarella peynirli salata
- 1 ufak kase yogurt

AKSAM 16:00
- 1 kücük kase yogurt daha
- 1 sütlü kahve

Yarin benzer bir menü düsünüyorum. Insallah Pazar/Pazartesi tartida sevincten aglarkenki resmimi paylasmak istiyorum burada

Menü güzel spor güzel Allah bilir kac gr vermissindir özellikle bu menüyle yazmalisin yarin :*

Merhaba kizlar,

işten eve gidiyorum. Varınca inşallah 1 saat yürüyüş yapacağım.

Bugün ne yedim?

9. Gün: Salı

SABAH 8:30
- iki haşlanmış yumurta
- bir kase ev yoğurdu
- bir fincan sütlü kahve

ÖĞLE 13:00
- beyaz peynirli salata
- bir kase yoğurt
- sütlü kahve

Aksama bir şey yemeyi düşünmüyorum. Annemler mangal yapıyormuş en sevdiğim ama uğramayi düşünmüyorum . Sütü çok mu içtim acaba diyorum süt yağ yakınını çok engelleyen bir besin çünkü. Umut ediyorum ki yürüyüşle dengrliyorumdur.

Sevgiler
ceru

Canım kendini aç bırakmıyor musun

Dünkü menüm kahvaltıda haşlanmış yumurta peynir ,domates ,yeşillik ,zeytin akşam ise tereyağlı mercimek çorbası ,zeytinyağlı domatesli mantar sote ,ev yapımı ayran spor olarak 30 dk Kardio + 1 saat ağırlık çalışması C cerulean tatlım

Canım kendini aç bırakmıyor musun
Yok canım bu sefer kararlıyim yoksa kilo verecegim yok. Bugünkü menüm çok zengindi ama. Akşam yine bir şey yemeyi dusunmesemde iyi yedim iki öğün

SABAH 6:00
- dünkü Mangaldan 3 parça kuzu pirzola
- 1 kase yoğurt

Sabah 6:00 da pirzola mi olur demeyin. Akşam yemeğini yemeyenler bilir sabah acikmis uyaniyorsun ; )

9:30
- 1 sütlü kahve

ÖĞLE 13:00
- 1 yumurta beyazlı,
- biraz beyaz peynirli,
- baya mozarella peynirli
- baya zeytinli salata
- 1 kase yoğurt
- 1 sütlü kahve

Tahmin ediyorum ki 56.00 kg im şu sıralar. Pazar veya pazartesi tartilacagim inşallah. O zamana kadar full konsantrasyon. Dünkü gibi bugün de 1 saat yürüyüş inşallah

Sevgiler herkese

Canım benden disiplinlisin hem yediklerim hem yaptığın spor. Çalışkan birisin belli

Verdiğin kiloya sevindim devam fıstık 70 kg görmemiz yakındır inşallah ; ) boyun nedir canim

Afiyet olsun Canım birde fırsatın olursa ağırlık çalışması yap olur mu

C cerulean tatlım günaydın dün ki menüm kahvaltıda yumurta yiyemedim domates,zeytin ,peynir bir çay bardağı çiğ badem tükettim öğlen ise yiyebileceğim sadece dolma vardı oda çok küçük bir dolma idi akşam ızgarada hellim peyniri,domates sote ve pastırma yedim spor olarak önce salonda 2 saat Kardio + 1 saat ağırlık yaptım gecede eşimle 3500 metreyi 4 kere turladık oda 2 saat sürdü Canım benden bu kadar

Iyi aksamlar Karataycilar
Bu Pazar'dan itibaren kendi kendime bile olsa buraya ne yedim, ne ictim yazmaya baslayacagim insallah
Bu aralar güzel bir depresyon geciriyor gibiyim kendi kendimi cok ihmal ettim
Insallah bir an önce toparlanir kendime gelirim
Gecen hafta yazmaya baslayacaktim bu hafta kesin basliyorum
Haydi bismillah

Günaydın canım geldin mi şuan kaç kilosun

Günaydin canim
Buralarda misin, sevindim ..

2 hafta önce tartilmistim, 58.5 kg cikmistim, boyum 1.63 m
Buraya biraz düzenli yazmaya basladiktan sonra tekrar tartilmak istiyorum

Sen hangi siklikta tartiliyorsun canim?

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…