- Konu Sahibi LadyInGray
-
Fıstık sen de sınıf birincilerindenainInsanı kıskandrrsınız sız :)
İşte budur bırgun bende oyle olucammmmm yapıcammm tam gaz ileriiiCanım zayıflığın zarifliğin tadına vardıkça
Başka türlü yiyerekte yemekten haz alınabildiğini karnının doyduğunu gördükçe
Kilo yapmayan yiyecekleri insan daha bir hevesle içine sine sine yiyor bir de...
Bir de kuzu öyle bir rahatlık ki anlatamam (eskiden şişko olan bir insan olarak diyorum)
Sabah gözü kör bir pantolon daracık kazak al giy dolaptan herşey yakışıyor abicim
Walla yararmı yarar da ben cok akıllı bır ornek deglım henuz sızın gbı pişmem ıcın 40fırın proteın yemem lazım:)Fıstık sen de sınıf birincilerindenain
Bizim sınıfın baya birincisi var
Üstelik bence sen @kurtlurmut ben de burada foto paylaşıp diğer arkadaşları gaza getirmemiz lazım
Böyle şeyler hırs yapmak için vs işe yarıyor yani..
Merakla beklıyorzKafam biraz daha yerine gelsin paylaşmayı düşünüyorum foto
Şöyle şık kıyafetler içerisinde
Valla çok süper olurBen de öncesi sonrası yapacağım aynı kıyafetin içinde :)
haklısın menü paylaşmalıyım bu sayede yanlışlarımı görebilirim. bir kaç gündür sindirim problemim vardı belki de onun etkisi adet dönemime daha 13 gün varSen pek menu paylasmiyorsun ne yedin kaçta yedin bilemiyorum şimdi eski mesajlarına bakacağım menulerine sen de bak yediklerine ona göre bir düzenleme yapabilirsin
en son tartılmam 6 gün önceymiş 6 günde 1,5 kilo geri gelmiş ama geldiği gibi gidecek....başlangıç: 14/09/15:63,5
21/09/15: 62,5
25/09/15: 62 :) çok yavaş gidiyor şimdilik
o akşamki 2 yumurta işten sonra spora gidip eve geç gelmemden kaynaklanmıştı ama haklısın proteini kahvaltı ve öğleye alıcam. tavsiyelerine uyacağım teşekkür ederim.Nisantoprak canım hızlıca bir baktım da saat 20 00 da 2 yumurta demişsin öğün az gözüküyor ama aksamlari erkene almaya çalış eğer geç yemek zorunda kalıyorsan sebze yemeği ye proteini kahvaltı ve öğlen al akşam zeytinyağlı kabak fasulye çorbası gibi geçiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?