DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Canım bence vazgeçmediler
Biz bayanlarda bu diyet işi mezra kadar bitmez bence

Yarışma olduğunu her pazartesi tartı paylaşma olduğunu unutmuşum ben
Bundan sonra daha fazla asılmayı sana daga iyi eşlik edebilmeyi planlıyorum kilo vermede

Menüm
Pazartesi
SABAH
- 100 gr Fırında somon

ÖĞLE
- 2 az tereyağında yumurta

AKŞAM
- 125 gr Fırında somon

Bugün açlıktan ölmeseydim iyiydi
Dün nedeniyle ama boynumu karışşamam lazımdı ..
Proteini datıyorum

Kızlaaaaar sizi ve Karatay'ı hiç bırakır mıyım! Taşındık sonunda ama benim için çok zor oldu. Anlatamam ne kadar yiprandigimi.
Yarından itibaren menü paylaşımı başlıyoooor

Hoşgeldin Lady'ciğim @LadyInGray
Sanal alem güya ama ben özlüyorum vallahi girmeyince sizi
Bundan sonrası senin için inşallah yorucu olmaz canım

Ben de menümü paylaşayım

9 30 kahvaltı
Peynir zeytin domates biber

18 30
Bir kase mercimek çorbası
1 kaşık etli patlıcan yemeği
Yoğurtlu kabak

Sağol cerucugum kararlıyım vereceğim kiloları ama en çok istediğim basenlerimin gitmesi. Öyle çirkin bacaklarım var ki hem one doğru bir bombe var hem yanlara doğru tipsiz :))

Sağol cerucugum kararlıyım vereceğim kiloları ama en çok istediğim basenlerimin gitmesi. Öyle çirkin bacaklarım var ki hem one doğru bir bombe var hem yanlara doğru tipsiz :))
Canım boyun neydi?
Yavaş yavaş sindire sindire kilo vermek en güzeli
Metabolizmayı yormadan bir de yeme alışkanlıklarını değiştirerek çünkü değiştirmek yeni alışkanlıkları benimsemek zaman alıyor
Bu nedenle zayıflamada bence buna paralel yürümeli ki kalıcı olsun kilo kaybı

Sen maşallah güzel ilerliyorsun
Devam

Boyum 170 canım. Ya öyle diyorum ya ben nasıl 100 kilo olmamışım o kadar yemeyle hayret o kadar kötü bir beslenme düzenim vardı ki ve şimdi iş başlıyor korkuyorum eski düzene dönerim diye gündüz tost hamburger akşam tatlı abur cubur şeytan üçgenine yine girerim diye korkuyorum

Hayır canım o şeytan üçgenine girmiyceksin
Ilk bir kaç gün okul başlayınca iradeli olursan sonra okula giderkende yeni beslenme düzenini yürütürsün
Insan herşeyi alışıyor ve insanlar nelere göğüs geriyor sen dışarıdaki karbonhidrat terörüne mi karşı gelme gücünü bulamıycaksın kendinde?
Rica ederim biz kadınlar güçlü varlıklarız
Ne doğum sancisi ne başka bir şey bizi alt edebilir
Kendine güven

İradeliyim aslında bu sefer ama yani bilmiyorum öğlen eve gelemiyorum okul başka ilçede evden birseyler götürmeyi planlıyorum bakalım yapabilirsem. Okulda kantinde sadece tost ve hamburger var. Ama en büyük korkum sigaraya başlamak tekrar o konuda hiç güvenmiyorum kendime

Günaydın kızlar bende burdayım aslında ama bi türlü bakamıyormuydm.Diyete çat pat devam etmeye çalışıyorum
Pazar günü tartıldğımda61.5 den 60.5 e düşmüşüm :) bakalım haftaya ne olcak akşam da bugünkü menümü paylaşırım inşallah sizi takip ediyorum süpersiniz.

Vaaaaooooovvv 1 kg çok güzel hem de çat pat yaparak bir asılsan neler olacak

Bügün sabah yedim de yedim kızlar
Sayıyorum
Salı
SABAH
- 3 tavada yumurta
- herhalde şöyle 300 Kalorilik koyun peyniri
- 3 kırmızı biber
- 2 domates
- 3 zeytin

Ama öğle ve akşam yemeğinde kulağımı çekmeyi düşünüyorum
Pazar kaçamağını dün ama bir güzel toparladım
Yaşasın somon Balığı yaşasın protein

K kurtluarmut canım ben de bütün yemeklerimi aylardır evden geştiritorum emek olmadan yemek olmuyor..
Hem cebime fayda hem fiziğime
2-3 günü birden planlayıp hazırlıyorum

Sigara hiç içmedim ama daha dün okudum nikotın eroin ve kokainden sonra 3. Sıradaymış en çok bağımlılık yapan maddeler Arasında
Valla ne diyeyim Dönme geri bu alışkanlığa
Oyuncak olma sigaranın elinde
Zaten içerken tadını mı alacaksın
Kendini kötü hissedip daha fazla strese gireceksin
Hayat zaten zor birde böyle negatif enerji yüklemeyelim üzerimize
Sigara içerek tatlı yiyip yiyip kilo Alıp Üzülerek

Bu ara kızlar şu kahve de olmasa bu hayatın çekileceği yok hiç
Allah'ım bir tatlı geliyor bu siyahımsı su bana
Sütsüz şekersiz içiyorum bu ara
Sevgiler

İnşallah cerulean ya zaten beraber sigara kullandığım arkadaşlarımdan biri hamile diğeri de çocuk planlıyor o yüzden tatilde bırakmış ben de bıraktım geriye bir arkadaşımız kalıyor inşallah onu da kendimize uydururuz:)

Hemen menumu paylaşayım
Salı
07 30
Peynir zeytin 2 yumurta
Domates salatalık

17 30
Mercimek çorbası
Yoğurtlu kabak

Cerulean bu kabak menüsü ise yarıyor valla sabah oylesine tartiya ciktim 63.7 sana çok dua ediyorum :)

Canım siz K kurtluarmut LadyInGray kilo verdikçe ben de de bir kıpırdama olur diye uğraşıyorum ama tık yok ben de değmeyin keyfime durumları var burayı niye meşgul ediyorum boşu boşuna oda Meçhul

Belki ideal kilona ulasmissindir o yüzden gitmiyordur. Biraz da sporla desteklemek gerekiyor heralde sanki kendim çok yapıyormuşum gibi :) Senin nasıl günlük fiziksel aktiviten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…