DİYET GÜNLÜĞÜM (Destek)

Birprensess

BK:100.7kg GK: 97.7 - 1hedef89 - 2hedef79 🧿2203 •
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2018
1.910
3.157
Merhaba burasi benim günlük yediklerimi içtiklerimi paylaştığım diyet günlüğümdür.:KK19:

BAŞLANGIÇ KİLO: 102.2 Kg (16.05.2018)
1. Hedef = 90 kg
2. Hedef = 80 kg
3. Hedef = 70 kg
4. Hedef = 65 kg
*----Tartı günü Cuma----*

16.05.2018 = 102.2 Kg
25.05.2018 = 99.2 Kg
01.06.2018 = 98.4 Kg
08.06.2018 = +100 gr 98.5 kg
15.06.2018 = 96.7 Kg
22.06.2018 = 96.1 Kg
29.06.2018 = 95.6 Kg
06.07.2018 = +2.5 kg 98.1 Kg (tatil)
13.07.2018 = 96.1 Kg
20.07.2018 = 95.5 Kg
17.08.2018 = 94.8 kg
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
10:00-10:30 = 1 adet haşlanmış yumurta,1 adet küçük havuç,1 adet salatalık,kibrit kutusu kadar beyaz peynir,8 adet yeşil zeytin 1 dilim ekmek

11:30 = Karnım tok olduğu için elma yemedim (normalde listemde var)

13:30 = 3 adet köfte, Yarım kabak, Yarım patlıcan (Fırında 1 kaşık yağ ile) 4-5 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek

16:00 = 1 bardak kayısılı bitti çayı 3 adet galeta
*Saati tam hatırlamıyorum şekersiz türk kahvesi içtim bu arada.)

19:30 = 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak taze yeşil fasulye, 4 kaşık yoğurt

Bugün 3.5lt su içerek kendi rekorumu kırmış bulunmaktayım. (Normalde 2 bardak bile içmezdim)
Saat 21:00 de 3 porsiyon meyve var ama sanırım yiyemeyeceğim su içmekten karnimda yer kalmadı.
Bu arada 1 lt suyu öğlene kadar içmiştim. Kendimi zorlamadım yemeklerden önce ve sonra su tüketmeye dikkat ettim. Umarım böyle devam ederim. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

İnşallah hedefine ulaşırsın canım bende 70 kiloyum 60 olmak istiyorum. Ama tatlıya dükünlüğümden kilo veremiyorum

İnşallah hedefine ulaşırsın canım bende 70 kiloyum 60 olmak istiyorum. Ama tatlıya dükünlüğümden kilo veremiyorum
Canım 10 kg ne ki diyesim geldi mesajini okuyunca. Bende senin gibiydim 54 kg dan bu kilolara kadar geldim birşeylerden vazgeçemediğim için. Keşke en basında dikket etseydim söylenenlere kızmasaydım da dikkate alsaydım diyorum şimdi. Hayatımı abur cubura kolaya meyve suyuna çikolatalı süte en çokta tatlıya adamış biri olarak söylüyorum markete girdigimde 2 poset abur cuburla cikip aksam televizyon izlerken yerdim. Bugün bunlardan 1 tanesini bile yemedim cok şükür bugün anladım ki gerçekten bunlara ihtiyacım yokmuş benim. Ben yemek yemeyip bunları yerdim nasıl kötülük etmişim kendime. Ama çok kararliyim:nazar: Hedef kiloma gelene kadar durmak yok ve bunları yemek yok. Biliyorum 1 kere yersem devamı mutlaka gelecek çünkü. Geleceğim ve mutluluğum için yememem gerek. Gel beraber ulaşalım seninde hedefine :KK200::KK19::nazar::nazar:

18.05.2018/Cuma

10:40 = 1 adet haşlanmış yumurta, Yarım salatalık, Yarım domates, Yarım havuç, 4 adet yeşil zeytin, Kibrit kutusu kadar peynir, 1 bardak Yeşil Çay şekersiz, 2 dilim çavdar ekmeği

13:30 = 3 adet köfte, 6-7 çatal taze fasulye, 1 kase yoğurt, 2 dilim çavdar ekmeği

16:00 = 1 bardak mistik çayı, 1 adet galeta, 4 kuru kayısı, 1 yeşil elma

19:30 = 1 kase mercimek çorbası (2 kepce), 4-5 galeta

21:00 = Belki 1 yeşil elma yerim:KK49:

3 L su içtim ve bu günü kapatıyorum çok şükür. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

19.05.2018/Cumartesi

09:30 = 1 adet haşlanmış yumurta, 1 ufak dilim peynir, 4 adet yeşil zeytin, Yarım salatalık, Yarım domates, bir kaç dilim havuç ve biber, 1 bardak Yeşil Çay, 2 dilim çavdar ekmeği

13:00 = 1-2 çatal sebze (havuç,patlıcan,kabak), 1 kase yoğurt, 2 dilim çavdar ekmeği

15:45 = 4 kuru kayısı, 1 adet yeşil elma, 3 galeta

18:30 = 2 kepçe yayla çorbası (pirinçli:110:), 4 y. kaşık bulgur pilavı(domatesli), 1 kase yoğurt, 2 dilim çavdar ekmeği:nazar::21:

3 lt su :KK6:

Canım 10 kg ne ki diyesim geldi mesajini okuyunca. Bende senin gibiydim 54 kg dan bu kilolara kadar geldim birşeylerden vazgeçemediğim için. Keşke en basında dikket etseydim söylenenlere kızmasaydım da dikkate alsaydım diyorum şimdi. Hayatımı abur cubura kolaya meyve suyuna çikolatalı süte en çokta tatlıya adamış biri olarak söylüyorum markete girdigimde 2 poset abur cuburla cikip aksam televizyon izlerken yerdim. Bugün bunlardan 1 tanesini bile yemedim cok şükür bugün anladım ki gerçekten bunlara ihtiyacım yokmuş benim. Ben yemek yemeyip bunları yerdim nasıl kötülük etmişim kendime. Ama çok kararliyim:nazar: Hedef kiloma gelene kadar durmak yok ve bunları yemek yok. Biliyorum 1 kere yersem devamı mutlaka gelecek çünkü. Geleceğim ve mutluluğum için yememem gerek. Gel beraber ulaşalım seninde hedefine :KK200::KK19::nazar::nazar:
Canım ben pazartesi başlıcam tabiki beraber yarışırsak daha çok motive oluruz. Pazartesi menümü yazacam. İnşallah hedefimize kusa sürede ulaşırız. Bende çikolataya aşırı düşkünlük var sen nasıl yendin tatlı isteğini:KK19:

Canım ben pazartesi başlıcam tabiki beraber yarışırsak daha çok motive oluruz. Pazartesi menümü yazacam. İnşallah hedefimize kusa sürede ulaşırız. Bende çikolataya aşırı düşkünlük var sen nasıl yendin tatlı isteğini:KK19:
Ah canim inan içim eriyor çikolatasız bırak 1 günü 1 saatim geçmezdi ama nasıl yaptigimi bende bilmiyorum asla pes edesim yok inat ediyorum kendimle yememek için istediğim kiloya gelinceye kadar da ne çikolata ne tatlı ne içecek kola ıvır zıvır hiçbirini yemeyeceğim söz verdim kendime. Benim neyim eksik diye düşünüyorum instagramdan zayıf güzel ünlüleri fenomenleri takip ediyorum çok güzel motive oluyor birde hayal ediyorum kendimi eskisi gibi zayıf istediğini giyebilen olarak öyle frenliyorum kendimi. Yüz güzelliği yetmiyor fizik çok önemli diye düşünmeye başladım artık. Inşallah başarabiliriz :nazar::nazar::nazar::KK200: ve tabi en önemlisi eşimin bundan haberi yok ama bebek için daha güzel anne olmak için ilk önce zayıflamak gerek:KK200::KK19:

19.05.2018/Cumartesi

09:30 = 1 adet haşlanmış yumurta, 1 ufak dilim peynir, 4 adet yeşil zeytin, Yarım salatalık, Yarım domates, bir kaç dilim havuç ve biber, 1 bardak Yeşil Çay, 2 dilim çavdar ekmeği

13:00 = 1-2 çatal sebze (havuç,patlıcan,kabak), 1 kase yoğurt, 2 dilim çavdar ekmeği

15:45 = 4 kuru kayısı, 1 adet yeşil elma, 3 galeta

18:30 = 2 kepçe yayla çorbası (pirinçli:110:), 4 y. kaşık bulgur pilavı(domatesli), 1 kase yoğurt, 2 dilim çavdar ekmeği:nazar::21:

20:10 = 5 adet kuru kayısı

3 lt su :KK6:

20.05.2018/Pazar DİYETİSYEN LİSTESİ

09:30 = 1 haşlanmış yumurta, Yarım domates,Yarım salatalık,Yarım biber, 5 adet yeşil zeytin,1 k.k peynir, 1 bardak Yeşil Çay, 1 dilim çavdar ekmeği (hepsi tuzsuz,yağsız,şekersiz)

12:00 = 1 adet yeşil elma

13:30 = 2 kaşık sebze yemeği(1 ince dilim patlican-1 ince dilim kabak-3 ince dilim havuç), 1 kase yoğurt, 4 yeşil zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği

17:00 = light kremalı bisküvi 4 adet, 1 bardak adaçayı, 2 adet kuru kayısı

18:30 = 5 y.kaşık bulgur pilavı, bolca naneli cacık

2.5 lt su(Yatana kadar 3 lt olur), şekersiz türk kahvesi (çubuktarcinli)

Ah canim inan içim eriyor çikolatasız bırak 1 günü 1 saatim geçmezdi ama nasıl yaptigimi bende bilmiyorum asla pes edesim yok inat ediyorum kendimle yememek için istediğim kiloya gelinceye kadar da ne çikolata ne tatlı ne içecek kola ıvır zıvır hiçbirini yemeyeceğim söz verdim kendime. Benim neyim eksik diye düşünüyorum instagramdan zayıf güzel ünlüleri fenomenleri takip ediyorum çok güzel motive oluyor birde hayal ediyorum kendimi eskisi gibi zayıf istediğini giyebilen olarak öyle frenliyorum kendimi. Yüz güzelliği yetmiyor fizik çok önemli diye düşünmeye başladım artık. Inşallah başarabiliriz :nazar::nazar::nazar::KK200: ve tabi en önemlisi eşimin bundan haberi yok ama bebek için daha güzel anne olmak için ilk önce zayıflamak gerek:KK200::KK19:
Bol su iç canım suda tatlı isteğini gideriyor senin menüler güzel bende yarın menümü yazacam. Zayıf oldumu isteğini giyebiliyorsun haklısın kilo alınca her yerin çıkıyor göbek kalça vs inşallah eski kilolarımıza kavuşuruz canım yarın kilomuda yazacam. Senin kilo vermen eşinede süprizi olur hadi hayırlısı bakalım

Bol su iç canım suda tatlı isteğini gideriyor senin menüler güzel bende yarın menümü yazacam. Zayıf oldumu isteğini giyebiliyorsun haklısın kilo alınca her yerin çıkıyor göbek kalça vs inşallah eski kilolarımıza kavuşuruz canım yarın kilomuda yazacam. Senin kilo vermen eşinede süprizi olur hadi hayırlısı bakalım
13.cuma yarışması takımına gel canım motive oluyor hem çok yardımcı oluyorlar ben o takımdayım LAydLiNe LAydLiNe takım kaptani

Soralım yer varsa eğer tabiki eder LAydLiNe LAydLiNe etiketi görünce cevap yazar canım
Tamam canım teşekkürler akşam menümü buraya yazacam bugün dikkat etmeye çalışıyorum inşallah iyi bir başlangıç olur senin diyet nasıl gidiyor kilo verebiliyor musun

Tamam canım teşekkürler akşam menümü buraya yazacam bugün dikkat etmeye çalışıyorum inşallah iyi bir başlangıç olur senin diyet nasıl gidiyor kilo verebiliyor musun
Cuma günü tartilicam canım şimdilik süper gidiyor inşallah biran önce kurtuluruz kilolardan. Tamam yaz canım ona göre yanlış gördüğümüz şeyleri yavaş yavaş düzeltmeye çalışırız inşallah ara öğün mutlaka yap kahvaltıya öğlen arası birde öğlen yemeğiyle akşam yemeği arası 1 elma kuru kayısı falan istersen listemide paylaşabilirim

Cuma günü tartilicam canım şimdilik süper gidiyor inşallah biran önce kurtuluruz kilolardan. Tamam yaz canım ona göre yanlış gördüğümüz şeyleri yavaş yavaş düzeltmeye çalışırız inşallah ara öğün mutlaka yap kahvaltıya öğlen arası birde öğlen yemeğiyle akşam yemeği arası 1 elma kuru kayısı falan istersen listemide paylaşabilirim
İnşallah canım ben 60 olmak istiyorum boy kısa olunca az kilo olsa belli oluyor listeni takip ediyorum

21.09.2018 / DiyetisyenListesi

09:30 = 1 haşlanmış yumurta,Yarım salatalık,Yarım domates,1kk yarım yağlı peynir, Bir-kac dilim biber,Yeşil çay, 1 dilim ç.ekmek

12:00 = 3 adet erik

13:00 = 1yumurta, 2 dilim domates,4 d. salatalık, 3 y. zeytin,1kk peynir, Adaçayı, 1 dilim ç.ekmek

15:30 = 2 Galeta, 4 kuru kayısı

18:00-18:30 = 4 y.kaşık sebzeli bulgur pilavı (kabak,biber) Bolca cacık, 1 dilim ç.ekmek

(Hiçbirşeye tuz atmıyorum bulgur pilavı dahil)
2.5 lt su yatana kadar 3lt olur.

22.05.2018/DiyetisyenListesi

09:30
= 1 yumurta,1 kk peynir, 6 y.zeytin,1 d. Çavdar ekmek

12:00 = 6 adet y.erik (ufak)

13:00 = 2 yumurtadan omlet (1y.k zytnyg) 1kk peynir,3 dilim ç. ekmek

16:00 = 10 tane erik (ufak) 2 Galeta

18:00 = 4-5 y.k bulgur pilavı, 4-5 y.k yoğurt

2.5 lt su, şekersiz bitki çayı, biraz spor hareketleri sabah ve akşam

23.05.2018 / Çarşamba

09:00 = 1 kase yoğurtun içine yarım yeşil elma ve 2 kuru kayısı doğrayıp yedim.

12:30 = 2 yumurtalı 1biberli 1 y.k mantarlı omlet(tuzsuz), 1kk peynir, 6y zeytin, 2 dilim çavdar

16:00 = 6 erik, 3 kuru kayısı, 1 galeta

18:20 = 1 kepçe Mercimek çorbası, 4 y.kaşık mantarli tavuk sote,mevsim salata (yağsız,tuzsuz), Cacık, 1 galeta

2.5 lt su, biraz spor hareketler

X