Diyet Günlüğüm 8 temmuz 2021

Anksiy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.005
803
123
Bugun dolaba baktigimda giyecek bir tane bile elbise bulamayinca kafama dank etti.Aynada gordugum sanki 28 yasinda hamile bi kadin duruyo gibiydi. Daha fazlasini da yapmamam gerekiyor. Doymak bilmeyen kendimle savas vericem ve her gun yediklerimi acik bir sekilde burada yazicam kacamak dahi yapsamda.

🎈🎈Diyete baslama sebeplerim ve motivasyon:
DOLABina bakman yeterli.
Kuculen ELBISE girmem gerekiyor
Spor yapmam gerekiyor
Bu sekilde mutlu degilim.ve yemek yemek 2 dakika mutlu ediyor.
Bu kiloyla mutlu degilim ve mutlu olmayi guzel gozukmeyi hak ediyorum.
Guzel giyinmeyi hak ediyorum
SISMAN OLMAK ZORUNDA DEGILIM. HERSEY BENIM ELIMDE
Acliktan kimse olmuyor. Aciktikca geri kalan yerleri surekli yemekle degil suyla da doldurabilirim
SU ICMEYI UNUTMA

Kilo :73.2 (Gorunce tartida sok oldum 11 temmuz)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 1 ay online diyet aldım. 1 ay yaptım evet yuruyusle destekledim, odemler gitti inceldim....diyetisyenle sözleşmemiz bitince diyeti de bıraktım. Yedim de yedim:))

Sonra sizin yaptığınızı yaptım, giyecek tek kıyafetim kalmadı. Yaz geliverdi. Tak etti canima ve eşime dedimki ben bugun spora yaziliyorum .o gun karar verdim ertesi gunu başladım. Haftada 3 gün 45 dakika ağırlıarla aletlerle falan çalıştım...ustekik spor salonlari 9 da kapanıyor eşim eve 8 de geliyordu:) bebeği ona bırakıp kosa kosa gittim. 1 ayda diyetisyenle gittiğim yoldan daha fazlasini katetmisim. Çünkü o kadar spor yapınca her şeyi yemeye de kıyamıyorsun.ama diyet yapmadım, kalori saymadım,cikolata da yedim, makarna da...sadece porsiyonlara dikkat ederek... Hala devam ediyorum spora. Daha hızlı incelediğim için şaşıranlar oldu...sen zayiflamissin diyen. Hızlı sekillenmenin yolu ağırlık falan çalışmaktan geçiyor. Oyle protein tozlari faland a kullanmadigimiz için herkul gibi bir vücut olmuyor. Güzel inceliyoruz .
Neyse
Destekliyorum seni. Insallah saglikli bir sekilde ıstediğin bedene kavuşursun.😊

Ben 1 ay online diyet aldım. 1 ay yaptım evet yuruyusle destekledim, odemler gitti inceldim....diyetisyenle sözleşmemiz bitince diyeti de bıraktım. Yedim de yedim:))

Sonra sizin yaptığınızı yaptım, giyecek tek kıyafetim kalmadı. Yaz geliverdi. Tak etti canima ve eşime dedimki ben bugun spora yaziliyorum .o gun karar verdim ertesi gunu başladım. Haftada 3 gün 45 dakika ağırlıarla aletlerle falan çalıştım...ustekik spor salonlari 9 da kapanıyor eşim eve 8 de geliyordu:) bebeği ona bırakıp kosa kosa gittim. 1 ayda diyetisyenle gittiğim yoldan daha fazlasini katetmisim. Çünkü o kadar spor yapınca her şeyi yemeye de kıyamıyorsun.ama diyet yapmadım, kalori saymadım,cikolata da yedim, makarna da...sadece porsiyonlara dikkat ederek... Hala devam ediyorum spora. Daha hızlı incelediğim için şaşıranlar oldu...sen zayiflamissin diyen. Hızlı sekillenmenin yolu ağırlık falan çalışmaktan geçiyor. Oyle protein tozlari faland a kullanmadigimiz için herkul gibi bir vücut olmuyor. Güzel inceliyoruz .
Neyse
Destekliyorum seni. Insallah saglikli bir sekilde ıstediğin bedene kavuşursun.😊
Cok tesekkur ederiim ☺️☺️

Aman Allahim 73.2 miii. Bunu goren ben sok oldum.Hemen kendime gelmem lazim.Bugun biraz spor yaptim actim oryantal muzigi evin icinde dondum durdum. Naptim ben kendime.Yegenim bakkala gidelim dedi gitmeyelim kiz ben abur cubur alip yiyorum dedim.Tabi iki spor yaptim ya bosa bari gitmesin diye.63 megerse ne kadarda rahat oldugum kiloymus ve ben hedefime ne kadar yakinmisim napmisim ya.Kendine gel elo. Yarin yine tartiya cikicaksin kopekler gibi sporda yapsanda bogazini tutamasanda sporda durmak yok.

Bir insan tok karnina tartilmadisiyla ac karnina tartilmasi arasinda nasil bu kadar buyuk bir fark olabilir bilmiyorum ama bugun ayni tartida 3 5 kez cikarak tartildim.70.4 ciktim.Bu arada tarti bozuk degil teyit ettim.Dunku kavgadam sonra kesinlikle bu kararimda kendim icin bu yola girdigim icin eminim ki dogru bir karar vermisim

Tek carem kendimde bunun icin savas vericem.Kendime bir umut vericem.Insanlardan hic bir beklentim yok.Benim tek carem kendimim

Back
X