• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet Çorbası Tarifi

• Konu Sahibi Konu Sahibi CADI ÇİNGENE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

CADI ÇİNGENE

Ziyaretçi
KIZLAR DİYETTE OLANLARA BU ÇORBAYI TAVSİYE EDERİM NEDEN ÇÜNKÜ TADII ÇOK GÜZEL RAHATÇA İÇEBİLİRSİNİZ...BEN BU ÇORBAYI DÜN AKŞAM YAPTIM İÇİNE KEREVİZ SAPI VE ACI SOS HARİÇ HEPSİNİ KOYDUM.

2 DOMATES
2 Ç.BİBER
BİR DEMET MAYDANOZUN YARISI
6 DAL Y.SOĞAN
KÜÇÜK LAHANANIN YARISI (8,9 YAPRAK)
HAZIR SEBZE ÇORBA KARIŞIMI
TAVUK SUYU
TUZ,ÇOK AZ KIRMIZI BİBER
ÇOK AZ DA KÖRİ KOYDUM. VE BU ŞEKİLDE ÇOK GÜZEL BİR ÇORBA ELDE ETTİMM.......

Yağ Eritici Çorba
İçindekiler:
6 büyük yeşil soğan
1-2 domates
1 büyük lahana
2 yeşil biber
1 demet kereviz sapı
1 paket hazır çorba karışımı
tuz,biber
maydanoz
köri
1 adet et suyu veya tavuk suyu tableti
acı sos (arzu edilirse)

Hazırlanışı:
Sebzeleri küçük ya da orta boy doğrayın.
Tencereye koyup üstünü örtecek kadar su ilave edin.
10 dakika hızlı yüksek ateşte kaynatın sonra ateşi kısarak pişirmeye devam edin,sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin.
Bu çorbanın kalori değeri düşük olduğu için kendinizi aç hissettiğiniz her zaman ve istediğiniz kadar içebilirsiniz.
Şayet bir yere gidiyorsanız termosunuzu çorba ile doldurun.

yerimseniben Ben de bugün başladım bu çorbayı içmeyee görüntü hoş diil ama tadı da içilmeyek kadar kötü değil.Çorba hakkında çok güzel şeyler duydum üstelik zayıflatmasa bile bi yerde detox yapmış olucam öyle avutuyorum kendimi hani olurda işe yaramaz diye :dance:

gelişmelerden haberdar ederim sizi umarım işe yarar ya sengözlerimebaksanab

ben 2 hafta önce yaptım bu çorbayı 7 gün devam ettim 1 kilo verdim
moralimi bozmaktan öte bi şeye yaramadı. herkesin (çevremde bu diyetle kilo verenler var) 6-8 kilo verdiği bir diyetle ben sadece 1 kilo verebildim artık metabolizmamın yavaşlığını düşünün.....

Ben Bu çorbati D-tox Diyetiyle Yaptim Ve 5 Kilo Verdim Başliklara Bakarsan Görürsün Orda Ayrintisi Yaziyor

diyete dün başladım 78 kilo ile bugün 77 çıktım tartıda acayip hoşuma gitti :utangac:

Ben araştırdım,bu çorbanın yanında hergün farklı şeyler yenilebiliyormuş mesela pirinç pilavı..ertesi gün meyve muz ,süt türü şeyler yiyebiliyormuşuz.
tabiki ekmeği kesmemiz lazım.
3 günde 3 kilo verilebiliyormuş
sabah öğle akşam öğünlerinde o çorbayı içersek tabi. cokacimcoook

bende aşka geldim yapıyorum bu çorbadan, bir hafta yapıcam, peki bu çorbanın yanında neler yiyebiliriz yada sadece bu çorbayı mı içicez? ayrıca hazır çorbaların içinde mono sodyum glutamat var o oldukça zararlı bir katkı maddesidir, ben hazır çorba iştiğimde doygunluk hissi yerine açlık hissini tetikliyor bende, bence hazır çorba karışımı katmayın kızlar onun yerine et bulyon nane karabiber kırmızıbiberle süsleyin derim ben, birde ben ek olrak bir tanede kabak koydum metabolizmayı hızlandırsın diye kaydirigubbakcemile4

et bulyon ve sarımsaklı-soğanlı ve domatesli-soğanlı çeşni ile tadı gayet güzel oluyor kızlar tavsiye ederim, dün akşam bir tabak içtim ve bir elma ve portakal yedim gerçekten çok iyi tok tutuyor yatana kadar hiç acıkmadım, yarın işede götürücem orda içerim a.s tarif için teşekürler, bence denemeye değer:içelim:

Back
X