• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet arkadaşııı arıyorm :)))

kızlaar kaç gündür yoktumüzgünüm cevap veremedim.Ödem regl derken mahv oldum :( 76 ya çıktım bu normal değil dimi ? 3 günde evde değildim yurtta kalmak zorundayım diye doydum yoksa bi açlık vuruyorm en beterinden..Bugünden başlayalım diyete.Bozmayalım.

Anlattiklarina cook benziyorum ben de bana eslik edecek Gaza getirecek birine ihtiyacim var En yakinlarim teyzem, kiz kardesim cop gibi, annem diyete yanasmiyor tek kaldim Arkadasim olsana benim :)

tabii kii :D

Kızlarrr benide alın aranıza :)) Bende 10 ocakta başladım 1.70 boyum var ve 75 kiloyum.Haziran ayında üniversite mezuniyetim var en azından 60 hedefim ((= Spor için 45 dk yürüyüş ve 10 dk da merdiven inip çıkma yapıyorum koşar bir şekilde tam okuyamadım ama sizin spora yönelik yaptıklarıınız var mı varsa neler ?? :))

birlikte çok iyiy olucazz :D

E herkes sustu ya nerdesiniz kzlar

Cidden kızlar ya konu dağıldı.. Gelemiyorum kaç gündür.77.8 dim ödem dedim doğruymuş vallahi :) 74.4 akşam tartıldım. arada 4-5. günüm sanırım. :) Ama aiırı değerece iştahsızlık başladı öğle yemeği yiyemiyorum ,sağlıksız mı ki ?

Tabiii :) Kızlar 74.4 olmuşum :) Bakalım 1 haftaya 70 olacak mıyım :( Zor ama olursa çok iyi olacak . :/ 2 çatalcık tatlı kaçırdım ama :/ Yansımaz inşallah,5 dakka daha sporla hal olursa iyidir :) akşam yemeği yememeyi düşünüyorum :) :21: yemeyince mutluyum omu anladım :)

Beni de alın aranıza..:( 1 yılda 6 kilo aldım ve veremiyorum 170 e 69 kilo moralim çok bozuk..bel çevrem aşırı yağlandı..kiloyu farkedip zayıflama derdine düşeli kilo alıyorum..şimdi 1 saat spor yaptım açlıktan midem kazınıyo aç yatacam..sziler neler yapıyosunuz şu 3 günde şu kadar 5 günde şu kadar kafama yatmıyor...1 ay sonra 4 kilo verecem inş bana kim partner olcak..???

Ben coj istiyorum vermk ama olmuyo ne hikmetse ya of

kızlar özür dilerim.Giremiyorum düzenli ama artık giricem.Bugün başlıyorum bende karne günü geszmesi filan derken :D Bugün sabah kalorisini bilmeden 1 tane karışık tostu götürdüm :) 400 kaloriymiş ya :( O vicdan azabıyla yemiycem bugün herhalde :D kilo güncellememi yazıcam bakalım kaç olacak :)

kızlaar kaç gündür yoktumüzgünüm cevap veremedim.Ödem regl derken mahv oldum :( 76 ya çıktım bu normal değil dimi ? 3 günde evde değildim yurtta kalmak zorundayım diye doydum yoksa bi açlık vuruyorm en beterinden..Bugünden başlayalım diyete.Bozmayalım.

Anlattiklarina cook benziyorum ben de bana eslik edecek Gaza getirecek birine ihtiyacim var En yakinlarim teyzem, kiz kardesim cop gibi, annem diyete yanasmiyor tek kaldim Arkadasim olsana benim :)

tabii kii :D

Kızlarrr benide alın aranıza :)) Bende 10 ocakta başladım 1.70 boyum var ve 75 kiloyum.Haziran ayında üniversite mezuniyetim var en azından 60 hedefim ((= Spor için 45 dk yürüyüş ve 10 dk da merdiven inip çıkma yapıyorum koşar bir şekilde tam okuyamadım ama sizin spora yönelik yaptıklarıınız var mı varsa neler ?? :))

birlikte çok iyiy olucazz :D

Kizlar whatsappiniz varsa gelin beraberce zayiflayalim birbirimize destek olalim :) ozelden telefon numaranizi atmaniz yeterli

Beni de alın aranıza..:( 1 yılda 6 kilo aldım ve veremiyorum 170 e 69 kilo moralim çok bozuk..bel çevrem aşırı yağlandı..kiloyu farkedip zayıflama derdine düşeli kilo alıyorum..şimdi 1 saat spor yaptım açlıktan midem kazınıyo aç yatacam..sziler neler yapıyosunuz şu 3 günde şu kadar 5 günde şu kadar kafama yatmıyor...1 ay sonra 4 kilo verecem inş bana kim partner olcak..???

Gelin kardeş kardeş zayıflayalim :) simdi kalktim spordan bana ozelden telefon numarani at whatsappin varsa birbirmizi surekli durtelim rahat vermeyeli :)

Arkadaşlar merhaba,

Benimde acil olarak kilo vermem gerekiyor .İlk defa bir konuya cevap yazıyorum. Beni de aranıza alırsanız sevinirim:)
1.62 boy 61 kiloyum. İş hayatı derken 8 kilo aldım. Kaç kere diyete başladım ama nafile hemen pes ettim. Bir keresinde 4 kilo verdim sonra hepsini fazlasıyla geri aldım.:50:

birbirimize destek olup bu kilolardan kurtuluruz inş:3:

Arkadaşlar merhaba,

Benimde acil olarak kilo vermem gerekiyor .İlk defa bir konuya cevap yazıyorum. Beni de aranıza alırsanız sevinirim:)
1.62 boy 61 kiloyum. İş hayatı derken 8 kilo aldım. Kaç kere diyete başladım ama nafile hemen pes ettim. Bir keresinde 4 kilo verdim sonra hepsini fazlasıyla geri aldım.:50:

birbirimize destek olup bu kilolardan kurtuluruz inş:3:

inşallah canım :) Ben bir ayda 5 kilo vermeyi hedefliyorum kilomu 77 dersem duraklarımsa 77-72-67-62-57-52 olmaz 5 ay devam edeceğim hava karanlık oluyor diye yürüme gidemiyordum oklula artık yürüme gideceğim..Şu üniversiteyi kazansam,yine verilir ama kiloluyken mutsuz hissediyorum kafam takılıyor konsantre olamıyorum bile ! :) şimdi
sabah:
1dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
1 kk kadar peynir
yeşillik serbest
Öğle
3 parça et ya da ev köftesi yada tavuk eti (yağsız olursa iyi olur :) )
yoğurt
salata
İkindi :
portakal :)
akşam :
1dilim ekmek
etsiz sebze ymeeği 5-6 kaşık
salata
bulgur pilavı olursa 5-6 kaşık yiyin. Sizi tuvalete çıkarır..-karbonhidrattır-

Ben böyle deneyeceğim sen nasıl istersen ama arkadaşın olurum kilonu söylersen yarışabile girebiliriz :)

boy : 165 Kilo:77 (bugün akşam 76.2 ydim ama 77 diye kalsın bi bakalım :D)
Seninle yarışacağım hedefime ulaşacağım var mısın :D ?:32::34::16:

benim en büyük eksikliğim kendime hedef koymamam :)
ben yarışa varım bu sayede gaza gelir kilo veririm inş. Öncelikle kilo alma verme geçmişimi anlatayım.
1,5 sene önce işe başladığım da 53 kiloydum işim dolayısıyla devamlı bilgisayar başındayım. Bu geçen süre de tam 61 kilo oldum.
bir ara gaza geldim kalori hesabı diyet yaparak hemde işten sonra 1 saat yürüyüş yaptım ve yarım saat bisiklet çevirdim 4 kilo verdim hemde üstüne sıkılaştım :81::81:

verdiğim kiloyu tekrar aldım. Kış dolayısıyla yürüyüşede gidemedim:43:

ama kararlıyım bu kilolar yaza kadar gidecek. İlk hedefim 1 ayda 4 kilo vermek :21:

sabah:
2 dilim etimek
1 fincan şekersiz çay
1 kiprit kutusu peynir

öğle :( iş yerinde olduğum için burdaki yiceklerden yemem gerekiyor)

salata
yoğurt
ekşili köfte
1 dilim kepek ekmeği
çok az kısır :D:D

ara öğün:
şekersiz kahve ( iştahımı kapatıyor)

akşam:
sebze yemeği küçük porsiyon
salata
yoğurt

boy: 1.62 kilo:61

yarışalım birlikte bu kilolardan kurtulalım :114:

benim en büyük eksikliğim kendime hedef koymamam :)
ben yarışa varım bu sayede gaza gelir kilo veririm inş. Öncelikle kilo alma verme geçmişimi anlatayım.
1,5 sene önce işe başladığım da 53 kiloydum işim dolayısıyla devamlı bilgisayar başındayım. Bu geçen süre de tam 61 kilo oldum.
bir ara gaza geldim kalori hesabı diyet yaparak hemde işten sonra 1 saat yürüyüş yaptım ve yarım saat bisiklet çevirdim 4 kilo verdim hemde üstüne sıkılaştım :81::81:

verdiğim kiloyu tekrar aldım. Kış dolayısıyla yürüyüşede gidemedim:43:

ama kararlıyım bu kilolar yaza kadar gidecek. İlk hedefim 1 ayda 4 kilo vermek :21:

sabah:
2 dilim etimek
1 fincan şekersiz çay
1 kiprit kutusu peynir

öğle :( iş yerinde olduğum için burdaki yiceklerden yemem gerekiyor)

salata
yoğurt
ekşili köfte
1 dilim kepek ekmeği
çok az kısır :D:D

ara öğün:
şekersiz kahve ( iştahımı kapatıyor)

akşam:
sebze yemeği küçük porsiyon
salata
yoğurt

boy: 1.62 kilo:61

yarışalım birlikte bu kilolardan kurtulalım :114:
bu gün meyveli yoğurt yedim ama olsun artık :D Bugün kahvaltıdan sonra tartıldım sanırım 76.5-8 gibi baslamış oldugum sürece 76.2 olarak devam ediyorum :D Umarım yarın 75 i görürüm :D Sen etimek yiyebiliyorsan iyi :D Ben etimekle filan sanırım olmaz ama güzel öğünlerin :D Senin kilon ideal değil mi ? yani 1-2 kilo fazla gibi :) Ben 60 a düşseeeem :D :32: inş düşücem

bu gün meyveli yoğurt yedim ama olsun artık :D Bugün kahvaltıdan sonra tartıldım sanırım 76.5-8 gibi baslamış oldugum sürece 76.2 olarak devam ediyorum :D Umarım yarın 75 i görürüm :D Sen etimek yiyebiliyorsan iyi :D Ben etimekle filan sanırım olmaz ama güzel öğünlerin :D Senin kilon ideal değil mi ? yani 1-2 kilo fazla gibi :) Ben 60 a düşseeeem :D :32: inş düşücem

Maalesef ideal kilom değil canım :50:
Birde bölgesel kilo aldığımı düşünürsek baya fazla duruyor. Ben aynı kilomdayım hala. Birde sen hergün tartılıyomusun?

Maalesef ideal kilom değil canım :50:
Birde bölgesel kilo aldığımı düşünürsek baya fazla duruyor. Ben aynı kilomdayım hala. Birde sen hergün tartılıyomusun?

Diyet yaptığımda çok kaçırmassam tartılılyorum ne gibi etkisi oldugunu görmek için.. Ya :14: hiç zayıfladığımı hissetmiyorum ama :( Sıvı alıyormusun sen? Benim en büyük eksiğim sanırım .. senden nedir durumlar :16:

benide alırmısınız kızlar 165 boyunda 55 kiloyum...61 den indim ve şimdilerde bir türlü kilo veremiyorum

Diyet yaptığımda çok kaçırmassam tartılılyorum ne gibi etkisi oldugunu görmek için.. Ya :14: hiç zayıfladığımı hissetmiyorum ama :( Sıvı alıyormusun sen? Benim en büyük eksiğim sanırım .. senden nedir durumlar :16:

Bence bu kadar sık tartılma canım nasıl bir değişim olduğunu merak ediyorsan 3 güne bir tartıl öbür türlü motive olamazsın yinede sen bilirsin :114:

bugün sabah biraz kaçırdım
sabah :
kumru (netten baktım 350 kaloriymiş)
şekersiz çay

diğer öğünlerle dengelerim artık:97:

öğle:
çorba
ıspanak
salata
meyve

akşam:

çorba
1 dilim tam tahıllı ekmek
varsa sebze yemeği
yoksa bol yeşillikli salata :):):)

bende daha bir değişiklik yok ama dün yarım saat egzersiz ve 15 dk oryantel aerobik yaptım:8:)
Eğlenceli ve bütün vücüdunu çalıştırıyor . Tavsiye ederimmm :):):)

Back
X