- Konu Sahibi zamanyok_75
Merhaba kızlar;
Ben ortaokulu zayıf geçirmiş,insanların ''yaa azcık yemek yee,ölücennn '' demelerini duymak zorunda kalmıştım
Sonra sınavdır bilemem nedir diye yemeye başladım,ama yedikçe yiyordum,yedikçe yiyordum..İlkleri hiç kilo aldığımı hissetmiyordum,yemek dünyanın en güzel şeyiydi sanki
9'a geçtiğimde bir kilo almıştım bir kilo almıştım - kendimi tanımıyordum-70' e çıkmışım işte..
sınıfım iyi hiç kimse dalga geçmiyor kimse uğraşmıyor yedikçe yemenin verdiği zevkle daha çok yedim. 
Sınıf geçmeden bizim memlekete gitmiştim,anaam bi yemek bir yemek..Bir daha bulamam diye bastırdım mideye.85 olmuştum işte..Bana diyorlardı ancak ne anlarım.. Onlarla dalga geçecek konu arıyordum.Herkes '' fazlan var ver ,ver '' diyince dank etti..Diyetisyene gittim ancak diyetin içinde bisküvi vardı,bırak ya 4 bisküvi yersem bu 1 paket 2 paket 3 paket... 10.sınıfın tatilinde başladım işe 3 aydan az bir zamanda 15 kilo verdim.Şimdi gelelim nasıl verdimm.-uzun oldu biraz :18: - Öyle düzgün bi diyet yapmadım.İlk hafta ekmeği yarıma düşürmüştüm düşünün öyle 1.5 kilo vermiştim.Çikolata yedim,mantı yedim,iskender,her şey işte
Ancak ilkleri kendim 1 saat yürüyüş yapmıştım;sonra yetmedi basketbol kick boks derkeeen 69'u gördüm.Okul başladı dengem bozuldu,73 oldum
Şimdi diyet arkadaşı arıyorum.. Şöyle güzel hırslanalım,3 ayda yine aynı şekilde verelim. 1.63 boyum var,57 ye düşmeyi planlıyorum,düğün de var.Var mı birlikte kilo verenilcek olan ?
Bu arada burda çokk yeniyim 
Ben ortaokulu zayıf geçirmiş,insanların ''yaa azcık yemek yee,ölücennn '' demelerini duymak zorunda kalmıştım