Kac kilosun canimMerhaba arkadaşlar bugün aldığım bir kararla zayıflamaya başlayacağım inşaallah. Şöyle ki bu ilk karar alışım değil ama başarılı bir şekilde sonuçlanan ilk ve son kararım olsun istiyorum ve bunun için bana destek verecek bir arkadaş arıyorum. Ama şöyle ki bu arkadaş öyle 5 kilo vermesi gereken birisi olamamalı :) en az 20 30 kilo vermesi gereken birisi olmalı umarım bulabilirim şimdiden teşekkür ediyorum..
Çok kilo :) şöyle söyleyim ideal kiloma sağlıklı bir şekilde 13 ayda filan ulaşabilirimKac kilosun canim
Canim bende 120kiloyum 22yasindayim üniversite öğrencisiyim istersen whatsappdan knsablrzÇok kilo :) şöyle söyleyim ideal kiloma sağlıklı bir şekilde 13 ayda filan ulaşabilirim
Mesaj attım burdan :)Canim bende 120kiloyum 22yasindayim üniversite öğrencisiyim istersen whatsappdan knsablrz
ben varım cancazım :)Merhaba arkadaşlar bugün aldığım bir kararla zayıflamaya başlayacağım inşaallah. Şöyle ki bu ilk karar alışım değil ama başarılı bir şekilde sonuçlanan ilk ve son kararım olsun istiyorum ve bunun için bana destek verecek bir arkadaş arıyorum. Ama şöyle ki bu arkadaş öyle 5 kilo vermesi gereken birisi olamamalı :) en az 20 30 kilo vermesi gereken birisi olmalı umarım bulabilirim şimdiden teşekkür ediyorum..
Ben 1 ayda 9 kilo verdim isterseniz anlatabilirim
benimde acil 10-15 kilo vermem gerekiyor üniversite öğrencisiyim yurtdışında yaşıyorum istersen bende diyet arkadaşı olabilirimCanim bende 120kiloyum 22yasindayim üniversite öğrencisiyim istersen whatsappdan knsablrz
Bende varim kizlar kilo vermem lazimMerhaba arkadaşlar bugün aldığım bir kararla zayıflamaya başlayacağım inşaallah. Şöyle ki bu ilk karar alışım değil ama başarılı bir şekilde sonuçlanan ilk ve son kararım olsun istiyorum ve bunun için bana destek verecek bir arkadaş arıyorum. Ama şöyle ki bu arkadaş öyle 5 kilo vermesi gereken birisi olamamalı :) en az 20 30 kilo vermesi gereken birisi olmalı umarım bulabilirim şimdiden teşekkür ediyorum..
Canim ozelden numarani yaz konsalmBende varim kizlar kilo vermem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?