• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşı

Aslında güne göre değişiyor, erken kahvaltımı edersem 3 öğün geç kahvaltı edersem 2 öğün yiyorum.
3 öğün yediğim günler 2.öğün genelde az kalorili salata çorba yoğurt filan oluyor.
Hımm benim de böyle oluyor yani iki öğün yediğim de oluyor ama burda bazıları 3 öğün şart yazmış bence de gününe göre değişebilir sonuçta :) teşekkürler cevap için :)

Aslında güne göre değişiyor, erken kahvaltımı edersem 3 öğün geç kahvaltı edersem 2 öğün yiyorum.
3 öğün yediğim günler 2.öğün genelde az kalorili salata çorba yoğurt filan oluyor.
Bende sabah 2 yumurta yedim, bir fincan yeşil çay, avuc içi kadar peynir, bir tane gün kurusu yedim :)))
Öğlen sebze graten ve yoğurt, ara öğünde de elma yedim. Akşam ev yapımı yoğurt yemeyi tercih ettim çünkü diğer türlü bir şey yediğimde yani midem dolu olduğunda gece uyumak çok zor oluyor :(( Ve bunların yanı sıra 2 litre su içtim :)

Co
Bende sabah 2 yumurta yedim, bir fincan yeşil çay, avuc içi kadar peynir, bir tane gün kurusu yedim :)))
Öğlen sebze graten ve yoğurt, ara öğünde de elma yedim. Akşam ev yapımı yoğurt yemeyi tercih ettim çünkü diğer türlü bir şey yediğimde yani midem dolu olduğunda gece uyumak çok zor oluyor :KK43:( Ve bunların yanı sıra 2 litre su içtim :)
Çok güzel canım afiyet olsun :)))
Asil ölcülerini al bende alayım da aydan aya karşılartırma yapalım seninle :))

Beni de dahil edin. 158 boyum ve 56 kilomla 48 olmak istiyorum. Sizin boy kilo oranlarınız nasıl kızlar?

Beni de dahil edin. 158 boyum ve 56 kilomla 48 olmak istiyorum. Sizin boy kilo oranlarınız nasıl kızlar?
Merhaba hedefimiz aynı bende bir grup bulmaya caisiyorum kendime konuda açtım ama birlikten kuvvet doğar ....benide dahil edin deyim :)

Kızlar selam.Direkt konuya gireceğim 68 kiloyum hedefim önce 58 sonra 55 görmek. Yani 10 kilo vermek istiyorum. 21 yaşındayım üniversitede okuyorum sınav haftam açıkçası beraber diyet yapabileceğim kimsem yok hem birbirimize deetek çıkarız. Diyet arkadaşım olsun istiyorum, sürekli iletişimde olmak ilk şart :KK49: bu süreçte beni yalnız birakmicak dosta ihtihacım var :110:
21 yaşındayım 160 boyunda 65 kiloyum hedefim 52-55 arasında olmak

Merhaba kizlar
Diyet icin motivasyon a ihtiyacim var diyet arkadasi ariyorum 10 Kilo Vermek istiyorum diyet arkadasi olmak isteywn özelden yazarsa Cok sevinirim😃 motivasyona ihtiyacim var
Tek Basima denedim olmuyor i

Back