• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşı

melegimm34

B:68 H:57
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
667
1.357
63
27
Kızlar selam.Direkt konuya gireceğim 68 kiloyum hedefim önce 58 sonra 55 görmek. Yani 10 kilo vermek istiyorum. 21 yaşındayım üniversitede okuyorum sınav haftam açıkçası beraber diyet yapabileceğim kimsem yok hem birbirimize deetek çıkarız. Diyet arkadaşım olsun istiyorum, sürekli iletişimde olmak ilk şart :KK49: bu süreçte beni yalnız birakmicak dosta ihtihacım var :110:

Merhaba canım bende diyet arkadaşı bulmak adına bu siteye üye oldum, ben sana eşlik edebilirim :) Bende 66 kiloyum :)) ve 22 yaşındayım.

Uygulayacağın yada önereceğin herhangi bir diyet var mı ? :)
Ben hiç bir listeye bağlı değilim canım yasaklar yok.
Sadece porsiyon kontrol
Ve kalorili yeceklerden şekerli paketli gıdalardan uzak duruyorum
Tatlı ihtiyacı için kuru meyve, kakao oranı yüksek bitter çikolatadan günde max 1 2 parça. Akşam yemeği 6 7 den sonra yememeye çalışıyorum, ekmek sadece sabahları beyaz ekmek hariç 1 2 dilim. Yağlı yemeklerden uzak duruyorum
Senin var mı önerin?

Ben hiç bir listeye bağlı değilim canım yasaklar yok.
Sadece porsiyon kontrol
Ve kalorili yeceklerden şekerli paketli gıdalardan uzak duruyorum
Tatlı ihtiyacı için kuru meyve, kakao oranı yüksek bitter çikolatadan günde max 1 2 parça. Akşam yemeği 6 7 den sonra yememeye çalışıyorum, ekmek sadece sabahları beyaz ekmek hariç 1 2 dilim. Yağlı yemeklerden uzak duruyorum
Senin var mı önerin?
Aslında çoğe şeyi apıyormuşsun da canım, karatay diyeti gibi sanırım seninki aşırı benziyor. Peki suyu ne kadar içiyorsun ?

Canım mezuran varsa yarın sabah aç karna ölcülerini al . 1 ay sonra ölçülerimisi alalım, farki gormek adina

Günde 3litre su içmeye çalışıyorum canım aa bazen 2,5 litre anca içebiliyorum. Canım tatlı bir şeyler içtiğinde dişimi fırçalıyorum yada su içiyorum.Fındık da yiyebiliyorum :)
Güzel canım ben de geçen hafta 66.5 gördüm ama sanırım ödemdi.vucut ölçülerimi aldım mezura ile baya canım sıkıldı. Spor filan yapıyor musun.

Güzel canım ben de geçen hafta 66.5 gördüm ama sanırım ödemdi.vucut ölçülerimi aldım mezura ile baya canım sıkıldı. Spor filan yapıyor musun.
Evet canım yapıyorum spor çok fark ettiriyor diğer türlü gerçekten ne kadar aç kalsam da veremedim. Çünkü metobolizma yavaşladığı için, diyetlerinde bir önemi kalmıyor malesef.. Spor yapmak benim için eziyet gibi geliyordu ama bir zaman sonra personal trainer sayesinde kendimi alıştırdım. Şimdi keyif ala ala spor yapıyorum. Kesinlikle sende yapmalısın..

Evet canım yapıyorum spor çok fark ettiriyor diğer türlü gerçekten ne kadar aç kalsam da veremedim. Çünkü metobolizma yavaşladığı için, diyetlerinde bir önemi kalmıyor malesef.. Spor yapmak benim için eziyet gibi geliyordu ama bir zaman sonra personal trainer sayesinde kendimi alıştırdım. Şimdi keyif ala ala spor yapıyorum. Kesinlikle sende yapmalısın..
Çok güzel. Haftada kaç gün kaç dk yapıyorSun?
Ve hangi sporu yapiyosun acaba canım

Çok güzel. Haftada kaç gün kaç dk yapıyorSun?
Ve hangi sporu yapiyosun acaba canım
Haftada 4 gün spor hocamın gösterdiği ağırlık çalışmalarını yapıyorum, daha sonra cardio yapıyorum. Fitness yapmayı tercih ettim ben, çünkü kas kütlem neredeyse yoktu diyebilirim :KK70: Hiç gücüm kuvvetim yoktu, vücudumun %38i yağ olarak hesaplandı mesela.. İnanamamıştım, bu gerçekle yüzleşince üzerine gittim.

Haftada 4 gün spor hocamın gösterdiği ağırlık çalışmalarını yapıyorum, daha sonra cardio yapıyorum. Fitness yapmayı tercih ettim ben, çünkü kas kütlem neredeyse yoktu diyebilirim :KK70: Hiç gücüm kuvvetim yoktu, vücudumun %38i yağ olarak hesaplandı mesela.. İnanamamıştım, bu gerçekle yüzleşince üzerine gittim.
Oo..vücut ölçülerin ne durumda. Hemen hemen aynıyız sende ölçüler nasıl merak etim. Mezuran var mi

Back