Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım merhaba konuyu açmışsın bana biraz bilgi verebilir misin ne yedin ne içtin kaç kilo verdin... :)
Merhaba başlayan oldu mu ? Bende başlamayı düşünüyorum. Beraber başlayacağımız arkadaşlara ihtiyacım var tek zor gibiHadi geliin verelim şu kiloları yarından başlayalııımm:)
Bu diyette az kalori ve bol protein ile zayıflatmak. Buradaki ürünlerin hepsi metabolizmayı hızlandırıcı ve kalori olarak düşük oldukları için kısa zamanda hızlı kilo veriyorsun ve verdiğin kiloları geri almıyorsun çünkü hem metabolizman hızlanmış hemde miden küçülmüş oluyor.Ben mantığını hiç anlayamadım
Anladıım, ama içeriği çok az değil mi
Ben sabahları hep kahve içerim mesela ama bu türk mü nescafe mi ki
Kahve düşündüğünüzün aksine selülit yakıcıdır. Hatta bir çok doğal selülit giderme çözümleri kahve telvesi üzerinedir. Çikolata ve kahvede olan süt tozu hem selülite hemde yağlanmaya sebep olur. Tabi her şeyin fazlası zarar. Günde bir fincan kahve hem metabolizmamızı hızlandırır hemde doktorlar tarafından sağlık için tavsiyedir.Ben sade nescafeye yarım çay bardağı kadar süt koyuyorum, şekersiz, ama selülit diyorlar, bilemiyorum gerçekten yapıyor mu acaba
Bende öyle düşünüyordum ama herkes selülit yapar falan diyince insan bi tereddüt ediyorKahve düşündüğünüzün aksine selülit yakıcıdır. Hatta bir çok doğal selülit giderme çözümleri kahve telvesi üzerinedir. Çikolata ve kahvede olan süt tozu hem selülite hemde yağlanmaya sebep olur. Tabi her şeyin fazlası zarar. Günde bir fincan kahve hem metabolizmamızı hızlandırır hemde doktorlar tarafından sağlık için tavsiyedir.
açıkçası benim zaten selülitim var zayıfladıktan sonra vücudumu düzene sokmak benim için daha kolay olacağını düşünüyorum. Bir şekilde bu fazlalıklar bana engel önce onları ortadan kaldırmalıyım. Bence Yarından itibaren başlayalım. Ne dersin ?Ben gerekli şeyleri bugün alacağım ıspanak yumurta vb. gibi Hem birbirimize destek de oluruzBende öyle düşünüyordum ama herkes selülit yapar falan diyince insan bi tereddüt ediyor
Vallahi bilemedim midem bu kadar boşluğa hazır mıaçıkçası benim zaten selülitim var zayıfladıktan sonra vücudumu düzene sokmak benim için daha kolay olacağını düşünüyorum. Bir şekilde bu fazlalıklar bana engel önce onları ortadan kaldırmalıyım. Bence Yarından itibaren başlayalım. Ne dersin ?Ben gerekli şeyleri bugün alacağım ıspanak yumurta vb. gibi Hem birbirimize destek de oluruz
Mideme sorsam hayatta izin vermezVallahi bilemedim midem bu kadar boşluğa hazır mı
Merhaba.Bende katılmak istiyorum.Benim boyunda 173, kilo 72. Çok indim artık diyet yapmaktan.Biran önce bitsin istiyorum.Isveç diyeti bu nedenle tam bana göre.arada kaçamak yapsamda kilo ver diriyor.Benimde hedef 65.Ben bugün başladım 73.4 kiloyum boyum 170 cm hedefim 65 kilo
O zaman beraber yapalım benim ikinci günüm. Halsiz hissediyorum ama buna değeceğine eminim sonuna kadar sabredeceğim. Sen başladın mı ?Merhaba.Bende katılmak istiyorum.Benim boyunda 173, kilo 72. Çok indim artık diyet yapmaktan.Biran önce bitsin istiyorum.Isveç diyeti bu nedenle tam bana göre.arada kaçamak yapsamda kilo ver diriyor.Benimde hedef 65.
Bu diyete çok sadık kaldım sadece dün 1 bardak ayran içtim fazladan oda ayranı çok sevdiğim için ve gözle görülür zayıflama oldu. Kendime söz verdim son güne kadar tartılmak yok. Birde suyu çok içemiyorum 4-5 bardak içebiliyorum. Sen neler yaptın?Evet.Benim de ikinci günüm canım.haftasonu fazla kaçırmamaya çalışacağım.Tam diyete uygun yapamam, ancak temeline sadık kalarak devam ederim inşallah.Şimdilik 1 kilo gitti.öncesinde az yiyerek kendimi alıştırmanın etkisi de var bunda itiraf edeyim.inşallah bu son diye tim olurda zayıf ların.yoruldum inan
Bende akşam biraz yemegi kaçırdım.Bu diyete çok sadık kaldım sadece dün 1 bardak ayran içtim fazladan oda ayranı çok sevdiğim için ve gözle görülür zayıflama oldu. Kendime söz verdim son güne kadar tartılmak yok. Birde suyu çok içemiyorum 4-5 bardak içebiliyorum. Sen neler yaptın?