• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet arkadası arıyorum

diyetdelisi

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
10
0
16
İstanbul
arkadaslar merhaba.. ben 19 yuasında 76 kilo 1,63 boyunda oldukca sisman bir kişiyim ve artık sınıra kadar geldi kilolarımdan kurtulmak istiyorum ve birbirimöizi motive edebilecegimiz arkadaslar arıyorum kütfen bana yardımcı olun . kendim için hazırladıgım bir diyet listesi ile ocak ayında 65 kiloya kadar düşmüştüm fakat yasadıgım psikolojik problemler sebebiyle hepsini fazlasıyla geri aldım .. yarın bir nisan ve ben yarın diyete baslıyorum benimle birlikte diyete baslama isteyenler lütfen bana katılsın birbirimizi motive ederek yaza kadar fit ve formda görüntü kazanabiliriz .. cevaplarınızı bekliyorum lütfen bana dönüş yapın ..

Ben de burdayım. 3 gündür aksam 6 dn snra yemek yemedim ayrıca power plate e gidiyorum 6 seans tır :) vucudumda 2 cm e yakın inceelme başladı akşamları yemegı bırakıp sadece su içiyorum. Bir yerde okumuştum akşam yemeği yemeyerek vucudun sadece yakım yapması saglanıyormuş yani yemek yersek vucut sindirim için çalışıyormuş ama yemezsek yakım yapıyormuş. Bence bu yöntemi bir dene derim :)

ben de varım. çok azimliyim yarın büyük gün olsun kızlar. birbirimize destek olalım.günlük yazışalım;)
bu arada 1.69 boy 63,9 kilo

Son düzenleme:
bende varımmmmm 163 boy 77 kilodan 68 e düştüm bırakmıştım bugün tekrar diyeteeee hedefim 60 pes etmek yokkk :1:

benim 6 aylık oğlum oldugu için sıkı diyet yapamıycam emziriyorum kahvaltımı bol akşam yemegini ise hafif yaparak vermeye caalışıcam bi de bol su ve 1 saat yürüyüş

desteginiz için tesekkürler okudukca motive oldum :) umarım basarırız bence herkes suanki kilosunu yazsın ve ayın 8 inde tekrar yazsın aradaki farkı görmek hepimizi mutlu edecektir teşekkürler :)

bende karalıyım bu sefer kacamak yok kızlar kacamaksız bır ısvec ıyetı 13 gun dayanın 1 gunum :)

bende bugün isveç diyetine başladım cnm.açlıktan ölüyorum :1: ya ne sorcam sen deneyimlisin.bu kahvaltıda kahve ve 1 kesme şeker yazıyo.o şekeri kahveyemi atıcaz öylemi yiycez.biraz saçma oldu ama :)

merhabalar :)
ben geçen sene yapmıştım isveçdiyetini 5 günde 4 kilo vermmiştim dayanamayıp bırakmıstım sekeri sadece vucudunuz iyice halde düşmesin diye yazmışlar oraya istediğiniz şekilde tüketebilirsiniz ama mutlaka tüketin çünkü bedeninizi hem aç hem de şekersiz bırakırsanız tansiyonunuz düşer ve baygınlık geçirebilirsiniz.

anladım cnm.bende 13 gün dayanamam heralde 5 gün yapmayı düşünüyorum dayanabilirsem.açlıktan ölüyorum bu ne yaa :)

bende emziriyorum sütüm çok azaldı kızımda 14 aylık yemek falan yiyo.zayıflamam lazımmmmmmmm
kızın baya büyük masallah cnm istedgn gibi diyet yapabi
Bn varım tekrar baslıyorum. 6 kg daha vermek ıstıyoeum.kılzar gunluk tartılın ve braya sonucu yazın.
günlük güzel olur
bende bugun ısvece yenıden basladım gecen sefer kacamak olmasına ramen 4,5 kg verdım bugun 1 gunum hadı hayırlısı kızlar :)

isveç diyet ii kilo verdiriyor

Back
X