Diyet 1.gun

Akşam yemeği 5 yk taze barbunya zeytin yağı ile... Yoğurt lu semizotu salatası... Bu gun canım hiç ekmek istemedi zorlamadım.... 2tatlı kaşığı fındık pekmez karışımı. Ve sekersiz cay içtim... 2.5litre su bittiiiiii

DİYETTE 9.gunum..sabah.2 yumurta peynirli omlet, 1 bardak sut, zeytin, tazebiber, 1 dilim ekmek..... Ara öğün, neskafe ve fındık... Öğlen yogurt lu soğuk corba nohut, yesil mercimek,.. VS..... 2.5 litre su ve dukan birasını içtim. .. Ara ögun Türk kahvesi akşam da köfte .. . Yarın tartılacagım.. . Bu arada 7000adım attım....

Bugün ki kilom 71.600 cok inatçı çıktı 3 gun sonra bir daha sonuç paylaşacağım...

Sabah: bugün gec kahvaltı saat 11:00,,, 2 bardak su, ,uyanınca.. , , 2 yumurta haslanmış, biber, domates, peynir, salatalık ve 1çb süt DİYETTE 10.GUNUM...ARA ÖGUN Türk kahvesi ve 10tane çiğ fındık... Akşam yemeğim tavuk göğsü tavada yagsız ve bol acı ile biberli Marine edilmiş. Salata ve kefir .. Olacak... Dukan birasını da içtim.... 2.5litre su,,,, ve ara öğün ün sütlü neskafe... 8000 adım.. .

DİYETTE 11.günüm..sabah 11:30 2 yumurta omlet, domates, salatalık, biber, zeytin. 1dilim tambugday lavas.... 14:30 da kahve ve bir avuç fındık, 1 cay kaşığı pekmez, ,,,,,,DUKANBİRASI 1LİTRE....Akşam yemeği 18:00 de yenecek.... zeytinyaglı acısoslu tavuk, ve salata... Ve ayran... 7000adım...2litre su bitti.....

Bende 61 kiloyum ve takılıp kaldım 55 kiloya düşüp hamilelik göbeğinden kurtulmak istiyorum . Çözümü bulan var mı?

Sabah 11:00... 2.bardak su, 2 haslanmış yumurta peynir zeytin biber domates, salatalık ,yarım avokado ve vanilyalı bitki çayı sekersiz tam bugdy lavas

Yağ Yakan, Ödem Söktüren, Dukan Bira (Yeşilçay-Soda-Limon) Tarifi'nin Malzemeleri
  • 2 yemek kaşığı yeşilçay
  • 1 şişe doğal maden suyu (sade)
  • Yarım limon suyu
Yağ Yakan, Ödem Söktüren, Dukan Bira (Yeşilçay-Soda-Limon) Tarifi'nin Yapılışı
2 yemek kaşığı yeşil çayımızı 750 ml su da 5 dk demliyoruz. Süzüp içine 1 şişe doğal maden suyu ve yarın limonun suyunu ekliyoruz. Gün boyu tüketiyoruz. Hepsini aynı anda bile içebilirsiniz. Ama mutlaka için. 15 gün boyunca uyguluyoruz. 5 gün ara verip bir 15 gün daha uyguluyoruz. Denenmiş tariftir. Yağ yakar, ödem atar. Harika bir serinletici etkisi var diyetinizle birlikte mutlaka uygulayın. Bunu yapan çok kişi var. Şimdiden gitsin yağlar gitsin kilolar.

Öğlen 15:00,,,tavuk kimyon kekik ve domatesle pişirdim. 5yk yanına 1 sogan.. 1 lavas tambugday, ,,,, ara öğün Türk kahvem ve 8adet fındık..Ve 1seker kasıgı pekmez.. Akşam 19:30 öğlen pişirdgım tavuktan yedim.. Yanına koca bir kase cacık yedim.... Ara ögun sütlü neskafe sekersiz..... Ve dukan birası bugün akşam üzeri içiyorum....

Bu gun 2 litre su ve 1 litre dukan b. İçtim. 15000 adım attım... Bakalım iki ögun mü 3 ögün mü daha hızlı verdirecek... Yatma saatim gece 1.5....

Merhaba arkadaşlar, guneş gecti üçgundur hastayım devam edicem inşallah.... 72.250 kilodayım...

DİYETE DEVAM ""uyanınca 3 bardak su "sabah 11:00 2yumurtadan peynirli omlet ve sekersiz bitki çayı domates Birtane de.... Ara ögün 15:00 nektarin ve 5 kuru erik ve yarım bardak süt . Aksam 18:00 z. Yaglı kabakyemeği ve çiğ pancar salatası..arada 3 litre su ve 1 Türk kahvesi...saat 8 le 9 arası ara ögün neskafe ve 8 tane fındık....

Pancar ı rondodan gecirdim. Tavada 5 dakika pişirdim. Sonra sarımsaklı yogurt la karıştır... Ben yag eklemedim. İstediğiniz gibi ekleyebilirsiniz...

21 haziran bugüne 15 gun olacaktı. Ama DİYETTE 12.GUNUM DİYE DEVAM EDİYORUM

Soda limon ve yogurt kürü ne basladım 2.gunum... gece uyumadan yaklaşık yarım saat önce tüketiyorum. . Yapacağınız küre takviye olarak diyet ve spor yaparsanız göbek eritme konusunda daha iyi sonuçlar almanızı sağlayacaktır. Düzenli olarak kullandığınızda göbek yağlarınızın eridiğini ve zayıflamanıza ne kadar faydalı olduğunu göreceksiniz. Bu kür bağırsaklarınız ve sindirim sisteminizin daha hızlı çalışmasına faydalı olacaktır.

Günaydın.... Bu sabah ki kilom 71.600 çok şükür .. 3 bardak su içerek güne basladım... Allah'ım inşallah 69 u göreyim en kısa zamanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…