Diyarbakırlı hatunların buluşma fotoları(16,02,2010)

Ben yeni gördüm anca fırsat bulup bilgisayarı açabildim :( Aslında harika bi gündü ama benim afacan beni rahat bırakmadı bi türlü. Ama kararlıyım bi dahakine onu bırakıp gelecem muhabbetlere bile katılamadım çok üzgünümmmmm :( En kısa zamanda tekrarlayalım.

kızlar hepinize ii dilkeleriniz için tek tek teşekkür ederim

ne güzel kaynaşmışsınız arkadaşlığınız daim olsun nilay canım kaç aylık hamişsin pek yakışmş canım iyi gezmeler

kız tuba sen benım kaç aylık hamiş olduğumu bilmiyon mu canişkommmopuyorumnanaktan

Ben yeni gördüm anca fırsat bulup bilgisayarı açabildim :( Aslında harika bi gündü ama benim afacan beni rahat bırakmadı bi türlü. Ama kararlıyım bi dahakine onu bırakıp gelecem muhabbetlere bile katılamadım çok üzgünümmmmm :( En kısa zamanda tekrarlayalım.

afacan falan ama pek tatlıydı maaşalahhhh
bi dahakine daha ii olur inşalahhh

sizleri görmek güzel,Başkent ten sevgilerrrrrrrrrrr,tekrarını bekliyoruzopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5a.s.:nazar::nazar::enbuyukkk:

ayy canım benim tşkler inşallah canım seni ne kadar çok tanımak istedigimi biliosun...

tşkler canım...

tşk ederiz songül ablacım....

tşkler...

inşallah canımcım bende çok isterim kısmet olursa buraya gelirsen seni gezdiririm burada kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3

çok güzelbir buluşma olmuş bende diyarbakırlıyım yanınızda olmayı çok isterdim inş bir daha buluştuğunuzda ben dbakırda olursam mutlaka katılırım hepiniz çok güzelsiniz

Back