Diyarbakırlı hatunların buluşma fotoları(16,02,2010)

kızlar ne güzel görünüyorsunuz hepiniz.maşallah:nazar:Arkadaşlığınız daim olur inşallah..alkisalkisalkis

rüyam canım ohh maşaallah güzel bir gün geçirmişsiniz ne mutlu size
dostluğunuz daim olsun inşaallahhhhh
rüyam öptüm bebekimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

süpersiniz kizlar cok güzel birsey yapmissinizdaaaaaaa beni neden cagirmadiniz ki :((((

ne güzel burdada buluşmalar oluyo ama eşim izin vermioki bana ne güzel ama eşimde haklı interneti okadar kötü kullanan varki güvenemiyo internete neyse çok güzelsiniz kızlar küçük beylerde çok yakışıklı maşallah:))))

Hepiniz çok güzel çıkmışsınız hanımlar..

Dostluğunuz daim olsun...Ayrıca miniklerde çok hoş..:)

rüyam canım ohh maşaallah güzel bir gün geçirmişsiniz ne mutlu size
dostluğunuz daim olsun inşaallahhhhh
rüyam öptüm bebekimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım benim çok tşk ederiz mucux...zemuszemus
süpersiniz kizlar cok güzel birsey yapmissinizdaaaaaaa beni neden cagirmadiniz ki :((((
hadeee canım sen diyarbakırda ne işin var..zemuszemus
bende v-bende istiyom bi daahaaakineee:)))
bekleriz canım...
Hepiniz çok güzel çıkmışsınız hanımlar..

Dostluğunuz daim olsun...Ayrıca miniklerde çok hoş..:)

tşkler canım...

nilay, ay aynı 7 numara dizisindeki rüyaya benziyosun:hulya:

Maşallah sizlere :nazar: hepiniz çok güzel gözüküyorsunuz dostluğunuz hep daim olsun arkadaşlar kaydirigubbakcemile3. istanbuldan kocaman sevgiler sizlere gelsin kaydirigubbakcemile5

Rüyanazım tatlumm yerim seni ben maşallah sanada :nazar: :1hug: fıstık gibisin yawruumm benim çok öpüyorum seni opuyorumnanaktan bitanem.bir dahakine bende gelecem işte kaydirigubbakcemile4

Diyarbakır' ın hoş hatunlarını da gördük sonunda,
ne kadar tatlısınız siz böyle,
dostluğunuz daim olsun arkadaşlar...
buralardan oralara sevgiler...

Son düzenleme:
ii dilekleriniz için hepinize tşk ederiz
çok güzel bi gündü gerçekten meğerse anlatavak ne çok şey varmış

ellerine sağlık nilaycım çok güzel ya hepimiz güzel çıkmışız

rica ederim canım

bi dahakine sende ilk uçakla gel bekliyoruz cicim

nilay, ay aynı 7 numara dizisindeki rüyaya benziyosun:hulya:

gerçekten mi o kim kız tanımıyorum ben ama kesin ben daha güzelimdirbayanssulusmile

Maşallah sizlere :nazar: hepiniz çok güzel gözüküyorsunuz dostluğunuz hep daim olsun arkadaşlar kaydirigubbakcemile3. istanbuldan kocaman sevgiler sizlere gelsin kaydirigubbakcemile5

Rüyanazım tatlumm yerim seni ben maşallah sanada :nazar: :1hug: fıstık gibisin yawruumm benim çok öpüyorum seni opuyorumnanaktan bitanem.bir dahakine bende gelecem işte kaydirigubbakcemile4

senıde ilk uçakla bekliyoruz hayatım olduğumuz yerin önüne indiriversinler sizleri

Çok sıcak resimlerrrr :))) hepinis harikasınız özellikle burger king hamburger:))) opuyorumnanaktan

ayy canım benim tşkler inşallah canım seni ne kadar çok tanımak istedigimi biliosun...
Diyarbakır hanımlarına sevgiler a.s.. Ne hoş bir buluşma olmuş bebişlerinizle birlikte:nazar:. Hepiniz çok şekersiniz.opuyorumnanaktan Buluşmalarınız bol olsun.:enbuyukkk:
tşkler canım...
Diyarbakır' ın hoş hatunlarını da gördük sonunda,
ne kadar tatlısınız siz böyle,
dostluğunuz daim olsun arkadaşlar...
buralardan oralara sevgiler...
tşk ederiz songül ablacım....
ne güzel maşallah..
allah dostluğunuzu daim etsin

tşkler...

ne güzel kaynaşmışsınız arkadaşlığınız daim olsun nilay canım kaç aylık hamişsin pek yakışmş canım iyi gezmeler

Hepinize ayrı ayrı teşekkürler kızlar iyi dilekleriniz ve güzel gözleriniz için.opuyorumnanaktan

Back