Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bende Şenizçok güzel bi gün geçirdim herkese tek tek teşekürederim
canım benim çok tşk ederiz mucux...zemuszemusrüyam canım ohh maşaallah güzel bir gün geçirmişsiniz ne mutlu size
dostluğunuz daim olsun inşaallahhhhh
rüyam öptüm bebekimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hadeee canım sen diyarbakırda ne işin var..zemuszemussüpersiniz kizlar cok güzel birsey yapmissinizdaaaaaaa beni neden cagirmadiniz ki(((
bekleriz canım...bende v-bende istiyom bi daahaaakineee:)))
Hepiniz çok güzel çıkmışsınız hanımlar..
Dostluğunuz daim olsun...Ayrıca miniklerde çok hoş..:)
ellerine sağlık nilaycım çok güzel ya hepimiz güzel çıkmışız
süpersiniz kizlar cok güzel birsey yapmissinizdaaaaaaa beni neden cagirmadiniz ki(((
nilay, ay aynı 7 numara dizisindeki rüyaya benziyosun:hulya:
Maşallah sizlerehepiniz çok güzel gözüküyorsunuz dostluğunuz hep daim olsun arkadaşlar kaydirigubbakcemile3. istanbuldan kocaman sevgiler sizlere gelsin kaydirigubbakcemile5
Rüyanazım tatlumm yerim seni ben maşallah sanada:1hug: fıstık gibisin yawruumm benim çok öpüyorum seni opuyorumnanaktan bitanem.bir dahakine bende gelecem işte
![]()
ayy canım benim tşkler inşallah canım seni ne kadar çok tanımak istedigimi biliosun...Maşallah sizlerehepiniz çok güzel gözüküyorsunuz dostluğunuz hep daim olsun arkadaşlar kaydirigubbakcemile3. istanbuldan kocaman sevgiler sizlere gelsin kaydirigubbakcemile5
Rüyanazım tatlumm yerim seni ben maşallah sanada:1hug: fıstık gibisin yawruumm benim çok öpüyorum seni opuyorumnanaktan bitanem.bir dahakine bende gelecem işte
![]()
tşkler canım...Diyarbakır hanımlarına sevgiler a.s.. Ne hoş bir buluşma olmuş bebişlerinizle birlikte. Hepiniz çok şekersiniz.opuyorumnanaktan Buluşmalarınız bol olsun.:enbuyukkk:
tşk ederiz songül ablacım....Diyarbakır' ın hoş hatunlarını da gördük sonunda,
ne kadar tatlısınız siz böyle,
dostluğunuz daim olsun arkadaşlar...
buralardan oralara sevgiler...
ne güzel maşallah..
allah dostluğunuzu daim etsin