anım ya fotolar çok küüçük....
canım seni merak ediyordummm
resimlerin üzerine isimler yazılsınnn lütven ruyanazolumunekankayizsmile
bügün eşimde orda geziyor dıyarbakırdaa
benimde yeğenim orda oğretmen eşide asker eşim dıyarbakırın çok güzel olduğunu soyluyorlar yazada ben gelcem nasip ıolursaaaaolumunekankayizsmile
evet üzerine tıklayınca büyüyor canım...
benim içinde güsel bi gündü herkese tşk ederim tekrar görümek üzere şekerler....
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt ay ay çok tatlısın maşllahhhhhhhhihoyyythihoyyythihoyyytayy canım beni mi merak ettin sen bak gönlek üstü süveterli olan benim canım..ben çok begendim diyarbakırıgel bekleriz senin içinde yaparız bi buluşma canım kuzenin nerde kalıo lojmanda mı ben ofisteki lojmandayım canım..
nilaycım eline sağlık canım yorduk seni..
jaleli keşke olsaydın canım ya ama bi sonrakine inşallah ayyy havalarda ısınıyo güsel olur gezeriz beraber diyarbakırı ama bekleyin eşim gelsin rüyanazı ona satıp gezcem ben yoksa yoruyo beni....zilli biz magza falan gezdik daha sonra baya yorulmuşuz eve geldik bayıldı hemen uyudu ya..
tşk ederiz canım...Ankaradan slm olsun Diyarbakırın güzellerine sizi orlarda görüp tanımak çok güzel ...hep gülsün yüzünüz sevgiyle kalın...
saol tatlım...bende askeri lojmandayım canım bekleriz...hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt ay ay çok tatlısın maşllahhhhhhhhihoyyythihoyyythihoyyyt
lise oğretmeniii askeri lojmandaCADIARZU
reca ederim canım ne demek benım için zevkti evet canım güzelce bi gezeriz keyfini çıkartırız diycem ama
benım miniş bebeğim olcek baharda biliyonuz onunla keyif alırmıyım bilemiyorumlaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?