Diyarbakırlı hatunların buluşma fotoları(16,02,2010)

Nilay

OĞLUM YUSUF EMİR
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2009
1.436
0
116
37
Diyarbakır
Evet diyarbakırda bulunan kklı arkadaşlar olarak bugün mega center avm de 7 kişilik çok güzel ve eğlenceli bir buluşma yaptık.3tanede çiçek gibi bebişlerimiz vardı Buyrun işte size fotograflarımız

bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

fotolarımız tarafımdan kaldırılmıştır
:nazar::nazar::nazar:

benden bu kadar arkadaşlar en kısa sürede tekrarlamak üzere
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ayilk yorum bende olsun ama birtek resim var
bekliyorum resimleriiiiyerimseniben
-----------------------------
dıyarbakırın güzel anneleri diyorum sizlere dostluğunuz daim olsunnnn

anım ya fotolar çok küüçük....

canım seni merak ediyordummm
resimlerin üzerine isimler yazılsınnn lütven ruyanazolumunekankayizsmile
bügün eşimde orda geziyor dıyarbakırdaa
benimde yeğenim orda oğretmen eşide asker eşim dıyarbakırın çok güzel olduğunu soyluyorlar yazada ben gelcem nasip ıolursaaaaolumunekankayizsmile

canım seni merak ediyordummm
resimlerin üzerine isimler yazılsınnn lütven ruyanazolumunekankayizsmile
bügün eşimde orda geziyor dıyarbakırdaa
benimde yeğenim orda oğretmen eşide asker eşim dıyarbakırın çok güzel olduğunu soyluyorlar yazada ben gelcem nasip ıolursaaaaolumunekankayizsmile

ayy canım beni mi merak ettin sen bak gönlek üstü süveterli olan benim canım..ben çok begendim diyarbakırıgel bekleriz senin içinde yaparız bi buluşma canım kuzenin nerde kalıo lojmanda mı ben ofisteki lojmandayım canım..

ya evet küçük oldu bunlar naasıl düzelteceğime bakıyodum yaaa
heyecandan unuttum boyutunu seçmeyikaydirigubbakcemile3

evet üzerine tıklayınca büyüyor canım...
benim içinde güsel bi gündü herkese tşk ederim tekrar görümek üzere şekerler....

kızlar hepsi çok güzel herkes çok hoş çıkmış ben hariç :(
bana müsade görüşmek üzere hoşçakalın

ayy ben ne tarafa bakıom bilmiorum rüyanazda herhalde gözüm tuhaf çıkmışım ..zaten wc ye gitmekten resim çekemedim ki

bana arkadaşlar gelcek birazdan 101 oynayacaz rüyanazı uyuttum çıkmadan kübra resimleri bi eklese...

hıhh bir ben eksiğim orada neyse kızlar bir sonraki buluşmaya bende varım
ne zamn toplanıyoruz bakalım ?

nilaycım eline sağlık canım yorduk seni..
jaleli keşke olsaydın canım ya ama bi sonrakine inşallah ayyy havalarda ısınıyo güsel olur gezeriz beraber diyarbakırı ama bekleyin eşim gelsin rüyanazı ona satıp gezcem ben yoksa yoruyo beni....zilli biz magza falan gezdik daha sonra baya yorulmuşuz eve geldik bayıldı hemen uyudu ya..

Ankaradan slm olsun Diyarbakırın güzellerine sizi orlarda görüp tanımak çok güzel ...hep gülsün yüzünüz sevgiyle kalın...

ayy canım beni mi merak ettin sen bak gönlek üstü süveterli olan benim canım..ben çok begendim diyarbakırıgel bekleriz senin içinde yaparız bi buluşma canım kuzenin nerde kalıo lojmanda mı ben ofisteki lojmandayım canım..
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt ay ay çok tatlısın maşllahhhhhhhhihoyyythihoyyythihoyyyt
lise oğretmeniii askeri lojmandaCADIARZU

nilaycım eline sağlık canım yorduk seni..
jaleli keşke olsaydın canım ya ama bi sonrakine inşallah ayyy havalarda ısınıyo güsel olur gezeriz beraber diyarbakırı ama bekleyin eşim gelsin rüyanazı ona satıp gezcem ben yoksa yoruyo beni....zilli biz magza falan gezdik daha sonra baya yorulmuşuz eve geldik bayıldı hemen uyudu ya..

reca ederim canım ne demek benım için zevkti evet canım güzelce bi gezeriz keyfini çıkartırız diycem ama
benım miniş bebeğim olcek baharda biliyonuz onunla keyif alırmıyım bilemiyorumlaelaelaelaelae

Ankaradan slm olsun Diyarbakırın güzellerine sizi orlarda görüp tanımak çok güzel ...hep gülsün yüzünüz sevgiyle kalın...
tşk ederiz canım...
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt ay ay çok tatlısın maşllahhhhhhhhihoyyythihoyyythihoyyyt
lise oğretmeniii askeri lojmandaCADIARZU
saol tatlım...bende askeri lojmandayım canım bekleriz...
reca ederim canım ne demek benım için zevkti evet canım güzelce bi gezeriz keyfini çıkartırız diycem ama
benım miniş bebeğim olcek baharda biliyonuz onunla keyif alırmıyım bilemiyorumlaelaelaelaelae

alırsın canım o laf dinler emzirip uyuttuk mu kolay gerisi....bizimkiler gibi degil..

Back