merhaba arkadaslar
bu basligi acmamamin sebebi bilgi veemek cunku diyarbakirda burun estetigi konusunda buralarda aradim ama cok bi bilgi bulamadim.
iki kiz kardesim de burun estetigi oldugu icin arastrma bakimindan tecrubeliydm zaten. ama icime sinen biri pek olmadi. irfan beye karar kildim gun almaya gittik muayene oldm bir daha gelirim die ciktm. haluk beyi biliyordm kizkardesimi cok kotu yapmisti. burhan bey biliniyor ama burunlari cok kucuk yapiyor benm tarzm degil. derken karsima faruk ve fatih beyler geldi. hic duymamistim. sonra baya arastirdm bizzat ameliyat olan 3 4 kisiyle konustum reklam yapmayan ama diyarbakirda cok fazla ameliyat yapan doktorlarmis. asiri derecede ilgili ve samimiydiler. muayenemi olduktan sonra kesin karar verdm cunku piezzo teknigi kullaniyorlar ve ameliyata iki kisi giriyorlardi. her muayenehaneleeine gittigmde kalabalk ve sira oluodu icimden ben nasil duymamisim dedim.
ameliyat gunu dedikleri saatte ordaydm.anestezi yapdktan sonra uyandgmda hala ameliyat baslamamis saniodm:) megwe 4 saat gecmis bitmis. kendime cok cabuk geldm sisligim morlugum hic olmadi. bikac saat sonra istedgimi yiyebileck durumdaydm. bir gece kalmama gerek bile kalmadi aksam olunca serumlar bitince hemen ewe gectim.
arada sizilar oluyordu ama asla agrim olmadi.yarim gun hafif bir sislik oldu o da gecti sislik morarma hic olmadi. kalin derili olmamam ragmen gayet iyi gecirdm bikac gunu. ama nefes alamamak beni perisan etti. uykusuzluk agiz kurulugu tek sknti bunlardi.
4. gun tamponlar alindi
bir haftada dikis ve alci alindi su an bantli insallh acinca cok yadirgamam:)
hala burundan nefes alamiyorm. bol bol sivi tuketip yurumemi onerdi doktor bey burundaki sislelrin ve odemin inmesi icin.