• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır zeki akkum tup bebek yapacaklar buraya

Kızlar bende dün başladım zeki bey ile heycan korku degısık oldum ne yapacağımı şaşırdım pazartesi geri gideceğim

Cok zorluklar çekmişsin Rabbım evladını san abagislasin diğer evladinida şefaatçi etsin size ınslalah ağlattın beni ne zor şeyler ama Rabbım buyuk ınslalah hep mutlu olursunuz canım bu klinik bizede umut olur ınslalah sag salim evlatlarımıza kavuşuruz

Kızlar birde bu yumurta toplama işlemi nasıl oluyor zor mu esinize geliyor mu emriyolar dondurulup mu konuluyor kav gün sürüyor çok soru var aklımda ama sakinim ezan okunuyor şuanda hayırlıca evlat sahibi olmak isteyenlere Rabbım nasıp etsin ınslalah bizede sağlıklı hayırlı evladımız olsun şu mübarek gün hatırına aminnn...

Kızlar birde bu yumurta toplama işlemi nasıl oluyor zor mu esinize geliyor mu emriyolar dondurulup mu konuluyor kav gün sürüyor çok soru var aklımda ama sakinim ezan okunuyor şuanda hayırlıca evlat sahibi olmak isteyenlere Rabbım nasıp etsin ınslalah bizede sağlıklı hayırlı evladımız olsun şu mübarek gün hatırına aminnn...
Canm işlem kısa sürüyor. Bir saat öncesinde sizi merkeze çağırıyorlar ameliyat elbisesi giyiyorsun ve damar yolu açıp serum veriyorlar. Daha sonra işlem yerine götürüyorlar. Anestezi veriyorlar hiçbişey hissetmiyorsun. Eşin de o gün gelmeli çünkü ondan da örnek alıyorlar. Biraz dinlendikten sonra çıkabiliyorsunuz. Ben de dün oldum.

Canm işlem kısa sürüyor. Bir saat öncesinde sizi merkeze çağırıyorlar ameliyat elbisesi giyiyorsun ve damar yolu açıp serum veriyorlar. Daha sonra işlem yerine götürüyorlar. Anestezi veriyorlar hiçbişey hissetmiyorsun. Eşin de o gün gelmeli çünkü ondan da örnek alıyorlar. Biraz dinlendikten sonra çıkabiliyorsunuz. Ben de dün oldum.
Saolasın canım ınslalah güzel sonuçlar alırız doktor bey iyi birisi bayanlarda öyle ınslalah olacak hayırlıca

Sen nerden gidiyorsun yada diyarbakirda misin canım

Bende zeki beyin hastasıydım ilk denemede tuttu oğlumu bekliyorum şimdi sizlerinde Allah yardımcısı olsun InşAllah hayırlısı ile tedavilerinizi bitirip evladlarınıza kavuşursunuz :anneadayı::KK200:
Amin canim ınslalah ya dua et bizlere ınsllah

Kızlar gunaydinnn elim sısmıs iğneden mi aceba yüzüğü oturmuş parmağıma ya bide kızlar ben 4 ayda 25 kilo vermiştim insallah onunda faydası olur bu tup bebekte

Back