Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Diyarbakır zeki akkum tup bebek yapacaklar buraya
- Konu Sahibi Turko1616
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Masallah cok sevindim darisi basimizaBen zeki bey de tedavi gördüm. Bir oğlumuz oldu Şükür♡. Bir dondurulmuş kardeş de bekliyor.
Darısı bekleyenlere.
Masallah canim cok sevindimBen de Zeki bey ile tamamladım tedavimi şimdi çok şükür hamileyim darısı sizin de başınıza
- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.712
- 298
- 34
Benim hikayem burda kizlar.
https://www.google.com/amp/s/www.ka...reads/her-nasip-vaktine-esirdir.972969/?amp=1
Yarimm66 . Bende mardinden gitmiştim diyarbakira tedavi icin. Acil sezeryanla da mardinden diyarbakira zevk edildim ve oğlum diyarbakirda doğdu.
https://www.google.com/amp/s/www.ka...reads/her-nasip-vaktine-esirdir.972969/?amp=1
Yarimm66 . Bende mardinden gitmiştim diyarbakira tedavi icin. Acil sezeryanla da mardinden diyarbakira zevk edildim ve oğlum diyarbakirda doğdu.
- 25 Kasım 2016
- 3.420
- 1
- 10.318
- 208
- 31
Hayırlıca ınslalah bizde kavuşuruz bebeklerimizeBenim hikayem burda kizlar.
https://www.google.com/amp/s/www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/her-nasip-vaktine-esirdir.972969/?amp=1
- 25 Kasım 2016
- 3.420
- 1
- 10.318
- 208
- 31
- 25 Kasım 2016
- 3.420
- 1
- 10.318
- 208
- 31
Kızlar birde bu yumurta toplama işlemi nasıl oluyor zor mu esinize geliyor mu emriyolar dondurulup mu konuluyor kav gün sürüyor çok soru var aklımda ama sakinim ezan okunuyor şuanda hayırlıca evlat sahibi olmak isteyenlere Rabbım nasıp etsin ınslalah bizede sağlıklı hayırlı evladımız olsun şu mübarek gün hatırına aminnn...
- 20 Ekim 2014
- 1.690
- 2.847
- 133
Canm işlem kısa sürüyor. Bir saat öncesinde sizi merkeze çağırıyorlar ameliyat elbisesi giyiyorsun ve damar yolu açıp serum veriyorlar. Daha sonra işlem yerine götürüyorlar. Anestezi veriyorlar hiçbişey hissetmiyorsun. Eşin de o gün gelmeli çünkü ondan da örnek alıyorlar. Biraz dinlendikten sonra çıkabiliyorsunuz. Ben de dün oldum.Kızlar birde bu yumurta toplama işlemi nasıl oluyor zor mu esinize geliyor mu emriyolar dondurulup mu konuluyor kav gün sürüyor çok soru var aklımda ama sakinim ezan okunuyor şuanda hayırlıca evlat sahibi olmak isteyenlere Rabbım nasıp etsin ınslalah bizede sağlıklı hayırlı evladımız olsun şu mübarek gün hatırına aminnn...
- 25 Kasım 2016
- 3.420
- 1
- 10.318
- 208
- 31
Saolasın canım ınslalah güzel sonuçlar alırız doktor bey iyi birisi bayanlarda öyle ınslalah olacak hayırlıcaCanm işlem kısa sürüyor. Bir saat öncesinde sizi merkeze çağırıyorlar ameliyat elbisesi giyiyorsun ve damar yolu açıp serum veriyorlar. Daha sonra işlem yerine götürüyorlar. Anestezi veriyorlar hiçbişey hissetmiyorsun. Eşin de o gün gelmeli çünkü ondan da örnek alıyorlar. Biraz dinlendikten sonra çıkabiliyorsunuz. Ben de dün oldum.
- 25 Kasım 2016
- 3.420
- 1
- 10.318
- 208
- 31
Sen nerden gidiyorsun yada diyarbakirda misin canımCanm işlem kısa sürüyor. Bir saat öncesinde sizi merkeze çağırıyorlar ameliyat elbisesi giyiyorsun ve damar yolu açıp serum veriyorlar. Daha sonra işlem yerine götürüyorlar. Anestezi veriyorlar hiçbişey hissetmiyorsun. Eşin de o gün gelmeli çünkü ondan da örnek alıyorlar. Biraz dinlendikten sonra çıkabiliyorsunuz. Ben de dün oldum.
- 20 Ekim 2014
- 1.690
- 2.847
- 133
Urfadan gidip geliyorum canmSen nerden gidiyorsun yada diyarbakirda misin canım
- 25 Kasım 2016
- 3.420
- 1
- 10.318
- 208
- 31
Amin canim ınslalah ya dua et bizlere ınsllahBende zeki beyin hastasıydım ilk denemede tuttu oğlumu bekliyorum şimdi sizlerinde Allah yardımcısı olsun InşAllah hayırlısı ile tedavilerinizi bitirip evladlarınıza kavuşursunuz