- 28 Ağustos 2023
- 1.085
- 273
- 43
- Konu Sahibi Gokyuzuuuu
-
Evet evet o berbat bir doktor hic gitmem ona canim para tuzağı kimse memnun degil Uğur değer var diyorlarİyisini bilmem ama hakan coksüerden uzak dur derim ben gittim gittiğime bin pişman oldum
Kimse yokmuuAmh düşüklüğü nedeniyle tüp bebege başladım 4 yumurta toplandı 1 tanesi bos çıktı 1 tanesini 3. Gün embriyosu olarak opudan 3 Gün sonra transfer edildi 2 embriyomj 5. Güne gitti dondurdum tüp bebege başladığımda bana bir soru. Yok tutar dendi hsg falan önceden çekilmiştm yenisini istemedi Diyarbakıra hangi doktor hastane iyi 2. Yapicam bu son şansım memnun. Kalan varmi doktorum yogun negatif haberini verip neden olmadığını 2. Transfer için ne zaman yapmam gerektiğini soyluyecem ama hafta içi gorustureceklermis doktorla
Yaaa baska doktorda tedavi oldunmuCanım oraya da gittim iki kere bıraktım çünkü orası benim amh mi yanlış gösterdi çok düşük gösterdi halbuki öyle değilmiş
Bide devlete gittim aşılama oldum sonra deprem nedeniyle gidemedim tüp bebeğe gecemedim daha sonra da taşındık Diyarbakır'dan canımYaaa baska doktorda tedavi oldunmu
Devlette nasıl ilerliyor surec 3 yil gerekiyormu peki olumsuz oldu hakan coksuerdeBide devlete gittim aşılama oldum sonra deprem nedeniyle gidemedim tüp bebeğe gecemedim daha sonra da taşındık Diyarbakır'dan canım
Ben bugun diyarbakir bahceciden negatif oldu benim cok yogun doktor konusamiyorsun bileTüp bebek tedavisinin devlet hastanesinde yapılmasını hiç önermiyorum iki kez denedim istediğim ilgiyi sonucu alamadım yeniden başlarsam Diyarbakır bahçeci düşünüyorum
Doktorunuz kimBen bugun diyarbakir bahceciden negatif oldu benim cok yogun doktor konusamiyorsun bile
Negatif veya pozitif olmadı nasip işi bilemeyiz ki hiçbir merkez onun garantisini vermezBen bugun diyarbakir bahceciden negatif oldu benim cok yogun doktor konusamiyorsun bile
Zeki beyDoktorunuz kim
Evet çok iyi denilip hemen opudan sonra tramsfer oldum muayene bile olmadan prgotwstan vs bakılmadan daha agrilarim vardi dondurulmuş embriyo etselerdi belki olumlu olurduNegatif veya pozitif olmadı nasip işi bilemeyiz ki hiçbir merkez onun garantisini vermez
Kaç emriyonuz oluştu embriyo sayısı azda dondurup çözdürme riskini almıyor birde probleminiz nedirEvet çok iyi denilip hemen opudan sonra tramsfer oldum muayene bile olmadan prgotwstan vs bakılmadan daha agrilarim vardi dondurulmuş embriyo etselerdi belki olumlu olurdu
Aa Zeki Akkum çok iyi diye okudum hep burda ilk kez sizden ilgisiz olduğunu duyuyorumZeki bey
Ben de iki tedavimde de taze transfer oldum dediğiniz gibi daha op ağrılarım geçmemişti ağrılı sızılı geçti hep transfer sonrası hiç güzel değildiEvet çok iyi denilip hemen opudan sonra tramsfer oldum muayene bile olmadan prgotwstan vs bakılmadan daha agrilarim vardi dondurulmuş embriyo etselerdi belki olumlu olurdu
Amh düşüklüğü 4 yumurta toplandı 1 tane 3. Gu. Embrigosu taze tramsfer edildi 2 tane 5. Güne gitti dondurdumKaç emriyonuz oluştu embriyo sayısı azda dondurup çözdürme riskini almıyor birde probleminiz nedir
Evet çok kibar naif biri ama çok yoğun kendisi iyi olduğu için kalabalık bu yüzden hemen muane oluyorsun bitiyorsunAa Zeki Akkum çok iyi diye okudum hep burda ilk kez sizden ilgisiz olduğunu duyuyorum
Negatifmi oldu peki evet mesela tramsfer için muame edilmesi gerekiyordu 3 gunde rahmin kasiklarim agrimlarim geçmedi göbekten 3 igne yapıyordum falan sizinki kacinci gun embriyosuBen de iki tedavimde de taze transfer oldum dediğiniz gibi daha op ağrılarım geçmemişti ağrılı sızılı geçti hep transfer sonrası hiç güzel değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?