Diyarbakır memorial hastanesinde tüp bebek tedavisi görenler??

su2017

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
78
3
diyarbakırda memorial hastanesinde tüp bebek tedavisi görenler bu başlıkta toplaşalım :KK31: birbirimize destek olalım.Ben yeni başlıcam nasip olursa tedaviye. Tedavi gören veya gitmeyi düşünenler yardımlaşalım. rabbim işimizi rast getirsin.anne olmayı ve evladımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:KK33:

yorumlarınızı bekliyorum orada tedavi gören veya görmeyi düşünen arkadaşlar

Merhaba canım. Tedaviye başladın mı acaba? Bende düşünüyorum Memorial ama Bahçeci de var aklımda. Bakalım kısmet hangisi olacak.

amiin canim insallah Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin sen memnun kalmadin mi bahceci den
Merhaba bebisiniz hayirli olsun insallah kucaginiza alirsiniz banada yardimci olurmusunuz merkez nasil iyimi bahceci yenimi acildi diyarbakira nasil doktorlari

Merhaba bebisiniz hayirli olsun insallah kucaginiza alirsiniz banada yardimci olurmusunuz merkez nasil iyimi bahceci yenimi acildi diyarbakira nasil doktorlari
zeki bey orada görev yapıyor canım sanırım 3 yıl oldu üniversal kapanınca oraya geçti yanlışım varsa süre ile ilgili arkadaşlar düzeltir. zeki hocaya ait topik var oraya bir göz at istersen. bende uğur hocayı araştırıyorum onunla tedavi görmek isteyenlerle yardımlaşmak istiyorum.

amin cok tesekkur ederim ben ben cok memnun kaldim ozellikle zeki hocadan cok ilgili bir doktor ilk denememizdi bahceciye karar verdik pisman olmadik 3 yil olmus acilali benim de bildigim kadariyla canim

İlk deneme mi yaklaşık 1 yıl önce orda ysptım malesef olmadı.bizde ileri hareket ve morfoloji sıfır.şimdi karar veremiyorum istanbul a mı gitsem ki bu bizi her anlamda çook zorlar.bahçecide mi yapsam yoksa uğur değer le mi devam etsem.bi arkadaşım da veni vidi de Hakan çoksüer i tavsiye etti.
yani kafam iyice karıştı.Karar veremiyorum.Çok korkuyorumm...

Uğur beyde tüp bebek yaptırıcak ve yaptırmış olan arkadaşlar neredesiniz:KK200::halay::KK55:
Cnm ben yaptırmıştım fakat olmadı şu anda hamileyim 2. Denememi ege ünv de ysptırdım. Arkadaşım orda Hakan bey e gitmişti kızı 1 yaşında çok memnundu.Allah isteyen herkese nasip etsin.

mrb kızlar ben maddi bazı aksaklıklar yaşadım tedaviye başlayamadım.merak etmişsiniz. maalesef böyle. 2017 de giden veya gitmeyi düşünen varmı uğur beye

X