- 2 Temmuz 2019
- 804
- 4.167
- 63
- 24
- Konu Sahibi Ecmel-vera
-
Trabzondaym ikinci asilamamdayim ilki tutamadi ama sebepsiz olanlarda daha yuksek ihtimal tutyor canim ..Yok mu kimse?
İlkini Diyarbakırda mı yaptırdınız? Sizin sorun var mı? Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşaAllah canımTrabzondaym ikinci asilamamdayim ilki tutamadi ama sebepsiz olanlarda daha yuksek ihtimal tutyor canim ..
Hayir canim trabzonda yaptirdim aminnnnnn ama asilama isi sebepsiz iki kiside sknti yoksa yapilmali bence bizm spermler skntiliİlkini Diyarbakırda mı yaptırdınız? Sizin sorun var mı? Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşaAllah canım
Hayir canim trabzonda yaptirdim aminnnnnn ama asilama isi sebepsiz iki kiside sknti yoksa yapilmali bence bizm spermler skntili
2.5 senedir evliyiz 1.5 semedir ugrasyoruz .tup bebek olacak artk .. napalm kismetmzde yok demekAnladım canım Rabbim tez vakitte şifanızı versin evet bizde iki taraftada sorun yok çok şükür ama sebebsiz olanların da tutma olasılığı yüzde 10 hep öyle duydum. Sen ne kadardır istiyorsun
Öyle deme canım her nasip vaktine esirdir Allahın senin için ne müjde ve mutluluğu sakladığını bilemezsin Rabbim ol der olur herşeyin vakti zamanı var bende 3.5 senelik evliyim evlendiğimizden beri istiyoruz hala nasip olmadı Allahın benim için hayırlı olanı vereceğine eminim o yüzden içim rahat sende sıkıntı yapma zamanı gelince olacaktır inşaAllah2.5 senedir evliyiz 1.5 semedir ugrasyoruz .tup bebek olacak artk .. napalm kismetmzde yok demek
Aynen canim benim bizde en basindan beri istyoruz hic korunup onemlde almadk ama napalm bizde boyle sınanyoruz demekÖyle deme canım her nasip vaktine esirdir Allahın senin için ne müjde ve mutluluğu sakladığını bilemezsin Rabbim ol der olur herşeyin vakti zamanı var bende 3.5 senelik evliyim evlendiğimizden beri istiyoruz hala nasip olmadı Allahın benim için hayırlı olanı vereceğine eminim o yüzden içim rahat sende sıkıntı yapma zamanı gelince olacaktır inşaAllah
Aynen canımAynen canim benim bizde en basindan beri istyoruz hic korunup onemlde almadk ama napalm bizde boyle sınanyoruz demekaminn. İnsallah canim
Özelde canim yikanmis spermleri kateter ve enjeksiyon yoluyla rahimn icine gonderiyorAynen canımaşılama nasıl oluyor siz devlette mi yaptırdınız özelde mi?
Özelde canim yikanmis spermleri kateter ve enjeksiyon yoluyla rahimn icine gonderiyor
Canim ilkinde asilama fiyati 1.5 tu ama hormon testi korona testi hsg derken 4 bine yaklasti ama . 2. Asilamamda 2 bin tuttu sadeve igne parasi verdm 300Peki ne kadar fiyat ödediniz işlem için?
Canim ilkinde asilama fiyati 1.5 tu ama hormon testi korona testi hsg derken 4 bine yaklasti ama . 2. Asilamamda 2 bin tuttu sadeve igne parasi verdm 300
Bana da 5.bin fiyat çıkardılar hormon spermiogram vs. Özel hastane
Rabbim yardımcımız olsun zorlu yollar.Aynen canim yaklasik o kadar oluyor zaten :/ sizin sknti ne peki canim
Kuzum sizin asilamayla olma orani yuksek hic canini sikma oyle basit bi islem ki :)Rabbim yardımcımız olsun zorlu yollar.
Canım görünürde hiç bir sıkıntı yok ne eşimde ne bende gittiğim her doktor sıkıntı yok olur dedi ama 3.5 yıldır hiç olmadı geçen ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım oda olmadı artık aşılamaya karar verdim
Yaa inşaAllah ne güzel söyledinKuzum sizin asilamayla olma orani yuksek hic canini sikma oyle basit bi islem ki :)
Sebepsiz olanlarda daha yuksek oran canim bi denersnYaa inşaAllah ne güzel söyledinkorktuğum işlem değil ki canım ya olmazsa tutmazsa diye biraz tereddütteyim ama herşey Rabbime bağlı tabi ol derse olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?