- 9 Nisan 2016
- 589
- 390
- 103
- 36
Ben ilk denememi veni vidi de yaptım sonra çok pişman oldum bu defa araştırıp öyle başlamak istiyorum
Hayırlısı benim 2.olacakBenim 7 yaşında bir kızım var normal yoldan oldu ondan sonra hiç olmadi birde zeki hocada kaçıncı denemeniz olcak
Inşallah bizlerin de sonucu olumlu olur. Tebrik ederim seniZeki bey bayağı ilgili bir hekim. Hastane de öyle. Zaten başarıları belli. Benim 2 denemem de olumlu sonuçlandı. İnşallah sizlerinde öyle olur.
Ankara baskent üniversitesiBizde eylül gibi başlamayı dusunuyoruz artık hayırlısı
Novartlada gorusuyorduk ve sperm havuzu oluşturuldu 1.500 verdik ama aklim bahceci de nedense novartin sekreterlerin kaprisleri beni geriyor ve sanki burda bahceci zeki beyin daha çok memnuniueti varAnkara baskent üniversitesi
Canım bende 3 saatlik yol gidip geldim tedavide transfer günü kaldım 1 gece ama doktorlar genelde 3 saatlik yollara yolculuk yapmaya bişey demiyor hastanede dinlenip gidersinBenimde Ankarada 2 negatif sonuclu tup bebegim var.suan siirtte yasiyoruz bende bahceci fulya istemistim ama bnide ikna ettiler sanirim bende zeki beye gideceğim sorunumuz azosprmekim kasimda baslamak istiyorum.fakat transferden sonra hemen yola cikabilir miyim? yol 2 _3 saat sürüyor.ekim kasim gibi başlayacak olanlar bilgi ve moral paylasimi yapsak
Yazdiniz mi bilmiyorum ama siz transferi yaptiniz mi ne zaman? Sizin sorun neydiCanım bende 3 saatlik yol gidip geldim tedavide transfer günü kaldım 1 gece ama doktorlar genelde 3 saatlik yollara yolculuk yapmaya bişey demiyor hastanede dinlenip gidersin
Benim ilk tedavim olumsuz oldu 2.icin gidicem şimdi. Yumurta rezervi az benimYazdiniz mi bilmiyorum ama siz transferi yaptiniz mi ne zaman? Sizin sorun neydi
Güzel haberleriniz olsun inşallahBenim ilk tedavim olumsuz oldu 2.icin gidicem şimdi. Yumurta rezervi az benim
Amin hepimizin inşallahGüzel haberleriniz olsun inşallah
Benimde Ankarada 2 negatif sonuclu tup bebegim var.suan siirtte yasiyoruz bende bahceci fulya istemistim ama bnide ikna ettiler sanirim bende zeki beye gideceğim sorunumuz azosprmekim kasimda baslamak istiyorum.fakat transferden sonra hemen yola cikabilir miyim? yol 2 _3 saat sürüyor.ekim kasim gibi başlayacak olanlar bilgi ve moral paylasimi yapsak
sorun yasamamanıza sevındım sız tedavıde hangı asamadasınızYolculuk problem yaratmazmış. Öyle diyordu Zeki bey. Bende yola çıkmıştım hiçbir sıkıntı yaşamadım.
sorun yasamamanıza sevındım sız tedavıde hangı asamadasınız
,menun kaldınız mı sorun neydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?