Nedense siz bana zeki beyin reklamını yapan biri olarak geliyorsunuz mesajlarınızı okudum da hep müthiş övücü sözler yazmışsınız eğer öyleyse insanların umutlarıyla oynamayın lütfencanım zeki bey düşük sonrası çağırdıysa seni nedenini araştırmak için çağırmıştır endişelenme
Merhabaa bende sizinle aynı zamanlarda hayırlı haberi aldım.ilk kont gittigimde kese gözüktü içinde belli belirsiz beyaz bişey gözüktü yani net degildi.dok herşey yolunda dedi ama bendeki korku hic bitmiyor pazartesi kalp atışı için gideceğim.sizin kont nasıl geçti bebek yada kalo atışı duydunuzmu inş hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız yine burdan bilgilendiririmEvet devam et dedi persembe günü kese icin gidecem
bende bu ay Zeki beyde başlicam tedaviye siz ne sıkıntı yaşadınız merak ettimSadece zeki bey ve bahçeci ile ilgili yazılar yazmış başka hiçbir konuyla ilgili bir şey yok
Özelden yazayım sana canımbende bu ay Zeki beyde başlicam tedaviye siz ne sıkıntı yaşadınız merak ettim
Insallah sagol evet gittim kese ve icinde nokta vardi hersey yolunda 23 mayista kalp atişi için gidecemMerhabaa bende sizinle aynı zamanlarda hayırlı haberi aldım.ilk kont gittigimde kese gözüktü içinde belli belirsiz beyaz bişey gözüktü yani net degildi.dok herşey yolunda dedi ama bendeki korku hic bitmiyor pazartesi kalp atışı için gideceğim.sizin kont nasıl geçti bebek yada kalo atışı duydunuzmu inş hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız yine burdan bilgilendiririm
Sizin beta degerleriniz kac çıktı oda önemliMerhabaa bende sizinle aynı zamanlarda hayırlı haberi aldım.ilk kont gittigimde kese gözüktü içinde belli belirsiz beyaz bişey gözüktü yani net degildi.dok herşey yolunda dedi ama bendeki korku hic bitmiyor pazartesi kalp atışı için gideceğim.sizin kont nasıl geçti bebek yada kalo atışı duydunuzmu inş hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız yine burdan bilgilendiririm
12.Gün 565 14.Gün 2065 pazartesi herşey belli olur ins gönlümdeki olmuşturSizin beta degerleriniz kac çıktı oda önemli
Degerin cok iyi cikmis12.Gün 565 14.Gün 2065 pazartesi herşey belli olur ins gönlümdeki olmuştur
sizin değer çok iyi maşallah kaç emrio transfer ettiler12.Gün 565 14.Gün 2065 pazartesi herşey belli olur ins gönlümdeki olmuştur
2 emriyo ama 1 kese gözüktü ☺sizin değer çok iyi maşallah kaç emrio transfer ettiler
anladım değerin çok iyi belki ikizdir diyicektim hayırlısı rabbim kucağına almayı nasip etsin2 emriyo ama 1 kese gözüktü ☺
Amin inşallah ama Hale’n içim rahat dil iki gün sonra sonuç yokselirse içim rahat eder malum ben riskli kategorisindeyimcanım tüp bebek tedavilerinde rahim filmi çektirdikten sonra bile normal yolla gebe kalan oluyor. ben çok duydum hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Maşallah ne güzel bir haber :)Amin inşallah ama Hale’n içim rahat dil iki gün sonra sonuç yokselirse içim rahat eder malum ben riskli kategorisindeyim
Teşekkür ediyorum demek her şeyin vakti zamanı var rüyada gibiyim rabbim inşallah en kısa zamanda sizede nasip ederMaşallah ne güzel bir haber :)
Amiiin inşallahTeşekkür ediyorum demek her şeyin vakti zamanı var rüyada gibiyim rabbim inşallah en kısa zamanda sizede nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?