Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır bahçeci de tup bebek merkezi

Merhaba arkadaşlar bu ay Diyarbakır bahçeci de tüp bebek tedavisine baslayacaz. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba. Hayırlı olsun. Ben de orda tüpbebek tedavisi gördüm. Umarım ben ve bu sayfadaki birçok kişi gibi olumlu sonuç alırsınız. 2. Denemem olduğu için deneyimli sayabilirim kendimi. İstediğin konuda yardımcı olabilirim sanırım

Merhaba bende bu ay başlayacağım nasip olursa Diyarbakır bahçeci tüp bebek merkezinde. İstanbul Bahçeci de yaptıracaktım aradım Diyarbakır'la aynıyız dediler ikna ettiler beni. Siz memnun kaldınız mı ? Fiyatı nasıldı? Çok acı hissettiniz mi ?

canım ben bahçeci diyarbakırda oldum İstanbul merkezlerinden hiçbir farkı yok. İçin rahat gidebilirsin.

Peki sonucunuz ne oldu ? Fiyatı ne kadardı ilaçlarıyla birlikte ?

Canım ben birinci çocuğumu kucağıma bahçeci Diyarbakır ekibi sayesinde aldım. Şimdi ikinci bebeğime gebeyim. Etrafımda benim gibi olan herkese de tavsiye ediyorum bu merkezi

Siz kaç yıl beklediniz ? Kaç yıl çocuğunuz olmadı ? Sorununuz neydi ?

canım benim maceram istanbulda başladı sonra diyarbakıra taşınınca bahçeci ile tanıştık. Zeki beyde ilke denememde hamile kaldım. Kalan embriyolarıda dondurduk. ilk bebeim bir yaşına basınca ikincisi için başladık zaman kaybetmek istemedim. Şimdi 2. Bebeğime hamileyim.

Merhaba arkadaşlar görünce yazmak istedim .bizde zeki hocada ilk tedavimizi olduk temmuzda transfer oldu negatif oldu 2.tedavi için eylül gibi gidicez inşallah. Biraz kafam karışık ama diyarbakır dışında başka şansımız yok şuan da. Hepimiz için iyi olur insallah

Merhaba benimde geçen yıl negatif oldu 2.denemeyi ekim gibi düşünüyorum kaçıncı gün embriyosu kondu dondurulmuş varmı sizin

3.gun konuldu dondurulmus yok yeniden başlıycaz tedaviye. Sen neden 1 yıl ara verdin tedavi için.senin var mı dondurulmus
Benimde 3. Gün konmuştu zaten bu 3.gün konusunda emin değilim neden 5.gün e götürmediler diye maddi olarak sıkıntı oldu o yüzden devam etmedik 2 tane daha var onlarda 3.gün 5.güne götürmeyi teklif edicem

Kızlar nasıl memnun musunuz bahçeci den????Bende 2 ay sonrası için düşünüyorum.
Dr zeki bey çok ilgili bi dr hastanede çalışanlarda iyi sadece bazen kalabalık olabiliyorlar o da her hastanede var zaten sizin problem nedir kaç yıllık evlisiniz

Dr zeki bey çok ilgili bi dr hastanede çalışanlarda iyi sadece bazen kalabalık olabiliyorlar o da her hastanede var zaten sizin problem nedir kaç yıllık evlisiniz
3 bitecek 6 Eylül'de 4. Senemize girecez evlilikte. 2.5 senedir uğraşıyoruz ilk başta sebepsiz infertelite denildi sonra Haziran'da eşimin varikosel olduğunu öğrendik. 16 Haziran'da ameliyat oldu. Doktor en az 3 ay bekleyin aslında tam rayına oturmadı bir yılınızı alır dedi bu gün 2. Adetimi gördüm. Yaşım 31, eşimde 37 yaşında daha fazla beklemek istemiyoruz muhtemelen 2 aya kadar bizde tüp bebek işlemine başlarız. Urfa'dan gelip gidecez ama Antep'te düşünüyoruz kararsızız aslında.

Benimde 3. Gün konmuştu zaten bu 3.gün konusunda emin değilim neden 5.gün e götürmediler diye maddi olarak sıkıntı oldu o yüzden devam etmedik 2 tane daha var onlarda 3.gün 5.güne götürmeyi teklif edicem
Canım genelde yumurta sayısı az olan yani embriyo sayısı az olanlarda 3.gunde donduruluyor. Senin toplam kaç embriyon oluştu canım. 5.gune gitmesini isteyebilirsin elbette

Hayırlısı olsun hakkınızda zeki hoca iyi bir doktor arkadaşın da dediği gibi hastane yoğun oluyor o da dbakir ve civar illerden gelen hasta sayısı çok olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…