Diyarbakır Bahar Buluşması

mekselina ugraşlarından dolayı tebrik ediyorum canım
güzel pozlaraklinialirimsmile
begendim:jeyyar:

ıste qelmezsenız bole olur az daha kıskandıralımdurun sızı ya bı gulduk bı gulduk ufff ne demezsın cok super gectı ya saka bı yanada ben gercekten cok ama cok eglendım kaydirigubbakcemile2

aynen katılıyorum çok eğlenceli süper oldu gelemeyenler kıskansın ne yapalım :))

pekı pekı
biz buluştuğumuzda böle kıskandırmamışdık ama
bizde haftaiçi buluştuğumuzda ben bascam havayı kaydirigubbakcemile3
hem benle daha eğlenceli olur bı bakarsınız orda doğuruvermişim kaydirigubbakcemile3

Aynen hepımız bırımız bırımız hepımız ıÇın hemen ayarlayalım gıdelım cÜmbÜr cemaat:))

kızlar çok hoş çıkmışsınız gerçi ben ve nilayda olsaydı orda daha hoş çıkardınız ama neyse :roflol: şaka bi yana gerçekten çok hoş bi ortam oluşmuş bi daha ki sefere bizde oluruz inş.:1hug::nazar:

evet tarih hemen ayarlansın hatta
mümkünse ben doğurmadan olsun içimde kalcak yoksa

kızlar maşallah çok hoşsunuz hafta içide buluşma var galiba yeni haberim oldu gelirim ben yeni buluşmaya

günaydın kızlar resimleriniz çok hoş orda olmak isterdim ama hafta sonu eşim de evde oldugu için çok yogun geçti piknik falan derken ..

piknik fln dıyıp kıskandırmayalım lutfen :olmaz: hem bızım bulusmamız pıknıkten dahada eglencelıydı lutfen kıskanınız zemuszemus

kızlar hanı 3. bulusma dedınız
kımseden ses seda cıkmadı
Eee ne zaman efsanevı bulusmada bulusuoruz

ay evet bencede yaaaa
bende bekliyorum bana kalırsa cuma günü olsun derim yoksa zor artık valaa
hadi kaldırın popoları bakemmm

Cuma olacaksa buluşma kapalı biryerde olmalı :gitme:bu hafta boyunca hava kapalı ve yağış gösteriyor meteoroloji .

Back